Şimdi Ara

ARKADAŞLAR 8 ASKERİMİZN ELLERİNDE OLDUĞU DOĞRUMU ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi okudum net te. 8 ASKERİMİZİN K.IRAKA kaçırıldığını.Doğrumu duyan var mı böyle bi şey ????

• çaya düştükden sonra suda kaybolmuş olabilirler ama yüzme bildikleri için bi yere çıkarlar fakat telsiz su aldıysa hiçbi şekilde bağlantı alamaz
  • Genelkurmay'ın bu haberi yalanladığı söylenmişti akşamüstü haberlerde. Daha sonra rastlamadım ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FREE-4

çaya düştükden sonra suda kaybolmuş olabilirler ama yüzme bildikleri için bi yere çıkarlar fakat telsiz su aldıysa hiçbi şekilde bağlantı alamaz

DÜŞÜNDÜĞÜN GİBİ İŞALLAH O İTLERİN ELİNE DÜŞMESİNLERDE... AMAN ALLAHIM DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM
  • beyler özellikle dikkat ediyorum hiç bi kanal bunu açıklamıyo oysa sabah hepsi aynı haberi verdi...ama sonra ne oldu hiç bi haber yok...
    pkk sitelerinde elimizdeler falan deniyor ama umarım doğru değildir
  • BORDO BERELİLER NERDE YA

SAT SASLAR NERDE YAA

ÖZEL KUVVETLER NERDE

• Bi açıklamalarıdada 32 hayvanın itlaf edildiğini yalanlamışlar.
  • 8 değil ben m.ali bırand 'ın Talabani ile yaptığı konuşmada 10 olarak duydum ve adam bütün sorulara "I dont no" dedi ve salladı....
  • Umarım yalandır. Doğruysa gerçekten çok kötü, büyük ihtimal işkence ediliyordur. Ama umarım sadece asılsız bir yalandır...
  • Mevcut konulardan devam ediniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.