Şimdi Ara

Arkadaşlar acil bakar mısınız lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 9eylül de okuyorum 21 yaşındayım 22.04.1992 doğumluyum ve okulu bırakıp tekrar sınava girmek istiyorum 2014 te şimdi sorum şu;okulu bıraktığım da hemen eve kağıt gelecek mi?Bi yerde okulu bıraktıktan sonra 2 yıl tecilli oluyormuş diye okudum böyle bişey var mi?

Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım edecek yok mu?

• Diploma alırsan iki sene sonra gelir.Bırakırsan değil.Tabi bu öğrenci işlerinin iş bitiriciliğine bağlı.Yaşına bakarsak tecil işlemini yapmış olmalılar.Bu durumda iki sene sonra gelirdi eskiden ama şu askerlik kısaldığında sıkı takip edeceğiz diyorlardı.Lafta kalmadıysa gelir. Ne olursa olsun yoklama kaçağı durumuna düşme.Ben bir hafta kaçaklık durumu için 605 tl ceza ödemiştim üç yıl önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: general263

Diploma alırsan iki sene sonra gelir.Bırakırsan değil.Tabi bu öğrenci işlerinin iş bitiriciliğine bağlı.Yaşına bakarsak tecil işlemini yapmış olmalılar.Bu durumda iki sene sonra gelirdi eskiden ama şu askerlik kısaldığında sıkı takip edeceğiz diyorlardı.Lafta kalmadıysa gelir. Ne olursa olsun yoklama kaçağı durumuna düşme.Ben bir hafta kaçaklık durumu için 605 tl ceza ödemiştim üç yıl önce.

Sanırım anladım hocam anlamadagim tek bi yer var okulu bırakınca tecilli sayılmıyor muyum?

• Bildiğim şu: Okulu dondurursan tecil devam ediyor.Bu dondurma işi iki yıldan uzun olursa tekrar başvurman gerekiyor.

Okulu temelli bıraktıysan ve öğrenci işleri tecil işlemini yaptıysa -ki bu vakte kadar eve kağıt gelmediyse yaptırmışlardır.-Yine tecilin devam eder.Ama ben olsam okulun bu işlemi ne zaman yaptığını öğrenir ve okuldan resmen ilişiği kestiğim tarihi unutmaz, bu tariherlerin ikinci yıl dönümlerinde durum nedir diye gider sorardım.

Tabi benim bu işleri merak ettiğim dönem 3 yıl önceydi.337 kısadönem yaptım ben askerliği.Yaptıktan sonra da bir daha ne merak ettim ne sordum.Değişiklik olmuş olabilir.
  • okulu bırakmaktan kastın kayıt sildirmek mi okula gitmemek mi? kaydını sildirmeden sınava girip başka bir okul kazandığında kaydını sildirip diğer okula kayıt olabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timon

okulu bırakmaktan kastın kayıt sildirmek mi okula gitmemek mi? kaydını sildirmeden sınava girip başka bir okul kazandığında kaydını sildirip diğer okula kayıt olabilirsin

Evet hocam doğru anladınız siz kaydimi sildirip okula gitmemek..

• c.arda C kullanıcısına yanıt
    kaydını sildirmeyip gitmesen olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: general263

Bildiğim şu: Okulu dondurursan tecil devam ediyor.Bu dondurma işi iki yıldan uzun olursa tekrar başvurman gerekiyor.

Okulu temelli bıraktıysan ve öğrenci işleri tecil işlemini yaptıysa -ki bu vakte kadar eve kağıt gelmediyse yaptırmışlardır.-Yine tecilin devam eder.Ama ben olsam okulun bu işlemi ne zaman yaptığını öğrenir ve okuldan resmen ilişiği kestiğim tarihi unutmaz, bu tariherlerin ikinci yıl dönümlerinde durum nedir diye gider sorardım.

Tabi benim bu işleri merak ettiğim dönem 3 yıl önceydi.337 kısadönem yaptım ben askerliği.Yaptıktan sonra da bir daha ne merak ettim ne sordum.Değişiklik olmuş olabilir.

Teşekkür ederim hocam cevabı aldım galiba ben okulu bırakıp yani komple kaydimi sildirmek istiyorum sizde cevabı verdiniz

• quote:

kaydını sildirmeyip gitmesen olmaz mı?

Devamsızlıktan kalırım o zaman

• c.arda C kullanıcısına yanıt
    devamsızlıktan kalsanız da yine de üniversitede kayıtlı gözüküyorsunuz öbür türlü kaydınız olmuyor siz bilirsiniz
  • quote:

devamsızlıktan kalsanız da yine de üniversitede kayıtlı gözüküyorsunuz öbür türlü kaydınız olmuyor siz bilirsiniz

Tamam da bu yıl tekrar sınava gireceğim zaten kalırsam sınıfta bi sıkıntı olmaz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: c.arda

quote:

Tamam da bu yıl tekrar sınava gireceğim zaten kalırsam sınıfta bi sıkıntı olmaz mi?

millet genelde kayıtlarını yeni bölüm kazanıncaya kadar sildirmiyor istediği yer olmayabilir vs durumlar, sınıfta kalınca da sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de öğrenci işlerine danış, forumda da benzer konular olacaktı üniversite okurken sınava hazırlanaak diye filan onlara bakabilirsin
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 9 Aralık 2013; 19:07:33 >
  • quote:

quote:

quote:

millet genelde kayıtlarını yeni bölüm kazanıncaya kadar sildirmiyor istediği yer olmayabilir vs durumlar, sınıfta kalınca da sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de öğrenci işlerine danış, forumda da benzer konular olacaktı üniversite okurken sınava hazırlanaak diye filan onlara bakabilirsin

Teşekkür ederim hocam çok sağolun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.