Şimdi Ara

ARKADASLAR ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Harç yatırırkn harc tablosunda normal ögretim katkı kredisi die bi yer var ordakı tutarı da yatıracak mıyız bankaya?ben sadece harcı yatırdım :S

• kafayı oynatıcam sanırım harç parası ne zaman belli oldu kardeşim merak ediyorum kime sorsam belli değil diyor harç parasını nerden öğrendin kardeşim sakıncası yoksa
  • @gfbhalil
    Bunu üniversitene sormanı öneririm.

Kayıt için de istenilen ilk dönem harç ücreti; bazı üniversitelerde KYK'nın Katkı Kredisi şimdiden çıkmış gibi belirtilen indirimli ücretler üzerinden yatırılır, bazı üniversitelerde de tam yatırılır ve indirim yapılmayan kısım da aralık ayındaki KYK burs/kredi sonuçları açıklandıktan sonra, ikinci dönem iade edilir.

@Legendery
    Harç ücretleri üniversiteden üniversiteye ve fakülteden fakülteye değişir. Bu nedenle ortak bir yerde yayınlanmaz, kazandığın üniversitenin resmî sitesini takip etmelisin. Yayınlanmış olabilir ya da yayınlanacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

@gfbhalil

Kayıt için de istenilen ilk dönem harç ücreti; bazı üniversitelerde KYK'nın Katkı Kredisi şimdiden çıkmış gibi belirtilen indirimli ücretler üzerinden yatırılır, bazı üniversitelerde de tam yatırılır ve indirim yapılmayan kısım da aralık ayındaki KYK burs/kredi sonuçları açıklandıktan sonra, ikinci dönem iade edilir.

@Legendery
    Harç ücretleri üniversiteden üniversiteye ve fakülteden fakülteye değişir. Bu nedenle ortak bir yerde yayınlanmaz, kazandığın üniversitenin resmî sitesini takip etmelisin. Yayınlanmış olabilir ya da yayınlanacaktır.

http://www.dumlupinar.edu.tr/duyurular/duyuru_dosyalari/2011yenikayit/harc.htm

kardes bu tablodakını dıyorum.ben n.ö iktisat okuyacagım.tam 188 yatırdım.ve ben kykya basvuru yapmadım kredi yurt vs için.aşağıdaki 31 tl ne şimdi ya onu hiç düsünmemiştim :S

• quote:

Orijinalden alıntı: gfbhalil

kardes bu tablodakını dıyorum.ben n.ö iktisat okuyacagım.tam 188 yatırdım.ve ben kykya basvuru yapmadım kredi yurt vs için.aşağıdaki 31 tl ne şimdi ya onu hiç düsünmemiştim :S

Bunu Dumlupınar Üniversitesine sormanı öneririm.

Dediğim gibi; 31 TL de yatırman gerekebilir, 188 TL de yatırman gerekebilir. Ama KYK'ya başvurmadıysan, tam ücret yatırman gerekebileceğini düşünüyorum. Yine de bunu üniversitene sormanı öneririm.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gfbhalil

Bunu Dumlupınar Üniversitesine sormanı öneririm.

Dediğim gibi; 31 TL de yatırman gerekebilir, 188 TL de yatırman gerekebilir. Ama KYK'ya başvurmadıysan, tam ücret yatırman gerekebileceğini düşünüyorum. Yine de bunu üniversitene sormanı öneririm.

tamam saolasın :)

• quote:

@gfbhalil

@Legendery

9 eylül sitesinde f5 yapmaktan parmaklarım ağrıdı beklemeye devam ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legendery -- 1 Eylül 2011; 21:42:58 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!!
    16 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.