Şimdi Ara

Arkadaslar 2012 Opel Corsa 1.2 i Twinport Essentia ALDIM ! İPTAL EDILDI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
62.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 liralik benzinle 120 km mi ? Benim 2.0 turbo aracim 50 liralik benzinle 138 km yol yapiyor hemde ara sira basiyorum.1.2 findik 85hp motor tahmin ettigim gibi cekmedigi icin cok yakmis.Motoru daha duzgun bir arabaya alaydiniz keske...neyse hayirli olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim yol var yol var...Sen benim gittiğim yolda gitsen muhtemelen 80 i zor görürsün o motorla...
  • Bence sıkısık trafıkte 50 tl lık benzinle 130 km gayet ıyı
  • başka alan yok mu corsa essntıa 1.2 ya da fiyat alan oldu mu son zmanlarda....
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Araba boş bir B sınıfı hissi vermiyor içine oturunca.Fiesta ve corsa B sınıfı seçecek olsam tercihim olurdu.
    Hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim.

araca bindiniz mi? bence b sınıfı olarak gayet yüksek ve tok bir sürüşü var. küçük bir araçmış gibi değil
  • hayırlı olsun allah kazasız belasız bınmeyı nasıp etsın.fakat ben olsam yenı kasa degıstırmıs yarıs ı bır ıncelerdım
  • Hayırlı olsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

quote:

Orijinalden alıntı: 'Sefa

Araba boş bir B sınıfı hissi vermiyor içine oturunca.Fiesta ve corsa B sınıfı seçecek olsam tercihim olurdu.
    Hayırlı olsun kazasız belasız yolculuklar dilerim.

araca bindiniz mi? bence b sınıfı olarak gayet yüksek ve tok bir sürüşü var. küçük bir araçmış gibi değil

Corsadan bahsediyorsanız evet bindim.Katılıyorum söylediklerinize.
  • hayırlı olsun.

şehir içi için ideal araç. fiyatta uygun. kazasız belasız kullanın.
  • Corsaların en anlayamadığım yanı 2. elinin fiyatları. Sıfırının fiyatı 31.300 TL olan Corsa 1.4 Twinport'un 2010 dan yukarı model olup boyasız 30.000TL nin altında satılan aracı yok. Ya ben anlamıyorum ya da millet aracını satmak istemiyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-temiz-km-si-az-sunrooflu-opel-corsa-92088949/detay

http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/13_Tools/opel_fiyat_listesi_30.05.2012.pdf

• fiyat çok iyi bu fiyata bu araç alınır. rakipleri fiesta polo yaris i20 de bu fiyata araç yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamaneking

fiyat çok iyi bu fiyata bu araç alınır. rakipleri fiesta polo yaris i20 de bu fiyata araç yok

aynen 28 lık corsa rakıplerınde 32

• Hayırlı olsun...

• gerçkten corsanın fiyatı şu an çok iyi...rakiplerinde bu fiyata araç yok...ben 1.2 essentıa beyaz manuel 16 inç jant ,park sensorü,karter koruma dahil 28.150 ye aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrte

quote:

Orijinalden alıntı: a_eren

ben de aynı aracın beyazından babama aldım...temmuz başları gibi teslim alacağım haziran ortalarına doğru sipariş verdim aracım yeni gelmiş daha....özellkle beyaz aldım bnde aynı aracın metro mavisi var koyu renklerin bakımı zor kılcal çizikler sırıtıyor zaten babam da beyaz istedi... 16 inç jant ,park sensorü ve karter koruma dahil 28.150 liraya aldım...gerçkten şu an b sınıfı araçlar içinde en uygun fiyat corsada galiba....oyuncak araba gibi İ20 bile 30 bini aşmış durumda...hayrlı olsun arkadaşım iyi tercih bence...

Aracın performansı nasıl 4 kısı yukus cıkarken cok zorlanıyormus gıtsın dıye gaza baya yuklenıncede yakı 12 -13 litreyi buluyormus. Dogru mu sizce ?

