Şimdi Ara

ARKADAŞLAR 2007 Q7 mi 2006 RANGE ROVER mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
8.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikler herkese iyi haftasonları diliyorum.Evin 3.aracı sedan aracımızı jiple değiştirmeyi düşünüyorum.Hali hazırda kullanmakta olduğumuz 2008 yılında 0km aldığımız oldukça memnun olduğumuz 520d Individual aracımızı 2007 AUDI Q7 3.0 dizel veya 2006 Range Rover 3.0 dizel bu araçlardan biriyle değiştirmeyi planlıyorum.Ortalama bütçe 100.000 ile 115.000 TL arasıdır. Q7 240 beygire oldukça iyi bi gidişe tarza ve range'e nazaran daha düşük yakıt tüketimine sahip.Range ise 177 beygir olduğu için gidişi vasat ama range sonuçta ortalama tüketimi 14 16 litre arasında.Her iki araçta yeni makyajlı görünüme çevrilicektir bilginize arz ederim.

Sizce hangisini seçmeliyim.Önerebileceğiniz renk donanım motor tipi ve araçların kronik sorunları hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum.Teşekkürler şimdiden.

• O yaşta bir Range Rover'ın size fazlasıyla masraf çıkarması olası. Malum Land Roverlar sağlamlıklarıyla pek meşhur değillerdir. Q7 alırdım ben bu ikisi arasından.
  • Range çok yakar gürültülü çalışır. Q7 derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_

Range çok yakar gürültülü çalışır. Q7 derim
    bildiğiniz kornik sorunları varmıdır sizce q7 mi range mi daha fazla yakıt tuketir range ın bı durusu bı farkı yokmu sızce her ne kadar gıtmesede donanım olarak hangısı daha ıyıdır sızce
  • Arkadaşlar öncelikler herkese iyi haftasonları diliyorum.Evin 3.aracı sedan aracımızı jiple değiştirmeyi düşünüyorum.Hali hazırda kullanmakta olduğumuz 2008 yılında 0km aldığımız oldukça memnun olduğumuz 520d Individual aracımızı 2007 AUDI Q7 3.0 dizel veya 2006 Range Rover 3.0 dizel bu araçlardan biriyle değiştirmeyi planlıyorum.Ortalama bütçe 100.000 ile 115.000 TL arasıdır. Q7 240 beygire oldukça iyi bi gidişe tarza ve range'e nazaran daha düşük yakıt tüketimine sahip.Range ise 177 beygir olduğu için gidişi vasat ama range sonuçta ortalama tüketimi 14 16 litre arasında.Her iki araçta yeni makyajlı görünüme çevrilicektir bilginize arz ederim.

Sizce hangisini seçmeliyim.Önerebileceğiniz renk donanım motor tipi ve araçların kronik sorunları hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum.Teşekkürler şimdiden.
  • marka algısı dış görünüm jeep algısı range rover daha iyi seviyede ancak bu onun daha kaliteli daha mantıklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece bir kriter olarak değerlendirilmesi, motor performans arazi araçlarında önemlidir, yazın klima kışın soğuk hava şartları derken iyi bir motor gücüne ihtiyacınız var. Bakımlarında da motorda 1-2 parça bişi değişirse en az bir şahin parası ödersiniz. Tam bütçenize uygun olacak şekilde daha yeni daha az kullanılmış bir model bakın derim.
  • Alfredo kullanıcısına yanıt
    2006 3.0 tdv6 177hp ortalama 110.000 tl civari 130 140 km ortalama 2007 q7 235hp sanirim bu aracta asagi yukari yakin bu fiyatlara sanirim tercihimiz siyah ici bej deri sizin baska onerebiliceginiz arac varmidir kore ve japon araclari haricinde bu siniflarda ve bu rangelere yazilim uygulaniyormusn 215 hp oluyormus ne derece saglikli ve verimli olabilir sizce? 2007 yuksek km alinabilir 3.6tdv8 ama vergi 6.000tl yi asiyor cok yuksek. Bu arada x5 onerirmisiniz bu araclar icinde
  • 110bin lira arazi aracı çok önermem, bütçeniz iyi bir arazi aracı için yeterli değil. daha düşük sınıf bir araba bakmanızı öneririm, bir iki kere servise girip çıkınca zaten aldığınıza alacağınıza pişman oluyorsunuz. hiç bir sorunda olmayabilir sonuçta kapalı kutu alıyorsunuz. daha yeni x3 daha yeni q5 bakardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

