Şimdi Ara

Arkadaslar 2012 Opel Corsa 1.2 i Twinport Essentia ALDIM ! İPTAL EDILDI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
0
Favori
62.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • opel corsa 2013 model sahibiyim. 1.2 motor. easytronik şanzıma var araçta. araç öncelikle benzerlerine göre çok iyi. 2000 3000 devir bandında 100 km hızla gidiyor. buna bneze clio da 3000 4000 devir bandında araç 100 kmye geliyor. yani motoru bağırtmak gerekiyor clio için. opelde sessiz ve konforlu bir şekilde bu hıza ulaşabiliyorsunuz. ancak biraz geç duruyor. sdanırım bunun sebebi önlerin disk arkaların kampana olması diye düşünüyoru. ben pek hız yapmayı sevmiyorum bundan önceki aracım vw jetta 1.6 otomatikdi. o araçtada 3000 4000 devir bandında 100 km hıza ulaşıyordu. opel corsa için bu durum şaşırtıcı. virazjlara jızla girerseniz arkayı salıyor. araç 6000 km de iç döşemlerden ses geliyor. özellikle selektör ve sinyal kolundan tıkır tıkır ses geliyro. buda insanın sinirin,i bozuyor. ancak opel mokkonun tes sürüşüne katıldım. o aracın içinden de ses geliyordu. buna göre bakarsanız opel corsa daha iyi diyebilir. araç şeyir içi bir depo benzinle 500-550 km gidiyoru. şeyir dışı ise bir depo benzinle(45 litre) 870 km gitti. bence iyi... şanzımandan 1 den 2. videse geçiste küt diye ses vardı. şanzımanın programını ncellediler biraz daha iyi ara sıra devir dengesizliğinde klüt diye ses var. onun haricinde fena değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Geçen gün aracı inceleme fırsatım oldu,gerçekten güzel bir araç,fiyatına göre gayet yeterli.
    Yalnız benim gördüğüm en büyük eksikliği arka camların manuel olması ve full paketlerde bile arka tarafta elektrikli camın olmaması.
    Yıl olmuş 2012 b sınıfı bir araca 40.000 tl veriyoruz ama kapıda kazık kadar cam kolu var,gerçekten hoş durmuyor.

Yil 2016 en dolusunda bile arka cam manuel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzet

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Geçen gün aracı inceleme fırsatım oldu,gerçekten güzel bir araç,fiyatına göre gayet yeterli.
    Yalnız benim gördüğüm en büyük eksikliği arka camların manuel olması ve full paketlerde bile arka tarafta elektrikli camın olmaması.
    Yıl olmuş 2012 b sınıfı bir araca 40.000 tl veriyoruz ama kapıda kazık kadar cam kolu var,gerçekten hoş durmuyor.

Yil 2016 en dolusunda bile arka cam manuel

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.