Şimdi Ara

Arkadaşlar Acil Yardıma İhtiyacım Var Ram Sorunu !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim Pc Toplama Üzerinde (DDR2 512 MB 533 Mhz) Ram Vardı Yanına 1 Adet (1 Gb 667 Mhz) Ram biryerden elime geçti Taktım Gayetde Güzel Çalışıyordu 2 side. Sonra Elime 1Gb 667 Mhz Ram Daha Geçti 512 Mb 533 Mhz liği Çıkartıp Bunu Taktım Açılıyor 15 sn Sonra otomotikmen Tekrar resetliyor birtürlü Açılmıyor.
    Sonra Tekrar 533 Mhz Liği Yerine Takınca eskisi gibi çalışmaya başladı.
    Şunu Soracam 533 Mhz ile 667 Mhz Olunca Yanayana Çalışıyor Ama 2 side 667 mhz olunca neden sürekli 15 saniyede resetleyip açılmıyor 2 tane 667 mhz lik 1 Gb nasıl kullanacam Bir Ayarımı varbunun Ram slotumda 2 tane
    Yardım Ederseniz sevinirim

bilgisayarımın Özellikleri
    P4 3 Ghz
    DDR 2 533 Mhz
    maxtor
    128 Mb Ekran Kartı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albay_1 -- 15 Mayıs 2008; 8:57:11 >

• Ramlerin birisi single birisi double sided herhalde, bu nedenle delay farkı resete sebep oluyor olabilir. Bios 'tan ayarlama yapman lazım, eğer dediğim gibi ram yapısı farklı ise dual ram özelliğini kapatman gerekecektir. İkisi aynı tür ise delay time değeri vardır. 2T, 3T,4T gibi onu 3T değerine getirmelisin.

Kolay gelsin..
  • Öncellikle ilgin için sağolasın ama ben bu
    dula ram özelliğini nasıl kapatacağım onu kısaca bir yerini belirterek söylersen sevinirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.