Şimdi Ara

Arkadaşını ON’a davet et 500 TL Migros hediye çeki kazan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
9
Favori
14.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burgan Bank’ın dijital bankacılık markası ON davet kampanyası başlattı. Davet kodu ile ON’a üye olursanız hem size hem devetiyeyi paylaşana 100 TL Migros hediye çeki veriliyor. Beş kişiye kadar davet hediyesi kazanılabiliyor yani beş kişiyi ON'lu yaparsanız toplam 500 TL Migros hediye çeki kazanabiliriz.

Örneğin benim 3B98C4B8 davet kodum ile üye olursanız size ve bana 100’er TL hediye çeki verilecek. Siz de başkasını davet ederek 500 TL’ye kadar hediye çeki alabilirsiniz. ON’a üye olduktan sonra mobil uygulamadaki Avantajlar Dünyası kısmından davet kodunu kopyalayarak arkadaşlarınıza, tanıdıklarınıza falan gönderebilirsiniz.

Haydi, sen de tüm Migros mağazalarında ve Migros sanal marketlerde kullanacağın 500 TL’lik hediye çekini kazanmak için ON Mobil uygulaması indirerek görüntülü görüşme ile kolayca ON’lu ol. ON’lu olurken form sayfasındaki Davet kodu alanına aşağıdaki davet kodunu yazmayı unutma!

Sevdiklerin de kazansın sen de kazan! ON Davet kodum: 3B98C4B8

ON’lu olmak için: https://www.burgan.com.tr/uri/t8BMc27H

Kampanya detaylarını buradan edinebilirsiniz :

https://burgan.com.tr/on/b/o8K6Mpz5

• Konu sahibi arkadaş çek kazanmak için insanları kandırıyor, sadece davet eden kazanabiliyor. Bu arkadaşa prim vermek yerine Vodafone yanımda davetiyle açın hesabı (vodafonelu olmaya gerek yok) Vodafone markette %50 (Max 125) indirim kazanın sonra davet ederseniz ayrıca migros çeki kazanırsınız

Bu konuyu açan bir adminin arkadaşı veya para vermiş modlardan birine, normalde referans konuları yasak ve kısa sürede siliniyor. Bu hem referans paylaşmış hem yalan bilgi vermiş şikayet edilmis ve 2 aydır duruyor

Şimdi kontrol ettim bende şikayet etmişim 1.5 ay önce, biri siliyor diğeri geri getiriyor konuyu büyük ihtimal. rezillik

• Arkadaşını ON’a davet et 500 TL Migros hediye çeki kazan!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya değişti mi eskiden sadece referans sahibine veriyordu.

• Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Hayır bu tarz konulara bakmayın sadece DAVET EDEN kişi hediye çeki kazanıyor 3 gün önce kampanyadan yararlandım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • " alışveriş tutarınızın %80’i Dijital Alışveriş Kodu ile ödenebilir. Kalan %20’si kredi kartınız üzerinden provizyon uygulanarak siparişiniz sonlandırılmaktadır."

bunu denediniz mi ne kadar alt limit oluyor son durumda?

• yanltımayalım insanları sadece davet eden kazanıyor çek.

• hosjackal kullanıcısına yanıt
    Yok hayır denemedim hocam büyük ihtimal gramaj farkı , eksik ürün veya başka ürün için bankaya provizyon da bırakmak istiyor migros yazdığı gibi bir kullanım olacaktır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konu sahibi arkadaş çek kazanmak için insanları kandırıyor, sadece davet eden kazanabiliyor. Bu arkadaşa prim vermek yerine Vodafone yanımda davetiyle açın hesabı (vodafonelu olmaya gerek yok) Vodafone markette %50 (Max 125) indirim kazanın sonra davet ederseniz ayrıca migros çeki kazanırsınız

• Merhaba, ON'a davet kampanyamızda hem davet eden, hem de davet edilen kişi kazanıyor. Davet edilen kişi de kendine özel koduyla sevdiklerini davet edip ON'lu yaparsa 500 TL'e kadar Migros çeki kazanabilir. Detaylar için:
    www.burgan.com.tr
    ON'a Davet Kampanyası | Burgan Bank
    https://www.burgan.com.tr/ona-davet-kampanyasi
  • ON kullanıcısına yanıt

Hediye çeki kazanmak için bir kişiyi on uygulaması üzerinden davet kodu girilerek bankanızın müşterisi yapmak yeterli mi?

• ON kullanıcısına yanıt

ya aynı şey mi bu. davet edilen kişi de davet eden konumuna gelince veriyor. kodu. yani sadece davet edenler kazanıyor sonuç olarak.

• xlv X kullanıcısına yanıt
    Evet yeterli, ancak 1 kişiyi davet edip ON'lu yaparsanız 100 TL'lik, 5 kişiyi davet edip ON'lu yaparsanız 500 TL'lik hediye çeki kazanabilirsiniz. Detaylar için:https://www.burgan.com.tr/ona-davet-kampanyasi
  • Yaklaşık 1 ay önce dediğiniz şekilde davet koduyla bir yakınımı bankanızın müşterisi yaptım ama hediye çeki gelmedi.

• Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ON kullanıcısına yanıt

İşin başında böyle kelime oyunları yapiyorsaniz,para yatırdiğimizda paramızla rezil olma garanti gibi sizde

• xlv X kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 0850 222 2910 numaralı müşteri iletişim merkezimizden tüm işlemleriniz için bilgi ve destek alabilirsiniz. Mutlu günler dileriz :)
  • Teşekkürler

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.