Şimdi Ara

arkadaşlar 1.000 liraya hangi telefonu önerirsiniz???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli dostlar, yeni bir telefon almak için araştırma yapıyorum ama bir türlü karar veremedim. istediğim model iphone ama malesef çok pahalı olduğu için ondan vazgeçiyorum... düşündüğüm modeller arasında samsung S8003 Jet , Nokia N85 ve 5800 XM , sony ericssondan da iyi bir model olabilir... jet'i çok beğenmeme rağmen telefonun ekrarındaki şikayetlerden dolayı biraz çekimserim....

arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi limit 1.000 TL gibi ama ufak da olsa aşabilirim. sizin bu modeller hakkında önerileriniz veya yeni bir model öneriniz olursa çok mutlu olurum... yardımlarınız için çok teşekkür ederim....

saygılar...

• samsung omnia yı incelemelisin...
    nokia n85 ne geziyor o kadar dokunmatiğin içinde
  • valla n85 dokunmatik olmazsa alacağım telefon. o yüzden koydum. telpada çalışan bir arkadaşım bana direkt jeti önerdiği için omnia ile ilgilenmedim.

benim için önemli olan wi-fi, gps ve birazda kamera. o yüzden 85 de dahil
  • Lg Arena'ya baktın mı?
  • Lg Arena iphone'a en yakın dokunmatiğe sahipmiş. onunda wi-fi ilgili sıkıntılar duydum. neticede sizlerin önerileri benim için önemli o yüzden hepsini incelemeye çalısıyorum...
  • 1000 tlye kadar en iyisi omnia n82 jet ve arenadır
    ama 1500 e kadar felan çıkabilirsen
    1-n97
    2-i8910 omnia hd
    3-xperia
    4-3gs
    5-satio
    derim ben
  • şimdi jet güzel tel ama ekran sorunu olduğuda gerçek.alırken ekranına bakıp alabilirsin.problem bildiğim kadarı ile sonradan çıkmıyor.yani alırken anlayabilirsin problem var mı yokmu.lg arena da olabilir.sony ericsson maalesef o tarz tel daha çıkarmadı.ancak yurtdışı w995 alabilirsin.iphone da düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamanmuratcan

1000 tlye kadar en iyisi omnia n82 jet ve arenadır
    ama 1500 e kadar felan çıkabilirsen
    1-n97
    2-i8910 omnia hd
    3-xperia
    4-3gs
    5-satio
    derim ben

bu arada bu sıralama nasıl bir sıralama.n97 i yi 1. sıraya koymak fazla fanatik bir yaklaşım.kullananlar bile bu sıralamayı yapmaz.ayrıca satio yu son sıraya almanız düşündürücü.12 mp xenon flash lı bir teli 5mp vasat kameralı n97 nin altına almak ne kadar mantıklı.ayrıca satio çıkmadı nasıl sıralamaya koyabiliyorsun.
  • xperia ve satio eylül gibi gelecek diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

şimdi jet güzel tel ama ekran sorunu olduğuda gerçek.alırken ekranına bakıp alabilirsin.problem bildiğim kadarı ile sonradan çıkmıyor.yani alırken anlayabilirsin problem var mı yokmu.lg arena da olabilir.sony ericsson maalesef o tarz tel daha çıkarmadı.ancak yurtdışı w995 alabilirsin.iphone da düşünebilirsin.

telpada çalışan bir arkadaşım var hemen kontol edebilirim, eğer sonradan sorun çıkmıyorsa jet diye düşünüyorum... ama kullanan arkadaşlar da yorum yaparsa çok daha iyi olur... bizi aydınlatın lütfen...

saygılar..
  • kardeş kontrol ettirip alabilirsin o zaman.sorun sonradan çıkmıyor muş.yalnız yeni yazılım gelmediği için tel internette youtube videolarını şuan oynatamıyor.yeni yazılımın çıkmasını bekliyor kullanıcılar.
  • youtube videolarını LG oynatamıyor diye biliyorum, yanılıyormuyum??? aslında benim için önemli olan şey şu , wi-fi ,gps , yeterli bi kamera (min. 5 mp). dokunmatik olması şart değil, ben bankacı oldugum için sürekli takım elbise giyiyorum, cebimde çok kaba durmayacak kadar küçük olsun o da yeter...

yani bu modellerin dışında her türlü teklife açığım.
  • Nokia'nın zaten 5mp pek fazla telefonu yok. 100tl daha verip n86 alabilirsin. 8mp kamera sanırım sizi tatmin edecektir. Wi-fi ve gps zaten mevcut telefonda
  • quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Nokia'nın zaten 5mp pek fazla telefonu yok. 100tl daha verip n86 alabilirsin. 8mp kamera sanırım sizi tatmin edecektir. Wi-fi ve gps zaten mevcut telefonda

dostum önerin için sağol ama n86 için yılın çirkini yakıştırmasını yaptılar daha yakışıklı bir telefon almayı düşüyorum yani

• 1.000 TL'ye sıfır cihaz alacak olsam benim tercihim LG Arena olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

1.000 TL'ye sıfır cihaz alacak olsam benim tercihim LG Arena olurdu...

araştırdım ama hiçbiryerde bulamadım. internetten de alış-veriş yapmayı sevmiyorum. lg hoşuma gitti ama telefonuda daha görmedim, görmekde istiyorum. bana hem görebileceğim hemde alabileceğim bi yer varsa önerirsen sevinirim.

ayrıca arena , jet'ten daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraLoNe

quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

1.000 TL'ye sıfır cihaz alacak olsam benim tercihim LG Arena olurdu...

araştırdım ama hiçbiryerde bulamadım. internetten de alış-veriş yapmayı sevmiyorum. lg hoşuma gitti ama telefonuda daha görmedim, görmekde istiyorum. bana hem görebileceğim hemde alabileceğim bi yer varsa önerirsen sevinirim.

ayrıca arena , jet'ten daha mı iyi?

Dostum arena turkcell extralarda bulabilirsin.
  • git o telefonların çogunun sıfıra yakın 2. elini bulabilirsin örneğin 500 tl ye rahat rahat IPhone 3g alırsın...
  • arkadaşlar öncelikle herkese tekrar selamlar...

4 eylül 2009 da aldığımı samsung jet modelimde maalesef ekran sorunu çıktığı için para iadesi istemiyle telpaya gönderdim.

şimdi tekrar sizlerin yardımına ihtiyacım var. önceki mesajlarımda da belirttiğim özellikler dışında birde işletim sistemi olmazsa olmazlarım arasına girdi, yani wi-fi, gps, yeterli bir kamera ve kesinlikle bir işletim sistemi...

bana bu konuda yardım eden ve edecek herkese tekrar teşekkürler... önerilerinizi bekliyorum...

saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TraLoNe -- 18 Ekim 2009; 23:31:46 >
  • iphone 3g 1300 tl kvk da
    iphone 3gs 1500 tl kvk da

bunlar tavsiyelerim
    sonra da n97 gelir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.