O yaşta bir Range Rover'ın size fazlasıyla masraf çıkarması olası. Malum Land Roverlar sağlamlıklarıyla pek meşhur değillerdir. Q7 alırdım ben bu ikisi arasından.

bence ikiside değil...garantisi olmayan o arabaların ikisinede para vermem...

q7 de rangeden az sorunlu araba değil..ama range rovere göre q7 daha az yakıt ve daha az masraf açacağı aşikar...

tercih ikisinden biriyse q7...

range rovere yazılım attıgınızda pimi çkişmiş bomma gibi olacaktır...nerde patlayacağı belli olmaz...servislerle kanka olmayı seviyorsanız yapabilirsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falken34 -- 27 Ocak 2014; 14:20:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: falken34

quote:

O yaşta bir Range Rover'ın size fazlasıyla masraf çıkarması olası. Malum Land Roverlar sağlamlıklarıyla pek meşhur değillerdir. Q7 alırdım ben bu ikisi arasından.

bence ikiside değil...garantisi olmayan o arabaların ikisinede para vermem...

q7 de rangeden az sorunlu araba değil..ama range rovere göre q7 daha az yakıt ve daha az masraf açacağı aşikar...

tercih ikisinden biriyse q7...

range rovere yazılım attıgınızda pimi çkişmiş bomma gibi olacaktır...nerde patlayacağı belli olmaz...servislerle kanka olmayı seviyorsanız yapabilirsiniz..

Alıntıları Göster
    Bence XC90 veya ML Class alabilirsiniz bu fiyatlarda ve yaşta. Hiç baktınız mı?

• Bulundugum semtte bahsettıgınız modellerde bırtane range var. Aracta sorun varmı yokmu bılmıyorum. Abartmıyorum calısırken traktor gıbı calısıyor. Aklıma gelen bu.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bu bütçe ile baktığınız araçlar çok riskli, ya bütçeyi arttırın ya da farklı modellere yönelin bence: x3 veya Q5 gibi.
  • Sıfır alıp Subaru forester gibi bişey de alabilirsiniz veya temiz kmsi az ikinci el risk az olur en azından
  • Bu araclar 100.000 135.000km arasinda bu kadar sikintili ve sorunlumudur gercekten bu araclar.ml xc90 saglam ve omru uzun olabilir ama biraz tasarimi iyi ve daha yeni tasarim tarz olmasi acisindan bu secenekleri soylemistim.520 yo aratmiycak bi arac olmasi gerekli omur olarak range midir q7 mi bu araclarda basiniza gelen yada tanidiklarinizdan bilginiz dahilinde sikintilari mevcutmuydu? Triger vb sanzuman airmatic hatalari varmidir?
  • Bu araclar 100.000 135.000km arasinda bu kadar sikintili ve sorunlumudur gercekten bu araclar.ml xc90 saglam ve omru uzun olabilir ama biraz tasarimi iyi ve daha yeni tasarim tarz olmasi acisindan bu secenekleri soylemistim.520 yo aratmiycak bi arac olmasi gerekli omur olarak range midir q7 mi bu araclarda basiniza gelen yada tanidiklarinizdan bilginiz dahilinde sikintilari mevcutmuydu? Triger vb sanzuman airmatic hatalari varmidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alfredo

110bin lira arazi aracı çok önermem, bütçeniz iyi bir arazi aracı için yeterli değil. daha düşük sınıf bir araba bakmanızı öneririm, bir iki kere servise girip çıkınca zaten aldığınıza alacağınıza pişman oluyorsunuz. hiç bir sorunda olmayabilir sonuçta kapalı kutu alıyorsunuz. daha yeni x3 daha yeni q5 bakardım.
    Arkadaşlar öncelikler herkese iyi haftasonları diliyorum.Evin 3.aracı sedan aracımızı jiple değiştirmeyi düşünüyorum.Hali hazırda kullanmakta olduğumuz 2008 yılında 0km aldığımız oldukça memnun olduğumuz 520d Individual aracımızı 2007 AUDI Q7 3.0 dizel veya 2006 Range Rover 3.0 dizel bu araçlardan biriyle değiştirmeyi planlıyorum.Ortalama bütçe 100.000 ile 115.000 TL arasıdır. Q7 240 beygire oldukça iyi bi gidişe tarza ve range'e nazaran daha düşük yakıt tüketimine sahip.Range ise 177 beygir olduğu için gidişi vasat ama range sonuçta ortalama tüketimi 14 16 litre arasında.Her iki araçta yeni makyajlı görünüme çevrilicektir bilginize arz ederim.

