arkadaslar ben 1 yıl önce oyuna ara verdim 76 priestimi dondurdum biraz yeniden baslamayı düşünüyorum 80 lwl için elimdeki itemleri söyleyeim siz ne yapmam gerektiginisöyleyin bana yardımcı olun oyun coook degişmiş 1 yılda : ELİMDEKİ İTEMLER:
70 LWL KALKANI +7 SHELL SET PRİEST 1 ADET +8 WARİOR KAFALIK GÖREV TAKILARI +7 DOL VE SMİTE +6 +7 RAPTOR +7 TOTO +7 İMPAHT 18 GB DE NAKİT PARA VAR ARKADASLAR
YAN CARLARIDA SÖYLEYEYİM 65 WARİOR VE 59 ROGUE(ROG DA +7 CHİN SET +7 DUAL SHART VE +6 DV GÖREV TAKISI VE +9 DEX SET TAKILAR DUAL +1 KEKURİ RİNG VAR ) SİZCE ADREAMMI +80 Mİ COK ZOR KASILIYO BİDE PRİEST OYNARSAM ATACKMI İNTMİ OLAYIM SİZE BUNU DA SORAYIM
18gb gerçekten iyi bir para iyi değerlendirmek lazım önce int mi bp mi olcaqına karar vermelisin int olacaksan bence 70quest kalkanı ve +7 smite hammer güzel olur üstünede shelleri 8 anti defler alırsın yaparsın takı bakımından bişey diemicem.. bp olcaksan eline +8ii öneririm üstüne +8 bulabilirsen +9 fabric kalan paraylada takı dizmeye çalışırsın roc we wp gibi bence yan charları boz bide anti def(iron set ske belt glas belt gibi) zaten herşey yavaş yavaş olur eğer kasamam diosan benimde bi topicim var belki anlaşabiliriz beramusda 72 warrior oynuorum .. topic bu http://forum.donanimhaber.com/m_21785975/tm.htm
Ss koyarmisin.?
Bende beramustayım piyasa bu aralar çok değişken . Paranı birazdaha sakla ( 2 hafta süre kadar ) ozamana kadar eski haline döner . Tüm itemlerini satıp sadece prieste yüklen derim ! önereceğim itemler .. +8 Chitin set yapıp eline +7 hb , +1 wp , ske belt , dd25 , dual roc , dual +1 warrior erning . Ayrıca birde ds +6 birde lobo +6 al =)
DÜN BERAMUS 2 DE KONUSMUSTUK YETERLİ OLMADI GALİBA GÖRÜŞLERİM KARDESİM
SS koyar misin?18 gb iyi para bayda işe yarar item var diosun.Bide oyunu bırakacak olanlar genelde kökten kurtulmak istio.ya anvile gidio yada itemlersatıp realde paraya çevirio.şaşırdım doğrusu