Şimdi Ara

Arkadaşlar Acil bakarmısnız Kalori hakkında soru soracagım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben spor oncesi eti 2 su bardaga yulaf 12-14 arası eti cicibebe 2 su bardağı süt 1 kaşık fıstık ezmesi koyuyurom Arkadaşlar bunun kalorisi aşagı yukarı 950 kalori felan yapıyor az once fatsecret de kalori hesaplama işine bakıyorum hangi besinleer daha cok kalori yapıyor diye arkadaşlar zeytinyağına baktımda 1 yemek kaşığı zeytin yağı 119 kalori yapıyor yanlıs görmediniz tam 119 kalori yapıyor fatsecrete göre ben şımdı spor oncesi yaptıgım shakenin icine 10 yemek kaşıgı zeytin yağı eklersem şimdi ben 2000 kalorililik mi shake iciyorum ? boyle daha iyi olmazmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanshEEEEEEEEE -- 29 Ocak 2019; 17:1:36 >

• Alacağınız sadece yağ olur eğer dirty büyümek istiyorsanız tüketebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Alacağınız sadece yağ olur eğer dirty büyümek istiyorsanız tüketebilirsiniz
    hocam ben zaten zayıf biriyim boyum 1.74 kilom 62.5 kilo alıp yağlanmak ıstıyorum zaten faydası olurmu sizce ?
  • Yağların kalorisi fazladır şaşırılacak bir şey yok bro. Ben kilo alma zamanında günde 200gr kuruyemiş yiyodum çünkü kuruyemişlerin yağı yüksek. 200gr bademde 1200 gibi çılgın bi kalori var ve yemesi çok kolay gün boyunca. Yağ tulumuna dönme ihtimalin var kontrollü olmassan uzun vadede :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Squats

Yağların kalorisi fazladır şaşırılacak bir şey yok bro. Ben kilo alma zamanında günde 200gr kuruyemiş yiyodum çünkü kuruyemişlerin yağı yüksek. 200gr bademde 1200 gibi çılgın bi kalori var ve yemesi çok kolay gün boyunca. Yağ tulumuna dönme ihtimalin var kontrollü olmassan uzun vadede :D
    200 gram badem fiyati ne kadar hocam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.