merhaba arkadaşlar adım anıl bu forumu uzun bir süredir takip ediyorum iyi bir forum olduğu kannatine vardım ve üye oldum ben pc me sıvı soğutma kurmak istiyorum çeşitli forumlarda sanal mağazalarda vs. hazır kitler parçalar vsi görüyorum ama benim sistemim hakkında sadice teorik olarak bilgim var bunlarıda yazarım ben foruma foto eklemeyi bilmiyorum ama inş. yakın zamanda öğrenir kasamın resimlerini eklerim şimdi arkadaşlar pc min özelliklerini inceden yazıyım cpu:3.0 ghz p4 ht gpu:ati radeon x 1650 psu:380watt pegasus bu kadar bilgi yeter herhalde başka özellikleride lazımsa sorunda söliyim arkadaşlar çok uzun bir yazı oldu ama yardımcı olursanız çok sevinicem şimdiden teşekkürler
arkadaşlar ben istediğim özellikle ekran kartı için su bloğu ben bulamadım bildiğiniz site varsa bana linkini verebilirmisiniz ben marka olarak ZALMAN yada THERMALTAKE düşünüyorum pompa olarak p500 die bi pompa buldum 95 ytl istiyolar bunu fiyatı iyi mi bu pompa yı nasıl bilirsiniz bana yorumlarınızı söylerseniz sevinirim şimdiden sağolun
Arkadaşım senin bu sistemin için çok performanslı bir sıvı soğutmaya ihtiyacın yok hazır bir kit ihtiyacını karşılıyacaktır kanısındayım tabiki üstadlar daha iyi bilir.
Toplamak istiyorsan yurtdışından getirtmek zorundasın Türkiye' de stok sorunları var verdiğin paraya yazık olur.