arkadaşlar brothers arms ve xmen volvolinede oyunu oynarken pat diye pc kapanıyor ve bastıgımda açılmıyor bir müddet bekledikten sonra açılıyor sadece o 2 oyunda yapıyor deliricem yaw formatta attın sıcaklıklarda normal ne yapmam gerekli lütfen yardım..
Ekran kartı driverını güncelle diyeceğim öncelikle. Hala sorun devam ediyorsa sorunun güç kaynağı ile ilgili olabilir. Sistemini bilmiyorum ancak pek çok iyi parçalar konmuş sistemlerde ucuz güç kaynakları kullanıldığını gördüm. Bu da sonunda felaketi getiriyor. Bana güç kaynağının markasını ve kaç watt olduğunu, sistemin diğer parçalarını yazarsan daha fazla bilgi verebilirim.
trust 570 watt bir tane güç kaynagım var acaba ondan mı yapar gerçi yeni 2 aydır pc yi toplarken almıştım
Bilip bilmeden marka kötülemek istemem sonuçta kullanmadım ama Trust markası pek öyle iyi üne sahip bir güç kaynağı değilmiş araştırdığım kadarıyla. Bu konuda Thermaltake, Cool Master, OCZ, High Power, Tagan oldukça iyi markalar. Kaliteli bir güç kaynağını anlamanın yolu biraz karpuz yöntemi ile belirleniyor ilginçtir ki. Kaliteli bir PSUyu aldığınızda ağırlığı genellikle fazladır.
Probleminin PSUdan kaynaklandığı konusunda ısrar etmemin iki nedeni sistemin aniden pat diye kapanması ikincisi de herhangi bir aşırı ısınma vakasının gerçekleşmemesi. Kalitesiz güç kaynakları üzerinde yazan gücü veremez, veremediği gibi normal güç akımını da stabil sağlayamaz, sistem parçalarına gelen güçte dalgalanmalar olur. Oyun gibi çok fazla güç gerektiren uygulamalarda PSU sistemi yeterince besleyemiyorsa bu tarz problemler açığa çıkabilir, hatta sistem tamamıyla yanabilir (Allah korusun tabi).
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme