Şimdi Ara

Arkadaşlar Acil yardım ciddi bir sorunum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ciddi bir sorunum var yanlış teşhis kurbanı olmamak için yardımınıza ihtiyacım var.

Corsa B aracım var krank keçesinden yağ kaçırıyor ilkin özel bir serviste değiştik 1 hafta sonra tekrar kacak başladı tekrar aynı yere götürdüm birseyler yaptı tamam dedi 2 gün sonra tekrar kaçırmaya başladı bu sefer başka bir ustaya götürdüm aracı kaldırdı baktı o da krank keçesi dedi değiştirdi önceki usta yan sanayi krank keçesi takmış dedi orjinal taktım olmaz dedi 10 gün falan gecti yine yağ kaçağı başladı yine en son orjinal krank keçesi taktığını söyleyen ustaya yere götürdüm usta soktu baktı krank milinin keçeyi tutan ucu aşinmis dedi ondan kaçırıyor birseyler yaptım yine yağ kaçağı olursa krank milinin ucunun taşlanmasi gerekir bunla birlikte motorunda rektefiye girmesi gerekir dedi ve muhtemel masraf 1.800 TL dedi arkadaslar bu nasıl olur 80 binde motor daga sesi cekisi seriligi daha ilk günkü gibi nasıl olur bu bu teşhis doğru mu başka çaresi yok mu

• motor niye rektefiye oluyor onu anlamadım
    takipteyim
  • Takip
  • en iyisi arabayı sat :). hakketten bende merak ettim krank keçesi yağ kaçırıyorsa rektifiye ye işi götüren ustayıda merak ediyorum fotosunu koysana...başka bir usta bul 50 60 lı yaşlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

en iyisi arabayı sat :). hakketten bende merak ettim krank keçesi yağ kaçırıyorsa rektifiye ye işi götüren ustayıda merak ediyorum fotosunu koysana...başka bir usta bul 50 60 lı yaşlarda

Sağlam usta bulmak zor hele Opel ise
  • Arkadaslar bugün bir tavsiye üzerine işinin ehli olan bir ustaya gittim iki dakikada 8 aydır devam eden su eksiltme nedenini buldu radyatör kazanı patlak dedi halbuki defalRca farklı ustalara götürdüm kimse teşhis koyamadi klimadan deyip ilim contasini değiştirip hali hazırda sizmayan yerdn sızdıranı mı demzsin motor içiyor diyeni mı demzsin kapak, su deposu vss birsuru şey neyseki bu usta buldu bundan sonra inşallah olmaz dedi krank mevzusunu anlattım hiç krank mili taslanir bı keçe için bu usta milimlik olan krank keçe ayarını nasıl yapacak ve hangi mantıkla bi krank keçesi İcin motorun rektefiye olması gerektiğini söylüyor dedi motoru test etti sapa sağlam hiç birşey yok dedi krNk kcesinin takılma sekilleri var bu önemli dedi bir daha olursa getir kesin hLlederiz dedi bakAlim ben ustayı begndim insallAh işte arDigim usta bu derim ve aynı sorunlRi olan arkadaslara ustanın adresini veririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.