Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ACİL YARDIM (PSU'dan Ses Geliyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeni Aldığım PSU'umdan Açılışta Süpürge Makinesi Gibi Ses Geliyor. 1dakika Sonra Kesiliyor Hiç Bi Sıkınıt Kalmıyor. Codagen Marka 500w. Topraklamamda Sıkıntı Yok, Üründe Daha Yeni Neden Ses Yapıyo Olabilir Bilemedim... Hiç Bir Şey Gelmiyor Aklıma Bios Ayarı Falanmı var Yoksa Format mi Atmalıyım Artık Aklıma Gelen Son Şeyler Bunlar. Tahminlerinizi Bekliyorum Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmkrtn26 -- 9 Nisan 2015; 11:02:40 >

• Hocam gelen sesi tabir etmedeki ustalığınız beni etkiledi açıkcası ve nasıl ses geldiğine dair bir anlam veremedim. şayet gelen ses fan sesi ise çok dert etme ancak yeni alınmış bir güç kaynagında su anda bu ses cıkıyorsa 10-12 ay sonra cıkacak fan sesi rahatsız edici olabilir. Yok ses fandan kaynaklanmıyorsa tiz bir ses yada cızırtı geliyorsa ya PSU yazdıgı rakamı vermeyerek pc nin istediği gücü karşılamıyordur yada kondansatörlerden bazıları gidici demektir. PSU bozulma anında genellikle ankart ve diğer aksamlara zarar vermez, ancak yeni alınan bir psu dan da bunu beklemek hata olur kısa sürede şikayetinizle ilgili satın aldıgınız yere başvurun...
  • Başkanım Youtube'da "PSU coil whine" diye bir aratın. O videolardaki ile sizin psudan çıkan ses eşdeğerse burada belirtin açıklayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öle bi Ses Değil Malesef VUU Diye ... Yeni Açtığımda Oluyor 1dakika Sonra Normale Giriyor. Satın Aldığım Yerden Değişiklik İstedim 2.ye Yenisini Gönderdiler Bana. Hani Cihaz Sıfır Bende Başka Bi Problem Var Anlamadım. PSU'nun Yanına Vurunca Ses Kesiliyor. Ne Sorunum Var Hala Bilemiyorum :(
  • Fanı Sprey Koruyucuyla Yağladım İçini Açıp Fanının ... Oldu Allahıma Şükürler Olsun :) Yeni Üründe Olsa Depoda Durdukça Yağı Gidiyormuş ... Çözdüm Sanırım Sorunumu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.