Bildirim
arkadaşlar AA eksikliği ile ilgili bi bakarmısınz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kimsenin bir bilgisi yokmu arkadaşlar? -
Hdmi kablosu alınca illaki temiz görüntü alıcaksın ama aa eksikliğinin gitmez.Pc deki aa kalitesini göremezsin -
ama eski tv de normal oynuyordum aa eksikligi bu kadar gozume carpmıyordu :S acaba tv demi bi sorun var ? -
büyük ihtimalle hdmi kablosunu takınca gider aa eksikliği -
inş dedigin gibi olur losewlee -
Hdmı sorunu giderir -
LCD TV'de PS3 multi oyunları felakettir. AA eksikliği öyle HDMI ile giderilecek birşey değildir. -
Peki ya monitöre hdmi to dvi kablosuyla bağlasam gidermi bu AA eksikşiği?? -
Aa eksıklıgı cok kotu bır sey ama zamanla gozlerın alısır. -
alışacak türden değiş bro ya tuplu tvde vallahi daha güzel gösteriyodu bune ya boşa mı para verdim lcd PS3 -
Ps3ün en garip sorunlarından biri AA eksikliği, misal GT5 te ışıklandırma, yansıma, kaplama konusunda harikalar yaratıyor ps3 ama AA ya gelince iş çuvallıyor. -
xbox 360 dada aynı durum varmıdır acaba? hdmi kablo alıcam eğer düzelmesse xboxa geçmek isterim malesef :S -
Xboxta öyle bi durum yok sana garanti veririm, ama şöyle bi olay var xboxta ps3 kadar iyi grafik yok, forzada AA sorunu yoktur ama GT kadar bi grafikte yoktur, ama genel anlamda xbox AA da daha iyi. -
Aa eksikliğini bu kadar kafana takıcaksan pc ile yola devam et derim. -
aa ne ya -
quote:
Orijinalden alıntı: emmyayla
aa ne ya
ekrandaki tırtıklanmalar -
quote:
Orijinalden alıntı: The Big Boss
Aa eksikliğini bu kadar kafana takıcaksan pc ile yola devam et derim.
Dostum takılmıcak türden değil 2 3 yerde tırtıklanma olsa bişi demicem gecicem ama her yerde tırıklanma var normal tuplu televizyonda hic böyle bi sorun yaşamadım bunun sebebi nedir anlamadım -
TV'nizin keskinlik ayar seviyesini düşürmeyi deneyin. Eğer yüksek bir değerdeyse, tırtıklar daha çok belli olacaktır. Bunun dışındaki ayarları da kurcalayın ama keskinlik dışında bu tırtık mevzuunu etkileyecek bir TV ayarı olacağını sanmam.
Bunun dışında şey olabilir: PS3 menüsünde 480p dışındaki çözünürlükler seçili olmayabilir(tüplü TV'de 480p seçiliyken, LCD'ye geçince ayar oto değişmemiş olabilir). Dolayısıyla tüplü TV'ye göre LCD'de çok daha rezil bir görüntü almışsınızdır. PS3 ayarlarında Display kısmından 720p, 1080i ve 1080p çözünürlüklerini de etkinleştirmeyi deneyin.
Ama tüm bunları halletseniz de, konsol oyunları 720p, 640p gibi çözünürlüklerde çalıştığı için, TV ile mesafenizi de iyi ayarlamanız lazım. Konsolu PC kullanır gibi kullanırsanız, görüntüden memnun kalmazsınız (tüplü TV'de sorun yaşamadığınıza göre bu şekilde kullanmıyorsunuzdur).
Xbox 360, multiplatform oyunlarda AA-çözünürlük ve grafik ayrıntısı olarak PS3'ten genel anlamda daha başarılı(her örnekte daha iyi demek değil bu). Ama ondan da mucize beklemeyin, üstte dediğim şeyler aynen geçerli.
-
Bahsedilen sorunun AA sorunu olduğundan emin misiniz? Ne tür bir kabloyla bağladınız konsolu TV'ye? Sorun parazit de olabilir, HD görüntü almamak da olabilir. Bundan emin olmak lazım.
Benzer içerikler
- ps5 bluetooth kulaklık
- ps4 kol şarj olduğunu nasıl anlarız
- japonya"dan alınan ps5 türkiye"de çalışır mı
- ps5 beyaz ışık yanıyor görüntü yok
- ps5 cd" li mi dijital mi daha iyi
- en iyi ps5 oyunları
- ps5 dik mi yatay mı
- ps5 kırıldı mı
- ps5 vs ps5 pro
- ps5 avrupa fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X