Şimdi Ara

ARKADAŞLAR 5S Mİ Z2 Mİ LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 5S Mİ Z2 Mİ LÜTFEN YARDIM EDİN. Ben z2de karar kılmıştım sonradan dayım aklıma 5s'i soktu iyice allak bullak oldu kafam. Artısı ve eksisiyle yazarsanız de çok memnun olurum.

• 5s
  • Kişiye göre değişir. Mesela bana göre z4 olacağına i4 olsun, yeterki ios olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımsal olarak değil de donanımsal olarak baksak daha iyi olur gibi
  • 5s al

Ben hepsibıradadan z2 almıştım sabaha kadar iphone 5 ile karşılaştırdım her konuda

Hatta gece çekimleri vs iphone daha iyi çekim yapıyordu hemen iade ettim z2 yi

Donanım vs yok 20 megapiksel kameraymış yok şuymuş hepsi tırt

Ön kötüsü Z2 de ki işlemci snapdragon işlemci ısınınca çarpan düşürerek kendini soğutmaya çalışan bir işlwmci

Yani sen o telelefonu hep serin tutman gerek aski taktirde işlemci soğumak için hızını düşürecek

İos olsun ıphone 5 olsun

• Forumda z3 maceramı paylaşacaktım fırsat bulamadım diye paylaşamadım henüz. Geçen ay iphone 5s imi satıp z3 aldım. yok 20 mp kamera yok 3 gb ram. hepsi fasafiso çıktı. 20 mp kamerası var ama yazılım öyle kötü ki sürekli kumlanmış çekiyor . manuel ayarlaman gerekiyor ama anlık poz yakaladığında manuele zaman kalmıyor kötü çekiyor. lolipop güncellemesi ile kulağa zarar vermesinler diye sesleri azaltmış sony. ses çıkmıyor telefondan müzik dinlerken . sırf onun için kitkata dönmüştüm ama kitkatın arayüzü kötü diye dayanamadım. velhasıl gelelim sonuca , 3 gün önce dayanamadım , telefoncuya gittim ikinci el değişim cihazı iphone 5s le takas yaptım telefonu. bide üstüne 300 tl verdim takas için. düşün ben daha z3 alalı 1 ay olmamıştı. bana fena girdi ama olsun daha 5s i 3 yıl kullanırım. en çok kamerasını özlemişim. açıyorum şak diye çekiyor

• 5s kesinlikle.

6 yıl iphone kullandıktan sonra sıkılıp 1 yıl android kullandım (note 3) ve iphonun kıymetini anladım. Kağıt üzerinde ki yüksek donanım , bir sürü ıvır zıvır özellik falan hepsi inan ki boş androidlerin hiç biri ios kadar pratik kullanıma ve sorunsuz bir sisteme sahip değil. Eskiyen 4 bile yavaştır ama genede sorunsuzdur kendi kendine kapanıp açılmaz , abuk subuk ne olduğunu ve neden olduğunu bile bilmediğin hatalar vermez , sadedir nettir herşey elinin altındadır android gibi menülerde kaybolup gereksiz bir sürü ikonla yazıyla widget ile boğuşmazsın.

Her şeye rağmen android istersende , samsungu sevmememe rağmen note serisi bayağı iyi kalemi çok işe yarıyo , şarjı uzun gidiyo ve diğer fasa fiso a serisi e serisi gibi elinde patlamaz satarkende kolay satarsın aksesuarlarıda kolay bulursun , sony aslında son tercih olması lazım reklamlarda cayır cayır telefonları havuza sokuyolar birinin sony telefonu su geçirince biz size suya girebilir demedik , suya dayanıklı dedik diyip garanti dışı bırakıyolar madem öyle reklamlarda niye havuzun içine sokuyosun cihazı , boyalı sony telefonu şakır şakır su döküp yıkıyosun ! Üstelik 6 ayda bir telefon çıkarıyor zart diye eskiyo sonyler. HTC nexus dan sonra en sorunsuz en stabil çalışanı htc almakda mantıklı ben ne kadar nühnebiden kalma simsiyah menülerini sevmesemde bütün android markalarından iyi olduğu kesin. LG yi asusu es geçiyorum tırt markalar başkada kalmadı zaten. Kıssadan hisse android istiyosan HTC yi bi düşün.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 yil 4S kullandiktan sonra gecen yil Ekim ayinda degisiklik olsun diye Z2 aldim, 3. ayinda pisman oldum ve gecen ay tekrar iphone'a dondum. Bence 5S her turlu onde.

• Z2 değil z4 verseler vermem 5s imi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TedMosby -- 29 Ağustos 2015; 2:53:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.