Şimdi Ara

ARKADAŞLAR 0 KM DİZEL C SINIFI ARAÇ TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• focus megane cerato astra 37ye dizel bunları bulursunuz baz modellerini benzinlim olacak dizelmi sedanmı hb mi bunuda yazarsanız iyi olur.
  • Focus Tdci collection
  • Eğer 4 kişilik bir aile iseniz Megane Sedan, bekarsanız Focus ya da Yeni Astra.
  • ceratonun full versiyonunu o paraya belki dahada ucuza alabilirsin.ayrıca dizel motorlarda kia nın çok iyi olduğunu bu forumdan ve kullanalardan da biliyorum. şuan ki motor 1.6 115 hp gayet güçlü.eğer marka takıntın yada bi kuşkun varsa bence iyi araştır sonra karar ver ama şunu bil ki fiyat - donanım oranı en uygun araç cerato olacaktır. karar senin ne alırsan şimdiden hayırlı olsun.
  • yeni corolla 1.4 d-4d al derim. toyota japon ve sorunsuz.

http://forum.donanimhaber.com/m_16910094/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 8 Eylül 2007; 9:27:33 >
  • kia CEED birkaç aya kadar gelir heralde bence onu bekle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende yeni corolla derim çünkü kasası yeni focus kasa değiştirecek,astranın dizel performansından memnun kalmadım kia 2. eli zayıf o yüzden en mantıklı seçim toyota olacaktır...
  • focus neden kasa değiştiriyor bu aralar? O kadar da eski bir araba değil ve hatta bildiğim kadarıyla makyaj bile görmedi henüz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goldenknight

focus neden kasa değiştiriyor bu aralar? O kadar da eski bir araba değil ve hatta bildiğim kadarıyla makyaj bile görmedi henüz.

2008 senesinde değişecektir forumları araştırırsanız bununla alakalı konuları bulacaksınızdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goldenknight

focus neden kasa değiştiriyor bu aralar? O kadar da eski bir araba değil ve hatta bildiğim kadarıyla makyaj bile görmedi henüz.

Focusun kasa değiştirdiği yok daha 2005 te kasa değiştidi Ufak tefek makyaj gördü göstergeleri yeşilden beyaza çevirdiler
  • Tabiki Focus..
  • Focus TDCİ collection...
  • focusun dizelini sevmiyorum ama benzinlisi güzel.parçası bakımı ucuz olsun sorunsuz olsun diyorsan sınıf işini geçip benim arabadan al.tavsiye ederim şehir içi 5,5 lt şehir dışı 4,5 lt yakıt tüketimi.
    cerato alma hyundaı ürettiği halde parçaları pahalı bakım aralıkları yarısı kadar yani era 15,000 km de bakım yapılıyor cerato 7,500 km de.
  • ford focus tdci 1.6 litre 109 hp.
  • focus tdci
  • Ford Focus TDCİ Collection
  • hyundai i30 115 ps'e kesinlikle bak!!!

edit:araç yeni,kendini kanıtlaması gerekiyor,eğer kronik bir arızası falan çıkmazsa kesinlikle parasını hakeden bir araç..
    bence herkes gidip bu aracı incelesin....
  • astra cdti
  • focus tdci. birde focus daha kasa atmayacak en az 2sene var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.