Şimdi Ara

Arkadaşlar 8.ci Sınıf Fen ve Tk. Ödewi içeri bi yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Siz bir işadamı olup tuğla, çimento, kireç taşı, mermer, deniz kabuğu, asfalt gibi maddeleri kullanarak bina veya açık ortamda kullanılacak çeşitli malzemeler yapmaktasınız. Ancak yaşadığınız ortam asit yağmurlarına maruz kalıyor, bu nedenle asidin tahrip edici etkilerine dayanıklı malzemelere gereksinim duyuyorsunuz. Bunun için bir hipotez kurup bu hipotezinizi destekleyecek bir deney tasarlayınız...

Ödew bu aradaşlar yardım edebilirmisiniz bulamıyorum bi türlü

• Ödew değil ödev.
    Google --> Asit yazılır. Asite en dayanıklı en ucuz en sağlam madde bulunur, araştırılır.
  • ksr bakmayın da ben herşeyi denemedim ondan buraya bilgili arkadaşlara bi sorıyım dedim.
    Bu arada v yerine w yazdığım için özür dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Ödew değil ödev.
    Google --> Asit yazılır. Asite en dayanıklı en ucuz en sağlam madde bulunur, araştırılır.

muhtemelen ödevde istenen elde mevcut olarak sayılan malzemelerden birşeyler çıkarılması. arkadaşında dediği gibi böyle bir malzeme araştırılır (içeriğine bak özellikle) ve eldekiler ile oluşturulmaya çalışılır. 8. sınıf öğrencisi için biraz ağır gibi geldi ama bana
  • çok ağır ben gene bulamadım ya yardım edin !!!
  • okul vakti yaklaşınca tutuştun de mi gençliğimde bende de aynısı oluyordu
  • http://www.muhteva.com/atmosferin-canlilar-uzerindeki-etkileri-ve-asit-yagmurlari-t4612.html şuraya bir bak bakalım yalnız üye olmak gerekiyormuş fıs çıkabilir girip bakmadım açıkçası. asit yağmurlarına dayanıklı olan maddeler diye etiketlenmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sağol bi bakarım arkadaşalr yardımlarnızı için teşekkürler forumda bir sürü öğretmen wardır inş birigelip cwp yazar
  • orayı araştırdımda ordada yok off napacam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.