Şimdi Ara

Arkadaşını ON’a davet et 500 TL Migros hediye çeki kazan! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
9
Favori
14.591
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konunun tekrardan yayına girmesi rezillik!

Yanıltıcı içerik olması sebebiyle kaldırılmıştı ve içerik değişmemesine rağmen yeniden yayına girmiş.

Tamamen rezillik!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rezalet bir durum adminler negüne varlar bu konunun burada hala durması adminlerin suçu

• Bu konuyu açan bir adminin arkadaşı veya para vermiş modlardan birine, normalde referans konuları yasak ve kısa sürede siliniyor. Bu hem referans paylaşmış hem yalan bilgi vermiş şikayet edilmis ve 2 aydır duruyor

Şimdi kontrol ettim bende şikayet etmişim 1.5 ay önce, biri siliyor diğeri geri getiriyor konuyu büyük ihtimal. rezillik

Arkadaşını ON’a davet et 500 TL Migros hediye çeki kazan!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Ocak 2023; 15:30:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende az önce bu kampanyadan faydalandım. Ne zaman ve ne şekilde migris çeki gelecek acaba?

• Sana gelmeyecek, davet eden kişiye hediye çeki kodu verecek.

• Arkadaşını ON’a davet et 500 TL Migros hediye çeki kazan!

Konuyu siliyorlar sonra geri götürüyorlar
    Tebrikler moderatörler ve adminler.
    Aynı konuyu bizim gibi normal, torpilsiz insanlar açsa anında kaldırırlar

• Bütün ev üyelerine yükleyeceğim cips kola yapmak şart Arkadaşını ON’a davet et 500 TL Migros hediye çeki kazan! 

• DwmSSSSSSS kullanıcısına yanıt

Konu sahibi/ON Bank hesap açıp yorum atmıyorsa ben bir şey bilmiyorum Arkadaşını ON’a davet et 500 TL Migros hediye çeki kazan! 

• Bu olay hem yeni üyeye hem davet edene geçerli mi değil mi ? Tam olarak çözemedim.

• htopbas1 H kullanıcısına yanıt

Üye olduğu tarih mesajı attığı tarihle aynı seni troll seni Arkadaşını ON’a davet et 500 TL Migros hediye çeki kazan! 500 TL ile neyi doyuruyosun allah için sahtekarlar ya

• copierbond64 kullanıcısına yanıt

hocam sadece davet eden alıyor hediye çekini, burda akılllarınca çakallık yapmışlar kendi davet linklerini insanlara kullandırmak için. bunlarla hiç uğraşmayın vodafone kodu ile üye olun, 125 tl indirim çeki veriyordu en son. vf abonesi olmasanız da vf yanımdada kod vardı "Burganon" du sanırım, kodu girip hesap açınca ertesi gün çek geliyordu.

• Öncelikle teşekkürler. Vf yanımda baktım kontrol ettim. Şuan sadece kredi ve seyahat kampanyası var sanırsam.

• copierbond64 kullanıcısına yanıt

rica ederim. şimdi kontrol ettim kampanya devam ediyor. mobilden onbanka a girip kaydolma aşamasında aşağıdaki kodu girersen indirim kodu 1 gün sonra geliyor.

Arkadaşını ON’a davet et 500 TL Migros hediye çeki kazan!

Arkadaşını ON’a davet et 500 TL Migros hediye çeki kazan!www.burgan.com.tr
    Vodafone Market Kampanyası | Burgan Bank
    https://www.burgan.com.tr/vodafone-supermarket-kampanyasi

• Teşekkürler kodla üye oldum bakalım. Bekleyip görelim Arkadaşını ON’a davet et 500 TL Migros hediye çeki kazan! 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.