Şimdi Ara

ARKADAŞLAR 6 ÇEKİRDEKLİ İŞLEMCİM 2 SİNİ KULLANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 6 çekirdekli bi oyun kasası aldım
    AMD PHENOM X6 1075
    16 GB 1333 MHZ RAM 4X4
    1.5 TB HARDİSK
    1GB 256 BİT HİS 6950 EKRAN KARTI

Sistem performansı 5.8 bana göre düşük

Knight online oynarken kasıyor

Bir kaç kişiye sordum senin işlemcin 1 yada 2 çekirdek kullanıyor diyor peki 6 çekirdegi nasıl açacagız

Benımde bi eskı işlemcim vardı bi program yükleyince performansı artıyordu

Oo programın ismini bulamadım bi yardımcı olurmsunuz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Başkalarının söylemiyle 2 çekirdek kullandığı bir kere kesin değil :) yani sen 2 çekirdek kullandığını görmeden başkalarının söylemesine bakma.. o denli anlasaydım yardımcı olabilirdim ama o kadar detaylı anlamıyorum bilgisayarın çekirdek açma kapatma olayından...oyuna gelecek olursak öyle bir sistemde kasmaması gerekir..oyunun kendisiyle de alakalı olabilir belki ? başka bir oyunda performansına bakın..
  • Hocam oyun option nunda butun ayarları mınımuma getirdim bi arkadaş internetten kaynaklanabılır yazmış dowland hızı 1.2 mb daha ne olsun
  • atilla68100 A kullanıcısına yanıt
    sistem performansın 5.8 ama hard diskten dolayı öyle az puan vermiş. çekirdeklerinin az açık olma ihtimali var belki biostan kendin yanlışlıkla kapatmışssındır
    emin olmak için bilgisyarım ı ters tıkla özllikler yap aygt yöneticisinden işlemciyi tıkla orda kaç işlemci görürsen o kadar çekirdeğin açık demektir.
    sen önce aygıt yöneticisine bak orda durum normalse driver güncelleme yap, emin olmak için windows updateyide sağlam yaparsan sorun kalmaz
  • atabay59 hocam dedıgınızı aynen yaptım aygıt yonetıcısınden işlemciri tıkladım 6 tane var sayı olarak windows uptadeden butun güncelleme kalmadı ekran kartının sürücüsünü gullcelledım aynı sorunu bilgisayarcım vardı ona anlattım bi program vardı ama aklıma gelmıyor dıyor onu yaptıgında dıyor oyun oynarken olsun yada normal ıntertte dolasırken buttun ıslemcıler işlem görür dıyor ama gelelım kı o programın adını bılmıyorum suan bi arastırma içindeyım

Şuan bi arkadaş virüs vardır kaspery ınternet yukle demiş şimdi onu yukluyorum bakalım sonuc ne olacak
  • Kardeş öncelikle bu sorunu online oyun oynarken yaşıyorsan ve internet download hızın testte 1.2 mb çıkıyorsa knight ta kasması çok normal. Çünkü online oyunlar eskisi gibi değil ve Knight en az 5 mb hız isteyen bir oyundur. Yani donmaların bilgisayardan veya işlemcinden kaynaklanmıyor. Sana tavsiyem internet hızını artırmak için çaba göstermendir. Benchmark veya SiSoftware Sandra ile bilgisayarını hem donanım hemde yazılım olarak test edip çıkan sonuçları burada paylaşırsan sana daha iyi şekilde yardımcı olabiliriz.
  • hocam SiSoftware Sandra yükledigimde bilgisayar kitlendi

aama sandra yuklerken drectx 9 die bir şey yukledii

kaspery ınternet de 3 tane trojan buldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1. Bilgisayarında Directx yüklü değilmiydi ? Yüklü değilsehttp://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35 bu adrestenı indirip yükle.

2. Oyunlar için NetFramework unda yüklü olması lazım.http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=30653 bu siteden yükleyebilirsin.

