Şimdi Ara

Arkadaslar 2012 Opel Corsa 1.2 i Twinport Essentia ALDIM ! İPTAL EDILDI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
62.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrte

quote:

Orijinalden alıntı: Xenom

Ne kadar ödedin acaba mahsuruyoksa ? Ben de 1.0 corsa düşünüyodum da.

Yarise 16.500 tl ödedim.18.000 bın istiyordu fazla ısrar ettım bu rakama kadar dustu cok ve cok memnunum.

temizliğine güvendigin öyle eş dosttan denk gelsebi araç ok de, denk gelmeyince de olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: ecay

Hayırlı olsun.Bakım fiyatları çok yüksek.Bence garantiye falan gerek yok dışarıda yaptır bakımlarını.Çok yakın arkadaşlarım 80bin kmdir kullanıyorlar bence başarılı bir araç.

garanti olayı nedir? ilk aracım olacak hiçbirşey bilmiyorum :P
    ama arkadasların cesitli araclarını kullandım sürmede sorun yok.

hocam uyma böyle laflara garantisi varsa garantiden sasma sonra canin cok yanar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

1.3 CDTI Essentia modeli 28.632,44 TL yazıyor sitesinde. Sahibinden sitesine bakıyorum 2006-2007 modellerine 26-27 istiyorlar. Gerçek mi bu yahu? 5 yaşındaki araç için 1.500 lira daha verir 2012 model alırsın?

o 1.2 benzinli fiyatı o fiyata dizeli satsalar yıkarlar oraya

Gercekten o paraya dizeli verseler şatıs patlaması yaşanır

• quote:

1.3 CDTI Essentia modeli 28.632,44 TL yazıyor sitesinde. Sahibinden sitesine bakıyorum 2006-2007 modellerine 26-27 istiyorlar. Gerçek mi bu yahu? 5 yaşındaki araç için 1.500 lira daha verir 2012 model alırsın?

hocam sitede 35 bin hala emin misiniz bu fiyattan?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrte -- 19 Temmuz 2012; 13:37:09 >
  • Resim yüklenmiyor anlayamadım gitti
  •  Arkadaslar 2012 Opel Corsa 1.2 i Twinport Essentia ALDIM !  İPTAL EDILDI
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Arkadaslar 2012 Opel Corsa 1.2 i Twinport Essentia ALDIM !  İPTAL EDILDI

hocam nasıl yaptınız bır anlatırmısınız acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrte

quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

Arkadaslar 2012 Opel Corsa 1.2 i Twinport Essentia ALDIM !  İPTAL EDILDI

hocam nasıl yaptınız bır anlatırmısınız acaba ?

Fotoğrafın görünmesi için sonunda .jpg kodu haricinde bir kod olmaması gerekiyor.
    Fakat sizin linkdeki fotoğrafın sonundahttp://i.imgur.com/7kZXh.jpg?1Fotoğrafın görünmesi için sonunda .jpg kodu haricinde bir kod,sayı,rakam olmaması gerekiyor.
    Fakat sizin eklediğiniz linkde bulunan fotoğrafın sonunda ''?1'' gibi bir rakam harf vardı.
    Yani bu fazla kısımı silip link'i,
    Şu şekilden;
    http://i.imgur.com/7kZXh.jpg?1
    Şu şekile;
    http://i.imgur.com/7kZXh.jpg getirdiğimiz zaman sorun ortadan kalkıyor.

• OPEL bayileri yok mu satıyor bu aracları? bursada 1-2 yere baktım kalmadı dediler, agustos- eylulde gelecekmiş ama fiyatınnı ne olacagı belli degilmiş filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

quote:

hocam sitede 35 bin hala emin misiniz bu fiyattan?

Doğru yahu, 35 binmiş. Orada başlangıç fiyatı demişler ama bütün modeller yazıyor. Başlangıç fiyatı benzinli olanmış

35 bin sıfır olanı. 2006-2007 ikinci el 26-27.