Bu araclar 100.000 135.000km arasinda bu kadar sikintili ve sorunlumudur gercekten bu araclar.ml xc90 saglam ve omru uzun olabilir ama biraz tasarimi iyi ve daha yeni tasarim tarz olmasi acisindan bu secenekleri soylemistim.520 yo aratmiycak bi arac olmasi gerekli omur olarak range midir q7 mi bu araclarda basiniza gelen yada tanidiklarinizdan bilginiz dahilinde sikintilari mevcutmuydu? Triger vb sanzuman airmatic hatalari varmidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: cancar34

Arkadaşlar öncelikler herkese iyi haftasonları diliyorum.Evin 3.aracı sedan aracımızı jiple değiştirmeyi düşünüyorum.Hali hazırda kullanmakta olduğumuz 2008 yılında 0km aldığımız oldukça memnun olduğumuz 520d Individual aracımızı 2007 AUDI Q7 3.0 dizel veya 2006 Range Rover 3.0 dizel bu araçlardan biriyle değiştirmeyi planlıyorum.Ortalama bütçe 100.000 ile 115.000 TL arasıdır. Q7 240 beygire oldukça iyi bi gidişe tarza ve range'e nazaran daha düşük yakıt tüketimine sahip.Range ise 177 beygir olduğu için gidişi vasat ama range sonuçta ortalama tüketimi 14 16 litre arasında.Her iki araçta yeni makyajlı görünüme çevrilicektir bilginize arz ederim.

Bu araclar 100.000 135.000km arasinda bu kadar sikintili ve sorunlumudur gercekten bu araclar.ml xc90 saglam ve omru uzun olabilir ama biraz tasarimi iyi ve daha yeni tasarim tarz olmasi acisindan bu secenekleri soylemistim.520 yo aratmiycak bi arac olmasi gerekli omur olarak range midir q7 mi bu araclarda basiniza gelen yada tanidiklarinizdan bilginiz dahilinde sikintilari mevcutmuydu? Triger vb sanzuman airmatic hatalari varmidir?

145bin kmde q7 aracımız var amcamınkide 175k kmde , partikül filtresi ve enjektörlere baktırın tamamdır. Airmaticte range gibi kronik sorunlu değil. Soru varsa sorun lütfen 2006 model için 130 k düşük bence dikkat edin

Model 2010 bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

quote:

Orijinalden alıntı: cancar34

145bin kmde q7 aracımız var amcamınkide 175k kmde , partikül filtresi ve enjektörlere baktırın tamamdır. Airmaticte range gibi kronik sorunlu değil. Soru varsa sorun lütfen 2006 model için 130 k düşük bence dikkat edin

Model 2010 bu arada

Alıntıları Göster
    Bence Q7 iyi bir araç

• quote:

Her ne kadar RANGE ROVER aşığı olsam da dediğiniz çok mantıklı.
  • okanttnc O kullanıcısına yanıt
    q7 lerde 233 hp 239 hp 245 hp olarak 3 farklı motor model yılına goremı mevcuttur arka koltuklarının raharlıgı nasıldır 2.koltuk sırasının ortlama tuketım ne durumda.olmassa olmaz donanım varmıdır.ilk sahibinden dogus cıkıslı ve bakımlı araclar denk gelebilıyor bazen.standart donanımda tv gerı gorus elektrıklı bagaj navigasyon mevcutmudur.7 koltuklu onerırmısınız ve cam tavanı.bu araclarda motor seslerı baya guzel dıye bılıyorum.gorus acıları olarak sıkıntı yaratıyormu oldukca uzun arac sonucta.ve tam gaz tam gucte kayma egılımı varmıdır aracın. sımdıden tesekkurler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.