Şimdi Ara

Arkadaşlar 2 gündür uğraşıyorum lütfen yardım edin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sony vaio laptobumda Home işletim sistemi vardı, Win7 Ultimate 64 bit yükleidm. Ama ethernet kartını otomatik bulamadı. Sitesinden indirdim yüklüyorum ama aygıt yöneticisinde görmüyor. Sonra Realtek indirdim yükledim, Yerel Ağ Bağlantısı çıktı modemde de ışık yanıyor. Modemde bağlı olduğu görülüyor kabloda veya başka yerde sorun yok. Etkinleştirdim ama hala kablo takılı değil yazıyor. 2 gündür yüklemediğim şey kalmadı arkadaşlar lütfen yardım edin Wirellesle giriyorum onda sıkıntı yok ama Yerel ağ bağlantısını gördüğü halde kablo takılı değil yazıyor. Yardımlarınızı bekliyorum saygılar dilerim...

• Bence başka bilgisayarda da deneyin, açıkcası kablodan şüpheleniyorum
  • driver programı kurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golkipir

Bence başka bilgisayarda da deneyin, açıkcası kablodan şüpheleniyorum

Denedim. Başka kablo taktım yine görmedi kabloyu. Realtek yüklü ama kabloyu görmüyor. Sony nin kendi sitesinden indiridm olmuyor napacağımı şaşırdım 2 gündür uğraşıyorum :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogubeyi41

driver programı kurabilirsin.

nasıl bir driver programi bi tane önerirmisin
  • Uppp... Yardım lütfen arkadaşlar.
  • Bilgisayarına uygun chipset sürücüsünü kurdun mu?Ethernet kablosunun bağlantısını gerçekleştirdiğinde (modem-pc) yeşil ışığı görüyor musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ethernet portunda ya da kabloda sorun olabilir. Yeni kabloyla deneyin.
  • Tam modeli ne bendede aynı sorun var 3 saattir uğraşıyorum sitesinde 64 bit driverları yok. Sadece Home premium işletim sisteminin driverı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aaabbbccaaa

quote:

Orijinalden alıntı: dogubeyi41

driver programı kurabilirsin.

nasıl bir driver programi bi tane önerirmisin

everest ultimadiate edition'u öneririm. 2.madde başka bir pc dene ethernet kartın veya modemin ethernet çıkışı bozulmuş olabilir.
  • quote:

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar.

Sony vaio laptobumda Home işletim sistemi vardı, Win7 Ultimate 64 bit yükleidm. Ama ethernet kartını otomatik bulamadı. Sitesinden indirdim yüklüyorum ama aygıt yöneticisinde görmüyor. Sonra Realtek indirdim yükledim, Yerel Ağ Bağlantısı çıktı modemde de ışık yanıyor. Modemde bağlı olduğu görülüyor kabloda veya başka yerde sorun yok. Etkinleştirdim ama hala kablo takılı değil yazıyor. 2 gündür yüklemediğim şey kalmadı arkadaşlar lütfen yardım edin Wirellesle giriyorum onda sıkıntı yok ama Yerel ağ bağlantısını gördüğü halde kablo takılı değil yazıyor. Yardımlarınızı bekliyorum saygılar dilerim...

Vaiolarda recoveryde gömülü işletim sistemi haricinde ne yüklerseniz yükleyin (aynı işletim sistemi olsa bile: home premium gibi) bu ve benzeri yeni problemlerle karşılaşmaya devam edersiniz.
    Ben de home premiumdan ultimate e geçmeye kalktığımda 1 günümü yemiştim.
    Bir öneri : recovery bölümünü harici bir harddiske kopyalayın. (İleride harddiskiniz bozulursa veya uçarsa vs...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 13 Mayıs 2012; 21:47:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar.

Vaiolarda recoveryde gömülü işletim sistemi haricinde ne yüklerseniz yükleyin (aynı işletim sistemi olsa bile: home premium gibi) bu ve benzeri yeni problemlerle karşılaşmaya devam edersiniz.
    Ben de home premiumdan ultimate e geçmeye kalktığımda 1 günümü yemiştim.
    Bir öneri : recovery bölümünü harici bir harddiske kopyalayın. (İleride harddiskiniz bozulursa veya uçarsa vs...)

Arkadaşım hiç sorma 2 gündür uğraşıyorum. Bi tane sürücü buldum Realtek indirdim bi ara oldu yerel bağlantı geldi ama resette yine aynı sorun kabloyu görmüyor. Kabloda veya ethernette bi sorun olduğunu snamıyorum çünkü yükleyince görüyo kabloyu ve internete bağlanıyo. Ama resette eski haline geliyor. O neden oluyo anlamış değilim. Bir de o recovery dediğini harddiski böldüğümde götürdüm yanlışlıkla sildim :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.