Şimdi Ara

arkadaşlar açıktan ne okumalı bakar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar örgün olarak çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri okuyacagım açıktanda 2 yıllık bi bölüm okumak istiyorum
    ne önerirsiniz 2 yıllık olarak benim aklımda aşşagıdakiler sizce hangisi ?

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü

Dış Ticaret Bölümü

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü

Lojistik Bölümü

Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Bölümü

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü

Sosyal Hizmetler Bölümü

Sosyal Bilimler Bölümü

• quote:

Orijinalden alıntı: mertuyt

arkadaşlar örgün olarak çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri okuyacagım açıktanda 2 yıllık bi bölüm okumak istiyorum
    ne önerirsiniz 2 yıllık olarak benim aklımda aşşagıdakiler sizce hangisi ?

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü

Dış Ticaret Bölümü

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü

Lojistik Bölümü

Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Bölümü

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü

Sosyal Hizmetler Bölümü

Sosyal Bilimler Bölümü

açıktan 4 yıllık bölüm okusan daha iyi olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Moon Syndrome -- 6 Ağustos 2013; 15:02:50 >
  • mertuyt M kullanıcısına yanıt
    çalışma ekonomisi 4 yıllık bir bölüm zaten.içinde bolca muhasebe ve sektör ağırlıklı ders var. ağırbir bölüm oyuzden MERTUYT ARKADAŞA tavsiye halkla ilişkiler sosyal bilimler sosyal hizmetler.atatürk aöfte reklamcılık var gibi bölümler le biraz farklı nefes alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerleyeksan -- 6 Ağustos 2013; 14:57:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniziminkızı290

çalışma ekonomisi 4 yıllık bir bölüm zaten.içinde bolca muhasebe ve sektör ağırlıklı ders var. ağırbir bölüm oyuzden MERTUYT ARKADAŞA tavsiye halkla ilişkiler sosyal bilimler sosyal hizmetler.atatürk aöfte reklamcılık var gibi bölümler le biraz farklı nefes alabilirsiniz.

edit...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Moon Syndrome -- 6 Ağustos 2013; 15:05:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

quote:

internette araştırdım 2 yıllıkmış çalışma ekonomisi? bir dakika tekrar araştırim

4 YILLIK ÇEKO OKUYACAGIM ONUN YANINA 2 YILLIK BÖLÜM OKUYACAGIM O KADAR
  • quote:

hocam sosyal bilimler veya hizmetlerin çeko ya faydası olur mu ? iş bulurken ahanda bu 2 yıllıgı da okudum dedigimde bi fark yaratır mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.