Şimdi Ara

Arkadaşlar acil bakarsanız çok sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • windows 7 ultimate 64 bit işletim sistemli bilgisayarım silkroadın son versiyon clientini indirdim ve kurdum başta hiç bir problem yoktu her şey düzgün kuruldu..sonra clienti açmak için denediğimde direkman silkroad online launcher çalışmayı durdurdu hatası geliyor ve kapanıyor hiç bir şekilde launcheri açamadım

yardımcı olursanız çok makbule geçer..

• bilen yok mu yahu..
  • Dostum bendede win 7 ultimate 64 bit vardı aynı sorun ile karşı karşıyaydım, format attım çözüldü sorun fakat şuan xp'deyim, daha tam oturmadı bu win 7, sana tavsiyem cevabımdan hoşlanmiyacaksın ama format atmandır fakat istersen biraz bekle bakalım kimler ne öneriler sunacak.
  • sağolasın ama ben memnumum win7 den ayriyettn önceki clientta bir problem olmamıştı böyle...beklicez artık elimden bir şey gelmiyor sildim tekrar yükledim yok banamısın demiyor
  • bilgisayarında hiç virüs programı varmı 2 sürücün varsa bölünmüşse 2 sinede format at yoksa belli bir süre sonra yine aynı hatayı verir yada client.exe dosyası ile bi dosya daha vardı kurduktan sonra 2sinin de tedeğini al hata verince kopyala yedekten format kesin çözüm kaç sürücün varsa hepsine tabi
  • Silkroad simgesinin üstüne tıkla özellikler'e gir. Üstte uyumluluk sekmesinden "Bu Programın Çalıştırılacağı Uyumluluk Modu" nun yanındaki kutuyu işaretle. Alttan da Windows XP Service Pack-2 veya 3 seç. Uygula-Tamam de çık.

Üsttekini yapıp dene birde bakalım işe yarayacakmı.
  • KarDéS BiLqisayarıNâ Format aT Xp'Yé don Tmm Dır Aynı sorn baNada Cqtı abim Pc Ci xD
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyL0oN

KarDéS BiLqisayarıNâ Format aT Xp'Yé don Tmm Dır Aynı sorn baNada Cqtı abim Pc Ci xD

1- Türkçe yazmayı öğren
    2- Xp'ye dön Xp'ye dön. Nereye kadar Xp? Temmuz 2010'da Microsoft Xp'den desteğini çekecek. O zaman nasıl Xp kullanmayı düşünüyorsunuz?
    3- Windows 7 ile uyumsuz hiçbir programla karşılaşmadım. Sadece 64bit uyumsuzluğu çıkıyor ki 32bit-64bit işletim sistemi kurmak da kullanıcıya kalmış. Windows 7 Ultimate Edition x64 kullanıyorum; rahatım, mutluyum. Xp'den kat kat daha iyi.

Windows 7 uyumsuzluğu çıksa bile Xp Mode veya Uyumluluk ile sorunu çözersiniz. 64bit kurmaktan çekiniyorsanız 32bit kurun. Ama en az 4 GB RAM'ı olanlara 64bit öneririm. Sistemim yanda. Tek kasma yok, su gibi akıp gidiyor PC.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 22 Mart 2010; 17:27:59 >

• Arkadaşım ben de de win7 utli x64 var. 4 aydır sro oynuyorum. LegendV den sonra bile hata ile karşılaşmadım. Bence sorunu işletim sisteminde değil de internetin kesin olarak bağlandığına ve kurulumuş olan software lere bak. (bknz: antivirus)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MazidenBiri. -- 22 Mart 2010; 17:33:17 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.