Şimdi Ara

Arkadaslar 2012 Opel Corsa 1.2 i Twinport Essentia ALDIM ! İPTAL EDILDI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
0
Favori
62.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Size 16 inç çelik jantı hediye ettiler mi?
  • hayırlısı olsun güzel araç kazasız belasız
  • hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Araçlarınız hayırlı olsun. Opel 1.2 çok yakıyor diyenler acaba diğer markaalrın motorlarına baktılar mı? Renault 75 BG, dacia 75 BG, VW 70 BG, bitek hyundai 85 BG (i20). Bence normal yakıyor. Fiatın, VW'in 1.4 motorları anca 77-85 BG. 1.4 gibi düşünün o halde alırken. Hem vergisi az, hem 1.4ten az yakıyor. Diğer 1.2lerden az bişey fazla yaksın sorun değil.
  • takip...
    ben bursadayım acaba nerden bulurum bu baz modelinin turkuaz renklisini, 28,600 anahtar teslim cok iyi fiyat, hatta daha iyi koşullarda da alan olmuş sanırım? topigi okumaya devam ediyorum bi yandan.(2.tercihim beyaz)

fiyatlar önümüzdeki ay daha iyi olur mu acaba? yoksa bu sefer istedigim bazı veya rengi bulmakdaha da mı zor olur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Hayırlı olsun.Bakım fiyatları çok yüksek.Bence garantiye falan gerek yok dışarıda yaptır bakımlarını.Çok yakın arkadaşlarım 80bin kmdir kullanıyorlar bence başarılı bir araç.

garanti olayı nedir? ilk aracım olacak hiçbirşey bilmiyorum :P
    ama arkadasların cesitli araclarını kullandım sürmede sorun yok.
  • 14 yerine 16 jant almanin nedeni nedir? Ne faydasi var acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_eren

oguzdag arkadaşım gündüz farları nedir ben hnüz teslim almadım o yüzden soruyorum...shift vites değiştrme sanırım dimi.... onun essentılarda oldugunu bilmiyordum....bir de senin araç 16 inç jantlıydı dimi...şimdiden teşekkürler...

hocam naptın geldi mi arac?
    ne renkti? ne kadar bekledin ve nerden kaça aldın

bu arada 14-16inch jant farklılıgının yol tutusa etkisini farkedebilecek kadar var mi?
  • gimmeluck arkadaşım aracım geldi 1 hafta oldu...renk beyaz istanbul erdemirden aldım...16 inç jant ,park sensorü ve karter koruma anahtar teslim fiyatı 28.150 ye geldi...14 inç jant kapaklı 16 inç alaşım jantlı...genellikle 16 inç alaşımlı geliyormuş artık...sen fiyat aldın mı hiç acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_eren

gimmeluck arkadaşım aracım geldi 1 hafta oldu...renk beyaz istanbul erdemirden aldım...16 inç jant ,park sensorü ve karter koruma anahtar teslim fiyatı 28.150 ye geldi...14 inç jant kapaklı 16 inç alaşım jantlı...genellikle 16 inç alaşımlı geliyormuş artık...sen fiyat aldın mı hiç acaba?

hocam yok hiç fiyat almadım, araba yok ki çıkamıyorum bakmaya (!) Bursada da yeniyim :))

ilk arabam olacak ve de bu işlerden anlamam, yani pc donanim, fotogracılık,işim gereği lcdtv vb bilimum elekttronige amatör olarak ilgim var ama araba diyince patlıyorum.

ben 2. el 16-17 ye temiz ne bulurum diye bakınmaya basladım, sahibindende 4-5 yıllık 100bindeki corsaların 20binliraya satıldıgını gorup, sıfırların 28den basladıgı yazısının okuyunca acaba dedim ..

bi arkadas onlar temel model icinde bişiy yok dedi ama az önce baktım opel sitesinden,
    esential standartın içindekiler altta, gayet yeterli gorunuyor?
    daha ne olsun der gibi ))

nakit de alabilirim, acaba nasıl bir son fiyat yakalamam lazım ki

ABS
    Elektrikli yan aynalar
    Elektrikli ön camlar
    Hıza Duyarlı Hidrolik Servo Direksiyon
    Klima
    Müzik sistemi için direksiyondan kumanda
    Radyo CD MP3 çalar, 7 adet hoparlör ve aux-in girişi
    Sürücü ve yolcu hava yastıkları
    Tam boy stepne
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit
    Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu
    Ön koltuk sırtlarında cepler
    Üçlü Bilgi Ekranı (TID)

• Gazetede gördüm 26 bin lira yazıyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrte

Bence sıkısık trafıkte 50 tl lık benzinle 130 km gayet ıyı

50 TL ile sıkışık trafikte 130 bence iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maydonoz Lastigi

Gazetede gördüm 26 bin lira yazıyodu

nerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: Maydonoz Lastigi

Gazetede gördüm 26 bin lira yazıyodu

nerde?

Zaman gazetesi Salı gününkinde Hatta 1.3 CDTİ side 28 bin liraydıı

• 1.3 CDTI 35000 gibi hatırlıyorum.
  • Arkadaslar guncellemeyı unuttum aracı ertesı gun şiparısını iptal ettım

Nedeninede gelirsek : Aracı alırken bıraz acele ettım gıbıme geldı , arkadaslara sorup sorusturdum ve pek ıyı bır yorum alamadım ve dolayısıyla kafam epey karıstı.10.000 bın tl kredı cekıcektım ve sıkıntıya gırıcektım dusundum deger mı ? diye. Arkadaslarda zaten kafamı karıstırmıstı bende seytana uyup vazgectım.Yani sıfır arac alma işimi 1 sene sonraya erteledım.

Bu arac yerıne borca gırmeden arkadasın kardesınden 1.0 cc 2005 (eskı kasa) 50.000 kmde boyasız degısensız aracı aldım.Yanı aracı alırken tek sıkıntısı motoruydu ama kulandıkdan sonra etkılendım dıyebılırım bu arac hakkında sorunuz olursa cevaplarım saygılar.

Ama sunu soylım opel corsa 28.000 bın tl yı hakedıyor o kadar

• Ne kadar ödedin acaba mahsuruyoksa ? Ben de 1.0 corsa düşünüyodum da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

Ne kadar ödedin acaba mahsuruyoksa ? Ben de 1.0 corsa düşünüyodum da.

Yarise 16.500 tl ödedim.18.000 bın istiyordu fazla ısrar ettım bu rakama kadar dustu cok ve cok memnunum.
  • 1.3 CDTI Essentia modeli 28.632,44 TL yazıyor sitesinde. Sahibinden sitesine bakıyorum 2006-2007 modellerine 26-27 istiyorlar. Gerçek mi bu yahu? 5 yaşındaki araç için 1.500 lira daha verir 2012 model alırsın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

1.3 CDTI Essentia modeli 28.632,44 TL yazıyor sitesinde. Sahibinden sitesine bakıyorum 2006-2007 modellerine 26-27 istiyorlar. Gerçek mi bu yahu? 5 yaşındaki araç için 1.500 lira daha verir 2012 model alırsın?

o 1.2 benzinli fiyatı o fiyata dizeli satsalar yıkarlar oraya
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.