Bu arada cok tesekkurler.

babamda bunun 2010'u vardı. memnun değildi sattı. çok yakıyor diye şikayet ederdi. bir kaç sefer bende kullandım. pek iyi bir araç değildi. haa babam alırken 1,2 motorun tasarruflu olacağını düşündü sanırsam. ama değildi. sattı.

• Hayırlı olsun :)

• Hayırlı,uğurlu olsun

Bi tur attırırsınız artık
  • Bir kurban kestirin fotoları buraya koymadan önce.Nazar var galiba bu forumda

Hayırlı olsun.Kazasız belasız
  • aracı henüz teslim almadım arkadaşlar ama aynı aracın 2010 modeli ben de var 1.2 80 beygir...istanbul şehirçi basın ekspress yolunu kullanıyorum öğlen 12 de gidiyorum akşam 7 de dönüyorum toplam 25 km geliş gidiş...100 liralık benzinle 300 km nin altına kesinlikle hiç düşmedim çok agresif kullanıcı değilim dikkat ederim...makyajlı corsalarda 1.2 85 beygir ve yakıt bizimkilerden daha düşük...güç olarak 1.6 ya da 1.4 turbo gücü beklemeyceksin elbet ama corsaların 1.2 ile 1.4 arasında çok fark yok arkadaşlar....arkadaşım 1.4 color editıon aldı kullandım samimi olarak söylüyorum çok bi fark göremedim sadece kalkışta biraz daha atak 1.4....aylardır araştırıyoruz babam için en sonunda en uygun fiyata corsada karar kıldık yoksa marka fanatiği falan değilim rakiplerinde 30 dan aşağı bulmak zor baz modellerini bile...i20 ,yaris ,fiesta ,polo ,corsa arasından fiyat donanım olarak en uygunu corsa geldi aldık ve corsanın iç mekanının ferahlığı ve tavan boyunun yüksekliği kararımızı az da olsa etkiledi ama fiyat en önemlisi kararımızı etkileyen...babam yılda 7 8 bini geçemez vergisi de uygun yakıt da çok üzmez diye düşünerek tercih ettik...uzun oldu ama bi fikir verir belki bunlar benim paylaşımlarım okuma zahmetine katlananlara teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: a_eren

aracı henüz teslim almadım arkadaşlar ama aynı aracın 2010 modeli ben de var 1.2 80 beygir...istanbul şehirçi basın ekspress yolunu kullanıyorum öğlen 12 de gidiyorum akşam 7 de dönüyorum toplam 25 km geliş gidiş...100 liralık benzinle 300 km nin altına kesinlikle hiç düşmedim çok agresif kullanıcı değilim dikkat ederim...makyajlı corsalarda 1.2 85 beygir ve yakıt bizimkilerden daha düşük...güç olarak 1.6 ya da 1.4 turbo gücü beklemeyceksin elbet ama corsaların 1.2 ile 1.4 arasında çok fark yok arkadaşlar....arkadaşım 1.4 color editıon aldı kullandım samimi olarak söylüyorum çok bi fark göremedim sadece kalkışta biraz daha atak 1.4....aylardır araştırıyoruz babam için en sonunda en uygun fiyata corsada karar kıldık yoksa marka fanatiği falan değilim rakiplerinde 30 dan aşağı bulmak zor baz modellerini bile...i20 ,yaris ,fiesta ,polo ,corsa arasından fiyat donanım olarak en uygunu corsa geldi aldık ve corsanın iç mekanının ferahlığı ve tavan boyunun yüksekliği kararımızı az da olsa etkiledi ama fiyat en önemlisi kararımızı etkileyen...babam yılda 7 8 bini geçemez vergisi de uygun yakıt da çok üzmez diye düşünerek tercih ettik...uzun oldu ama bi fikir verir belki bunlar benim paylaşımlarım okuma zahmetine katlananlara teşekkürler....

Kesinlikle katılıyorum cok dogru tercıh

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.