Şimdi Ara

Arkadaşını ON’a davet et 500 TL Migros hediye çeki kazan! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
9
Favori
14.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, 0850 222 2910 numaralı müşteri iletişim merkezimizden tüm işlemleriniz için bilgi ve destek alabilirsiniz. Mutlu günler dileriz :)
  • Teşekkürler , Referansı olmayan arkadaşlar icin 6E2D5168 benim referansım da bu :D boşa geçmesin bir kisi maksimum 5 çek kazanabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madenci66 -- 23 Kasım 2022; 16:21:27 >
  • ON kullanıcısına yanıt
    On Mobil Uygulamasına üye olmak istedim başarılı olamadım daha sonra müşteri temsilcisini aradım hat ya da operatör değişikliği nedeniyle bloke var en yakın burgan banka gidip blokenizi kaldırabilirsiniz cevabını aldım. Ben uygulamayı yeni indirdim, operatör değişikliğini 3 ay önce yapmıştım, uygulamayı indirdikten sonra operatör değişikliği yapmış olsam anlarım ne alaka yani bir de bankaya neden gitmek zorundayım daha müşteri bile olmadım, müşteri temsilcisi çözüm üretmiyor aynı şeyleri tekrar edip duruyor, çözüm odaklı değiller kesinlikle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de bi insta sayfalarına bakayım dedim çekiliş varmış netflix için ve baya iyi yani. 100 liralık hediye çeki veriyolar. Linki koyuyorum bi bakın siz de

instagram
    ON on Instagram: "ON’la İzlemeye Doyamıyoruz!İzlemeye doyamayacağınız, yeni bölümlerini iple çektiğiniz içerikler için ON’dan 10 kişiye Netflix 100 TL hediye çeki! Kazanmak için ne yapmalısın?✔️Bizi takip et,✔️Bu paylaşımı beğen,✔️Hediye vermek istediğin 3 arkadaşını bu içeriğin altına mention’la.*Çekilişe arkadaşları tarafından metion’lanan ve katılım yapmak isteyen kişi yukarıdaki aşamaları tamamlaması gerekmektedir. 11 Aralık Pazar günü 23:59 kadar başvurabilirsin. Kazananlar 12.12.2022 tarihi Pazartesi günü hikayemizden duyurulacaktır. ON’u takipte kal! 😊💚💙#ON #Netflix #Kampanya"
    https://www.instagram.com/reel/ClN-HtWggWD/?utm_source=ig_web_copy_link

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• On botları iyi çalışıyor lakin ONlara şunu şöylemek istiyorum Sıcak Fırsatçılar tabire caizse ölücüdür mezarcıdır yoğurdun kaymağını yer o yüzden bu oyunlara gelmez fırsat varsa kullanır yoksa yüzüne bakmaz haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VesPerN -- 24 Kasım 2022; 0:21:32 >
  • Referans kodumu kullanmak isteyenler için: 92C25FF8. (kodu kullandığınızda size otomati olarak hediye çeki gelmiyor, sizin davet kodunuzun kullanılması lazım)

• Koskoca bankaya bak kendi adamlarını üye yapmış yorum yaptırıyorlar. Böyle amatör bir taktiği en son 10 sene önce forumda konu açan esnaflar yapıyordu. Hakikaten şaşırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt

Üye oldun bitmiyor. Eline banka kartını aldığında çeki gönderecekler. Yani en az bir ay sonra. O da iki taraflı kazanç söz konusu ise yoksa kendin davet edip kazanman lazim.

"Davet koduyla başvuru formu dolduranlar, hesabı açıldığında ve belirtmiş olduğu adrese gidilip banka kartı teslim edildikten sonra davet eden kişi ödüle hak kazanabileceklerdir."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Not Today! kullanıcısına yanıt
    On botlarının böyle bir oyun oynayacağı belliydi :-)

• bankaya bak ucuz numaralarla müşteri mi topluyor :D

• Çek kazandım diyen arkadaşlar en azından bir görüntüsünü koyabilirdiniz......

• Arap bankasına niye üye oluyoruz?  

• eroll E kullanıcısına yanıt

Bende birisini kodumla üye yaptım ama çek falan gelmedi hiç

• Merhaba, 0850 222 2910 numaralı müşteri iletişim merkezimizden tüm işlemleriniz için bilgi ve destek alabilirsiniz. Mutlu günler dileriz :)
  • ON kullanıcısına yanıt
    Ben davet kodu ile hesap açtım
    Kod veren arkadaşa
    İndirim kodu gelmiş
    Bana gelmedi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.