Şimdi Ara

ARKADASLAR 1 yıl önce oyunu bıraktım 76 priestle ilgigi sorum var:::::

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben 1 yıl önce oyuna ara verdim 76 priestimi dondurdum biraz yeniden baslamayı düşünüyorum 80 lwl için elimdeki itemleri söyleyeim siz ne yapmam gerektiginisöyleyin bana yardımcı olun oyun coook degişmiş 1 yılda :
    ELİMDEKİ İTEMLER:

70 LWL KALKANI
    +7 SHELL SET PRİEST 1 ADET +8 WARİOR KAFALIK
    GÖREV TAKILARI
    +7 DOL VE SMİTE +6
    +7 RAPTOR +7 TOTO +7 İMPAHT
    18 GB DE NAKİT PARA VAR ARKADASLAR

YAN CARLARIDA SÖYLEYEYİM 65 WARİOR VE 59 ROGUE(ROG DA +7 CHİN SET +7 DUAL SHART VE +6 DV GÖREV TAKISI VE +9 DEX SET TAKILAR DUAL +1 KEKURİ RİNG VAR ) SİZCE ADREAMMI +80 Mİ COK ZOR KASILIYO BİDE PRİEST OYNARSAM ATACKMI İNTMİ OLAYIM SİZE BUNU DA SORAYIM

SERVER BERAMUS

76 PRİEST SEXY GİRLS
    65 WARİOR WANORCAT
    59 ROGUE SEXYROGUE21

• ss alabilirmiyim?
  • 18gb gerçekten iyi bir para iyi değerlendirmek lazım
    önce int mi bp mi olcaqına karar vermelisin
    int olacaksan bence 70quest kalkanı ve +7 smite hammer güzel olur üstünede shelleri 8 anti defler alırsın yaparsın takı bakımından bişey diemicem..
    bp olcaksan eline +8ii öneririm üstüne +8 bulabilirsen +9 fabric kalan paraylada takı dizmeye çalışırsın roc we wp gibi bence yan charları boz bide anti def(iron set ske belt glas belt gibi) zaten herşey yavaş yavaş olur eğer kasamam diosan benimde bi topicim var belki anlaşabiliriz beramusda 72 warrior oynuorum ..
    topic bu
    http://forum.donanimhaber.com/m_21785975/tm.htm
  • Ss koyarmisin.?
  • Bende beramustayım piyasa bu aralar çok değişken . Paranı birazdaha sakla ( 2 hafta süre kadar ) ozamana kadar eski haline döner . Tüm itemlerini satıp sadece prieste yüklen derim ! önereceğim itemler .. +8 Chitin set yapıp eline +7 hb , +1 wp , ske belt , dd25 , dual roc , dual +1 warrior erning . Ayrıca birde ds +6 birde lobo +6 al =)
  • DÜN BERAMUS 2 DE KONUSMUSTUK YETERLİ OLMADI GALİBA GÖRÜŞLERİM KARDESİM
  • SS koyar misin?18 gb iyi para bayda işe yarar item var diosun.Bide oyunu bırakacak olanlar genelde kökten kurtulmak istio.ya anvile gidio yada itemlersatıp realde paraya çevirio.şaşırdım doğrusu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 YıL önce 70 kalkanı war mıydı yahu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: OnuRXuLL

1 YıL önce 70 kalkanı war mıydı yahu?

vardı var olmasına da eleman iyi sallıyor.
  • fake
  • fake.
    baska bi konudada 59 lvl magen vardı ve bayandın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.