Şöyle 25 bine temiz alınırsa ikinci elde o zaman iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: a_eren

gimmeluck arkadaşım aracım geldi 1 hafta oldu...renk beyaz istanbul erdemirden aldım...16 inç jant ,park sensorü ve karter koruma anahtar teslim fiyatı 28.150 ye geldi...14 inç jant kapaklı 16 inç alaşım jantlı...genellikle 16 inç alaşımlı geliyormuş artık...sen fiyat aldın mı hiç acaba?

hocam siparişi ne zmn vermiştin? ne kadar bekledin?

istanbul erdemir tel var mi , kimlegorustun orda?
    renk secenegi var mıydı?
  • haziranda verdim sipraişi temmuz başında teslim adım...opel erdemirin sitesinden ulaşabiirsin teline...satış müdürü arda bey vardır bi de satış temsilcisi nebahat hanım vardı...renk beyaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_eren

haziranda verdim sipraişi temmuz başında teslim adım...opel erdemirin sitesinden ulaşabiirsin teline...satış müdürü arda bey vardır bi de satış temsilcisi nebahat hanım vardı...renk beyaz..

ya turkuaz harika gorunuyor ama cizik filan oldugunda cok sırıtır ve kapatılamaz mı? cok mu kullanıssız olur acaba
  • slm bende 2012 model 1,2 essentına 16 kapaklı jant karter koruma 27400 aldım erdemırden
  • 12 haziran 2012 de aldım antalya kemer'e gittim geldim oldukça yakıt tasarruflu bir araç uzun yolda 230 tl cıvarı yaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan_çeliktaş -- 15 Ağustos 2012; 14:10:29 >
  • Bu fiyata alınabilecek en iyisi bence güle güle kullanın :)
  • arkadaşlar bende 8 mayıs 2012 den beri 2008 opel corsa 1.2 essetia easytronik kullanıyorum yazın az trafikte 100 tl ye 300 km giderken şimdi yakıt arttı 250 hatta daha az km gitmeye başladım ilk aracım daha evvel motor vardı şimdi araba olunca her şey farklı genellikle araçtan memnunum içi ferah 1.83 boy 95 kiloyum benim tecrübem yokuşlarda manuel kullanınca 2. viteste gayet stabil 2000 2500 devirde 60 km hızla çıkılıyor 3. viteste bayılıyor zaten 2000 devirin biraz altına düşünce hemen otomatik olarak 2. vitese geçiyor yazın çok dik rampa 4 kişi ve bagajlarla yokuşu çıktık araba yokuşta kalmıyor yani :)
    son hız hiç denemedim ama 4 kişi ile temde 140 km hıza ne ara çıktığını anlamadım biraz gaza yüklensem giderdi ama basmadım bıraktım
    kar yağdığında kar tuşunu kullanınca yokuşlarda bile güvenle durup kalkabiliyorsunuz bende 4 tane kar lastiği var boş yolda 80 km hızla ani fren yaptım çok az kaydı ve durdu hiç sıkıntı olmadı
    birde sport tuşu var bir anda devir yükseliyor ani hızlanmalara imkan tanıyor gaz pedalına biraz fazla basınca da aynı tepki var ama çok kullanmıyorum bence bu aracı 3000 4000 devirlerde kullanırsanız yakıtı artıyor ama 2000 2500 devirde gayet ekonomik bagajı şimdilik işimi görüyor
    şimdiki aklım olsa 0 km alırdım ben 25000 e aldım kar lastiği artı çelik jant 26000 e geldi kaskosunu saymıyorum :)) bazen yaşayarak tecrübe etmek gerekiyor
    kazasız belasız yolculuklar dilerim

• arkadaşlar bende 1.2 almayı düşünüyorum 29000 civarı ne dersiniz tavsiyelerinizi bekliyorum
  • hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.C.O -- 29 Nisan 2013; 0:05:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.