3. Sisoft sandra Programını güvenilir bir siteden yüklediysen sorun olmaz onlar sadece test amaçlı sistem bilgisini toplayan yazılımlardır fakat farklı bir siteden yüklediysen sıkıntı yaratacaklardır. O yüzden vereceğim linkteki programı indirip bilgisayarını detaylı şekilde test ettir. Sonuçlara göre yardımcı olayım.http://turbobit.net/57p19k78iqig.html şifresi :www.warezturkey.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamikaze_25 -- 7 Ocak 2014; 14:57:07 >

• knight online eski bir oyun 6 çekirdek kullanmıyor doğru 2 çekirdek onu da maximum düzeyde kullanmıyor

birleşen serverlerdan birinde oynuyorsan pazar kısmına gelince bende de kasıyor fx 8320 - hd 7870

çok benzer performansı e5500 - hd 4650 ile de alıyordum çok fark yoktu

yani çekirdekler kapalı kalmış falan bunlarla bir alakası yok bu işin

özet ile oyun senin yüksek donanımını sallamıyor ben bu kadar destekliyorum diyor
  • aynen dediginiz gibi 2 çekırdeklıde bu oyunda aynı performansı verıyor 6 çekırdeklıde ıstersen 10 çekırdek olsa aynı şeylerı yapacak heralde ama saçmalık yaa oyunu açtıgımda kaç işlemci görev yapıo die bakacam bu seferde oyundan atıyorr
  • Amd işlemcilerin tek çekirdek performansı intel işlemcilere göre düşük olduğı için başarımı eski oyunlarda daha düşüktür. Ko gibi oyunlar, ekran kartında zıyade işlemciye yükleniyor, daha iyi bir performans istiyorsanız intelin güncel i5 veya i7 türevi bir işlemciye bakmanız lazım, ko gibi bir oyunda i7 işlemci, zevk meselesi
  • Knight online oyununun motoru bozuk en son sistemi kur gene kasar.
  • ARKADAŞLAR YARDIMLARINIZ İÇİ TŞKKURLER SADECE KNİGHTDA KASIYOR PROBLEM DUZELMİŞTİR BİOSDA ÇEKİRDEKLER KAPALIYMIŞ ASLINCA SAÇMA BİR ŞEY AMA AYGIT YONETYICISINDEN GAÇIK GÖRÜNÜYOR BİOSU BİRAZ KARIŞTIRDIM CPU TURBO DİSABLE FELAN BİŞİ YAZIODU ENABLE ETTIM SİSTEM DUZELDDİ
  • kamikaze 35 hocam sonuçlar

Local Rank

Position

Higher than 56.03% ranked results

56

Score

12.4GB/s

Qualification

Average Performance :|

Created

16:18:58

Serial Number

c2ffcdffd9b8d9e4d1e6d5e4d5e5c3b18cbc9aff9aa797b1c2ffcf

Global Rank | Top Memory Bandwidth Ranks

Program

Memory Bandwidth

Name / Version

SiSoftware Sandra 19.66

Registered

No

Benchmark

Memory Bandwidth

Get Latest Sandra (FREE) | Get More: Upgrade Sandra!

Individual Result

AMD-ATI

Result ID

AMD RS780/880 Host Bridge; 2x 8GB Kingston 99U5471-028A00LF DIMM DDR3 (1.34GHz 128-bit) PC3-10700 (9-9-9-24 4-33-9-5)

Component

AMD RS780/880; 2x 8GB Kingston 99U5471-028A00LF DIMM DDR3 PC3-10700

Brand

AMD-ATI

Number of Devices / Threads

1 / 6

State

Normal

Speed

1340MHz

Performance vs. Speed (aka Speed Efficiency)

0.01GB/s/MHz

Power

41.1W

Performance vs. Power (aka Power Efficiency)

0.30GB/s/W

Capacity

16.0GB

Capacity vs. Power (aka Size Efficiency)

0.39GB/W

Price

Performance vs. Cost (aka Cost Efficiency)

Capacity vs. Cost (aka Size Efficiency)

Top Memory Bandwidth Ranks | Top Components | Top Brands | Details for Component AMD RS780/880; 2x 8GB Kingston 99U5471-028A00LF DIMM DDR3 PC3-10700 | Best Price for AMD RS780/880; 2x 8GB Kingston 99U5471-028A00LF DIMM DDR3 PC3-10700

Computer/Device

ASUS M4A88T-M/USB3

Name

ASUS M4A88T-M/USB3

Brand

ASUS

Platform

Desktop

Operating System

Windows x64 6.1.1

Report Issue | Top Computers/Devices | Create an Account | Details for Computer/Device ASUS M4A88T-M/USB3 | Best Price for ASUS M4A88T-M/USB3

User

Anonymous

Name

Anonymous

Status

Active

Country

Report Issue | Top Users | Create an Account

Team

World

Name

World

Status

Active

• Gerekli cevabı arkadaşlar vermişler.
    Oyunun motoru eski olduğu için yeni bileşenlerde sorunlu çalışması kaçınılmaz oluyor .
    Birde Online oyunlarda tek çekirdek performansı biraz daha önemli.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.