Şimdi Ara

arkadaslar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar cevrede cok dolandırıcı var lutfen sakın inanmayin

• efendim?? nası yani?? kim??

ne sebeble??

neye dayanarak??

bu nasıl başlık??

bu nasıl mesaj??

bu ne ilginç bir konu açma tarzıdır, bu nasıl bir uyarma biçimidir, 3 mesajlık geçmişinizle bu nasıl bir kendine güven duygusudur ki tüm forum ahalisine böylesine genel bir konuda böylesine emin bir ifadeyle böylesine belirsiz bir tavsiye ve uyarıda bulunulmuştur, bu nedir yaaa???
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratabay

arkadaslar cevrede cok dolandırıcı var lutfen sakın inanmayin

abi kim olduğunu söylede inanmayalım
  • bu nasıl işdir yaa çevrede dolandırıcı olduğunu biliozda nie böle bi konu açtın anlayamadım...
  • Ne demek istediğini daha açık anlatırsan biz de öğrenebiliriz.
    aootahca Önce dinleyip sonra karar vermelisin. Çıkışın etik olmamış. Üç mesaj ya da beş mesajla değerlendirmek yanlış olur. Forumda mesaj sayısı 5-6 yılda yüzü geçememiş nice arkadaşlarımız var
  • benim demek istediği sadece mesaj değildi zaten. arkadaşın forumdaki geçmişi 20-25 gün öncesine dayanıyor. ve ikinci eldeki açtığı konularda da aynı belirsizlik söz konusu...

böylesine emin bir şekilde konuşabilmesi için öncelikle 3 mesajlık da olsa kendi geçmişinin belirgin olması lazım diye düşünüyorum.

çıkışımın sertliğinden ötürü özür dilerim kendisinden ama bir açıklamam bekliyorum... içimden bir ses de şu sözü hatırlattı

delinin biri kuyuya bir taş atmış bin akıllı çıkaramamış...

bi zahmet ya deli olmadığını kanıtlayıp bi açıklama yapsın ya da cvb yazmayalım... oyalanacak daha mantıklı şeyler var.

ilk mesajım için tekrar özür diliyorum. sert çıkmışım ama insanlık hali

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    urun tavsiyeniz lutfen...
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aootahca

Sanırım açtığı ikinci el konusunaki mail adresinin sahibi ile bir sorunu var. Kendisi birazdaha açıklama yapsaydı çok iyi olurdu.
  • konu yanlıs yerde bir
    ne olmus iki
    niye bu kadar sinirli üç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.