Şimdi Ara

Arkadaşını ON’a davet et 500 TL Migros hediye çeki kazan! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
9
Favori
14.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vodafone yanimda uygulamasindan tam olarak nereden kodu almamiz gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi saçmalıyorsunuz kod gayet çalışır durumda tüm aileyi doyurduk valla...

• Üye oldum migros kodu gelmedi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kodumuzla uye olan kisi hesabi acar acmaz indirim kodu geliyor mu yoksa kampanyada yazdigi gibi banka kartının kisiye teslim edilmesinden sonra mi geliyor?

• Arkadaşlar bankanın botları damlamış konuya dikkat

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

Arkadaşlar bankanın botları damlamış konuya dikkat
    Yani diğerleri bot mu bilmiyorum ama şahsen ben 2 kişiye referans oldum kodlar ertesi günü geldi ve ikisini de sorunsuzca kullandım 👍 yani umarım bende "bot" sayılmamışımdır

• Hocam dikkat ederseniz yukarda yeni üye olup banka güzellemesi yapan tipler var

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih KARAHAN

Hocam dikkat ederseniz yukarda yeni üye olup banka güzellemesi yapan tipler var

Yok onları bilemem tabii ki ama kod olayında sorun yok buna vurgu yapmak istemiştim yani 😀 kodu paylaştığınız kişi müşteri olma adımını tamamladıktan sonra ertesi gün mesaj olarak kod geliyor yani

• Aman aman bu bankadan uzak durun 0.99 la kredi çekmek için üye oldum neymiş kredi şartlarına uygun değilmişim. Kredi puanım tavan diğer bankalar anında 100bin veriyor ama bunlara uygun değilmişiz yersen bedava üye olduğumuzla kaldık.. Uzak durun dostlar..

• Uygulamaya üye olmak istedim başarılı olamadım daha sonra müşteri temsilcisini aradım hat yada operatör değişikliği nedeniyle bloke var en yakın burgan banka gidip blokenizi kaldırabilirsiniz cevabını aldım ama şunu anlamadım ben uygulamayı yeni indiriyorum operatör değişikliğini 3 ay önce yapmışım uygulamayı indirdikten sonra bu işlem olsa anlarım ne alaka yani birde bankaya neden gitmek zorundayım daha müşteri bile değilim saçma sapan bir uygulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VesPerN -- 22 Kasım 2022; 1:58:13 >
  • Ben de alışveriş çeki vaadiyle kandırılıp üye oldum, ne gelen var ne giden. Sakın inanmayın sadece davet eden kişi çek kazanabiliyor. Bu arada ilk kez davet kodu paylaşıyorum daha önce referans olmadım kimseye. Üye olmak isteyen olursa davet kodum bu: A22A2887

Kullanan arkadaş olursa özelden yazsın bileyim.

• balci1987 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 0850 222 2910 numaralı müşteri iletişim merkezimizden tüm işlemleriniz için bilgi ve destek alabilirsiniz. Mutlu günler dileriz :)
  • mcdaredevil_17 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, kredi başvurularınız bankamız politikalarınca, otomatik olarak değerlendiriliyor. Dilerseniz 1 ay sonra tekrar başvuru yaparak avantajlı kredi faiz oranlarımızdan yararlanabilirsiniz.
  • nier kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ON'a davet kampanyamızda hem davet eden, hem de davet edilen kişi kazanıyor. Davet edilen kişi de kendine özel koduyla sevdiklerini davet edip ON'lu yaparsa 500 TL'e kadar Migros çeki kazanabilir. Detaylar için:
    www.burgan.com.tr
    ON'a Davet Kampanyası | Burgan Bank
    https://www.burgan.com.tr/ona-davet-kampanyasi
  • ON kullanıcısına yanıt

Davet edilen oldum hani nerede çek ? 20 gün önce üye oldum, ne çek var ne bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nier -- 22 Kasım 2022; 11:17:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nier

Davet edilen oldum hani nerede çek ? 20 gün önce üye oldum, ne çek var ne bir şey.

Sen davet edildin ya senin de on mobilden alacağın kod ile başkasına referans olursan sana gelir ancak 👍

• Ya onu biliyorum, kandırıldım dediğim mesajı alıntı yapıp davet edilende kazanıyor diyor. Davet edilen de kod paylaşarak kazanabilir diyeceğine kelime oyunu yapıp kazanır diyor ısrarla ona istisnaden diyorum ben.

• Hocam şimdi sizin Ref ile kayıt oluyorum.

• Merhaba, ben burayi gormedim. Dun aksam vodafone yanimdadaki BURGANON50 kodu ile uyelik actim, sozde %50 indirim kodu gelecekti, ama bu saat oldu gelmedi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.