Şimdi Ara

Arkadaslar 20 iş günü olayı bi yardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ayın 5 şinde tarafımdan lenovo idepead servisine laptobumu götürdüm onlarda bana parcanın yurt dısında oldugunu söylediler Ve bugun itibariyle 3 gün kaldı 20 gününün dolmasına dolduktan sonra ne yapmam lazım .

• 20 günün mesai bitimine son 2 saat veya 1 saat kala ara eğer sonuc hala aynıysa değişim talep ediyorum de.İşim gücüm var ben hergün bunla uğraşamam yasal süre doldu dersin ve değişim talep ediyorum dersin:):):)
  • Evet biraz baskıcı olmanız gerekiyor zaman aşımına uğrayınca zaten değişim raporu veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakinta

Arkadaslar ayın 5 şinde tarafımdan lenovo idepead servisine laptobumu götürdüm onlarda bana parcanın yurt dısında oldugunu söylediler Ve bugun itibariyle 3 gün kaldı 20 iş gününün dolmasına dolduktan sonra ne yapmam lazım .

Hocam 20 iş gününü geçtikten 1 gün sonra ara hala parça bekleniyorsa kanuni hakkımı kullanarak yeni ürün veya para iadesi istediğini söyle. Sakın alttan alma sorun çıkartırlarsa şikayet edceğimi kanuni haklarımı kullanıp gerekli yerlere şikayet edeceğini söyle. Alttaki konuyu incele benim cihazımda aynı olay oldu, Lenovo ile tartışmalarım oldu 1-2 güne karar çıkacak ayrıntılı olarak konuda bahsedeğim.

http://resim.donanimhaber.com/m_43161259/mpage_49/f_/key_//tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: yakinta

Arkadaslar ayın 5 şinde tarafımdan lenovo idepead servisine laptobumu götürdüm onlarda bana parcanın yurt dısında oldugunu söylediler Ve bugun itibariyle 3 gün kaldı 20 iş gününün dolmasına dolduktan sonra ne yapmam lazım .

Cumartesi günleri de bu yasa kapsamında "işgünü" olarak geçiyor, bunu gözardı etmeyin. Eğer Cumartesi'leri saymadıysanız 20 günlük süre geçmiştir herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.