Şimdi Ara

Arkadaslar 2012 Opel Corsa 1.2 i Twinport Essentia ALDIM ! İPTAL EDILDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
62.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok güzel fiyat lpg bağlanıyormu opel motorlarına ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_eren

ben de aynı aracın beyazından babama aldım...temmuz başları gibi teslim alacağım haziran ortalarına doğru sipariş verdim aracım yeni gelmiş daha....özellkle beyaz aldım bnde aynı aracın metro mavisi var koyu renklerin bakımı zor kılcal çizikler sırıtıyor zaten babam da beyaz istedi... 16 inç jant ,park sensorü ve karter koruma dahil 28.150 liraya aldım...gerçkten şu an b sınıfı araçlar içinde en uygun fiyat corsada galiba....oyuncak araba gibi İ20 bile 30 bini aşmış durumda...hayrlı olsun arkadaşım iyi tercih bence...

Aracın performansı nasıl 4 kısı yukus cıkarken cok zorlanıyormus gıtsın dıye gaza baya yuklenıncede yakı 12 -13 litreyi buluyormus. Dogru mu sizce ?

Bu arada cok tesekkurler.
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuci

güle güle kullanın

kampayalı fiyatı 28.632 TL diyor
    siz neden 28.800 e aldınız onu anlamadım

metalik boya dahıl değil o fiyata metalık boya 200 lıraya gelıyor.
  • Hayırlı olsun
    O fıyata sıfır arac olarak mantıklı bır adım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: findnewdreams

çok güzel fiyat lpg bağlanıyormu opel motorlarına ...

benimde merak ettiğim soru bu, +1.2 motora lpg gerekli mi? bu arada 2009 modeli 23500 e alınırmı? sadece sağ ön far ve kapat hafif çarpmadan kaskodan değişmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

quote:

benimde merak ettiğim soru bu, +1.2 motora lpg gerekli mi? bu arada 2009 modeli 23500 e alınırmı? sadece sağ ön far ve kapat hafif çarpmadan kaskodan değişmiş.

5 daha koyup sıfırını almak...
  • Allah kaza bela vermesin hocam dogru tercih tam bir f/p araci dersek yeridir.

• quote:

Orijinalden alıntı: redred1001

quote:

Orijinalden alıntı: amanhem

quote:

5 daha koyup sıfırını almak...

bende öyle düşünüyorum ama bakalım bütçeyi denkleştirmem lazım. Hatta üzerine bir 5 daha koy Chevrolet cruise al, keyfine bak diyor :)

• kampanya fiyatininda üstünde alarak kazik yemissiniz hayirli olsun.

• mrte arkadaşım aynı aracın 2010 moddeli bende de var...benm aldıgımda şehriçi ort. fabrika verisii 7.7 idi şimdi ise daha da düşürdüler 6.9 oldu...o yüzden yakıt olarak ekonomik gerçkten düzgün kullanırsan eğer....yakıt konusunda rahat olun...
  • Ben otomatigini alacaktim ki vazgecirdiler :) hayirli olsun esiniz acemiyse biraz fazla yakar.

Birde euro 5 oldugu icin lpg uyumsuzmus ondan vazgecmistim. Cok guzel bir arac gule gule kullanin.

• +24 arkadaşım kampanya fiyatı evet 28600 ama 16 inç jant dahil değil o fiyata 1100 lira 16 inç jantı eklediğimizde zaten araç 29700 ü falan geçiyor....28600 fiyat 14 inç jant kapaklı fiyatı arkadaşın aldığı ise 16 inç jantlısı...bilip bilmeden konuşmak ne kadar kolay ağzzı olan konuşuyor mantığıyla...
  • Hayırlı olsun. Ama lpg taktırmazsanız, özellikle şehiriçinde yakıtı su niyetine içiyormuş. Arkadaşta var da, ordan biliyorum.
  • duyduklarını değil tecrübelerinizi söyleyin bende de var 2010 aynı araçtan...makyajlı kasada 1 litre daha düşük şehiriçi yakıtı....sanırım yakıtı içiyor diyenler araba kullnamayı yeni öğreniyor....100 liralık alıyorum ist şehiriçi günde 25 km yolum var 100 liralık en az 300 km gidiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_eren

duyduklarını değil tecrübelerinizi söyleyin bende de var 2010 aynı araçtan...makyajlı kasada 1 litre daha düşük şehiriçi yakıtı....sanırım yakıtı içiyor diyenler araba kullnamayı yeni öğreniyor....100 liralık alıyorum ist şehiriçi günde 25 km yolum var 100 liralık en az 300 km gidiyorum...

İki arkadaşımda da var. Onların bana yalan söyleyeceğini zannetmiyorum. Şehiriçi trafiğinde, sıkışıklığa göre, 35 ila 50 krş arasında yaktığını söylediler. Zaten 1.2 araçların şehiriçi fazla yaktıkları aşikar. Amerikayı yeniden keşfetmiyoruz sanırım...
  • hayırlısı olsun.
    şehir içi kullanım için yeterli.

• 50 kuruş yaktırana bravo....35 kuruşu geçmiyor şehirçinde manuelde...
  • Sınıfında özellikle easytronic olan versiyonu bu güç ve sınıfta en az yakıt tüketen 1 veya 2 modelden biri.

Eski motordan farklı olarak değişken çif egzantrik sistemi ile donatılmış ve motorun canlılığı bir miktar artmış ki bu sınıfta bu fazla pahalı buluna bir teknoloji ,alan arkadaş memnun olacaktır,hem tüketim hemde makul performans gösteriyor.

Şimdiden arkadaşa hayırlı olsun,güle güle binsin.Bu sınıf için oldukça iyi fiyatları sunuyor opel şu anda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi froster2006 -- 29 Haziran 2012; 13:00:48 >
  • Güle güle kullanın...

2 senedir aynı aracı kullanıyorum. Memnunum..Alanya, Side ye gittim geldim, eşim ben ve bir çocuk..Toroslardan geçtik, üzmedi. Rahat gidip geldik..

Onun haricinde şehir içinde kullanım olarak rahat, güzel bir araç.

50 tl lik benzinle, sıkışık trafikte 120km civarı yol yapıyor...1 ay kadar açık trafikte kullandım, o zaman 170 km yi gördüm 50 tl ile...

Servise gelirsek, Ankara Reis e gittim...ilk sene bakımda 350 tl gibi birşey vermiştim...2. sene bakım için 450 tl dediler..Bende hadi oradan diyerek, Şaşmaz Opel servisine gittim...Daha iyi yağ koydurdum ve 110 tl verip çıktım...Nerdeyse 4 de 1 i fiyata ki, servisin koyduğu yağı koydursam 90 tl filandı tutar...Farka bakın

Diyeceğim o ki, ilk bakım neysede sonraki bakımları iyi bir ustaya yaptırın..Çok karlı olur..

Bunlar haricinde, henüz beni arıza vs ile hiç üzmedi diyebilirim...

İçide ferah...Sizi sıkmıyor...Arkasıda öyle..Oturan rahat oturuyor..Konsol vs kalitesi bence iyi. Kaliteli olduğunu anlıyorsunuz..Bu sınıfta bu fiyata alınabilecek en iyi araçlardan sanırım...
    Benimki 2010 model ve vergi indirimi döneminde 23 e almıştım diye hatırlıyorum...Şu anda 10000 civarında araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 29 Haziran 2012; 13:01:10 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.