Şimdi Ara

Arkadaşlar acil bir bakın lütfennnnnn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar makinayı bugün alıcam ama hem sistem olarak hemde fiyat olarak iyi mi bir de siz fikir verin.
    AMD ATHLON 64 3500 VENICE
    MSI K8N SLI NF4
    SAMSUNG SATA2 250GB HDD
    GE FORCE 6800 GS
    KİNGSTON 2*512 DDR 400
    CREATİVE AUDİGY 2ZS
    CREATİVE İNSPİRE 7700
    1200$ TOPLAM
    BUNLARIN YERİNE AYNI FİYATA ALMAM GEREKEN PARÇA TAVSİYE EDERSENİZ HER TÜRLÜ FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokerkıng -- 8 Şubat 2006 10:42:54 >

• güzel bi sistem ama ram 'ler twınmos olmalı. ayrıca ekran kartını hangi marka aldın.
  • 2*1gb al bari almışken..:D
  • benim tavsiyem

ekran kartının leadtek marka
    ramleri twınmos al derim.

sistem güzel olmuş hayırlı olsun
  • ekran kartı msi aldım ama leadtek daha mı iyi birde ramde neden twinmos arkadaşlaraydınlatabilrmisiniz
  • evet leadtek'in hızları daha fazla.
    leadtek al.....
    ramin markası o kadar önemli deil chipleri önemli...
  • ok leadtek daha öncede kullandım aslında memnundum ona deöneyim olmazsa ama kardeş peki twinmosdan memnunmusun sen imzanda varda birde sende asus kullanıyorsun sanırım msi anakarta ne diyorsun bana asus diyenlerde var onda neyi tercih etmeliyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokerkıng

arkadaşlar makinayı bugün alıcam ama hem sistem olarak hemde fiyat olarak iyi mi bir de siz fikir verin.
    AMD ATHLON 64 3500 VENICE
    MSI K8N SLI NF4
    SAMSUNG SATA2 250GB HDD
    GE FORCE 6800 GS
    KİNGSTON 2*512 DDR 400
    CREATİVE AUDİGY 2ZS
    CREATİVE İNSPİRE 7700
    1200$ TOPLAM
    BUNLARIN YERİNE AYNI FİYATA ALMAM GEREKEN PARÇA TAVSİYE EDERSENİZ HER TÜRLÜ FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR

sıstemın hayırlı olsun bence de arkdasların dedıgı gıbı ramlarını twınmos yap ekran kartınıda leadek yaparsan ıyı olur ram hızları fazla
  • sistem güzel. ne diyelim
  • teşşekkürler barbaros kardeş bütün arkadaşlar aynı fikirde ram twinmos ekran kartı da leadtek alıcam o zaman ama anakartta asus mu daha iyi acaba hdd de samsung mu alıyım
  • arkadaşlar şunlarada bir yardım edin hdd ve anakarta ne diyorsunuz bugün toplatacam makinayı
  • Ramin markası önemli değil CL değeri düşük olanı tercih et. Anakart ve Hdd güzel.
    Ses kartı önemli mi? Onboard ses kartı yeterli gelmez mi? Eğer müstakil evin yoksa bu kadar kuvvetli hoporlör seti almak bana mantıklı gelmiyor. İyi bir 2+1 ve güzel bir kulaklık alabilirsin. Bu bir tavsiye tabii.Tercih senin

Kasa olarak elinde ne var veya ne alıyorsun??
    Şu yeni LC Power güç kaynaklarının 420 ve üstü modelleri ile Aspire X-plorer kasa güzel bir ikili olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven70 -- 8 Şubat 2006 12:03:45 >
  • kardeş kasam var asusun ama şu an tam modelini bilmiyorum memnunum ondan güzel sade bir kasa saolasın düşüncelerin için aslında sese biraz bende abartmamayı düşünüyorum şimdilik müstakil değil ev o kadar da açmıyorum aslında tekrar teşekkürler
  • yalnız şimdi kafam karıştı ya cl değeri yüksek mi olması lazım ramin düşükmü olması lazım onu anlayamadım kimi yüksek kimi düşük dedi yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı bilgili fark ne arasındaki ikisinin
  • boş yere ses kartına para verme Creative sound Blaster Live 24-bit o\b zaten ayrıca o paraya daha iyi bir mainboard alabilirsin mesela DFI veya EPOX msı son yıllarda atak yapmasına rağmen yanlızca ülkemizde pazarlama tekniği sayesinde bukadar talep görüyor
  • Bence işlemciyi 3700 al 3500 le aralarında çok az bir fiyat farkı var 10 dolar kadar
  • Cl değeri ne kadar düşükse o kadar iyi. Yüksek olursa daha iyi olan Mhz değeridir. Sıralamak gerekirse
    CL 3 400Mhz< CL 2,5 400 Mhz< CL 2,5 500 Mhz < CL 2 ....... diye gidiyor.

Kasanın güç kaynağı nedir? Alacağın sistem için yeterli mi acaba? Kaliteli bir 400 watt ve üzeri güç kaynağı alacağın sistemin stabil çalışması için iyi olur. Daha öncede dediğim gibi ses kartı almayıp,yerine kaliteli bir güç kaynağı alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.