Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM ! EN İYİ VİDEO ÇEKEN TELEFON HANGİSİ ? ÖNERİLERİNİZ NELER ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kısa film çekmeyi düşünüyoruz. Kamera alana kadar uygun fiyata telefon almaya karar verdim. Film çekeceğimiz için kaliteli video çekebilen ve en önemliside büyük boy video çekebilen bir telefon düşünüyoruz.
    Önerileriniz nelerdir ? Bu arada bütçemiz pek geniş değil 500-600 civarı önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler !

Aklımda k810 w900 var. Bunlar hakkında detaylı bilgi verebilirseniz sevinirim ve diğer model önerilerinizi söyliyebilirseniz çok mutlu olurum !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradiss_tr -- 12 Kasım 2007; 18:14:14 >

• Sony Ericson W900 Cep Telefonu + 1GB Hafıza Kartı Hediyeli !!! SÜPER FİYAT !!!
    Piyasada : 432.60 €
    Havale ile :
    753.69 YTL
    Peşin Fiyatı :
    355.93 € + KDV
    Kdv dahil :
    777.00 YTL

w900 fiyatı 355 euro ne kadar doğru bilemem...
    Eğer kısa film düşünüyorsan Bence telefonu boşverde hemen hemen aynı fiyatta bir kamera bak ;) tabi yine senin terciğindir.

Fiyatları hemen hemen aynı bir canon marka kamera

Marka CANON
    Ürün Kodu CANON DC220
    Açıklama
    Özellikler Çekim Hassasiyeti
    Optik Zoom
    Digital Zoom
    LCD Ekran
    Medya Tipi
    Dijital Çıkışlar
    Açıklama
    800.000 piksel CCD
    35x
    1000x
    2,7'' 123.000 piksel geniş LCD ekran
    Dvd (DVD-R/-RW/-R DL).DVD-R Dual layer desteğiyle tek bir disk üzerine 110 dakikaya kadar kayıt yapabilme.
    TV-OUT
    Yüksek çözünürlükte 16:9 gerçek geniş ekran video kaydı.DIGIC DV II görüntü işlemci.1.1 lux minimum aydınlatma.miniSD karta ve DVD diske eş zamanlı fotoğraf kaydı.

CANON DC220 DVD VIDEO KAMERA
     ARKADAŞLAR ACİL YARDIM ! EN İYİ VİDEO ÇEKEN TELEFON HANGİSİ ? ÖNERİLERİNİZ NELER ?

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=28500

• arkadaşım video dedin mi sonyden uzak durcan bi kere bu bütçeye 6233 alabilirsin 640*480 15 fps kaliteli ancak kısa film çekilir mi bilemem ama bu bütçeye en iii bunu alırsın yada şöle yap bu linkten bi kamera al telefondan hertürlü iii çeker kalanlada k750i gibi bi tel al ohhh mis gibi...saygılar...
  • sony
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.