Şimdi Ara

arkadaşlar acil yardımınızı ihtiyacım var ( kız konusu )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar okulumdan bi kızla çıkıyodum. gayet hoştu ilk başlarda. buluşmalar falan filan. 3. haftada eskişehire gitti ailesiyle. eskişehirdeyken sürekli gel skype açalım arayım konuşalım geldiğim gün buluşalım falan falan vs. ohooo her gün aynı şeyler 1 hafta sonunda dedim artık yeter la. çaktım buna mesajı sürekli bi baskı bi kontrol etme çabası ben bunlara gelemem. bu kadar ilgi olmaz bana. neyse bişey yazmadı bu. eskişehirden döndüğü gün çalıştığım kafeye geldi. ( oyun & ps & bilardo salonu ) böyle yalvarmalar ağlamalar bi ton laf yapmalar 3 gün böyle gitti. en son kulağına eğildim dedim burayı terket bi daha gelme. gelmedi de. aradan 3 gün geçti bi twitter profiline bakayım dedim. ana yeni manita yapmış. işte arkadaşlar yardımınızı isteyeceğim nokta burası. meğerse kız zebaniymiş yeni manitasının babasını yedi. napıcaz yardım edin ailecek çok dertliyiz. ya aynısı sizin başınıza gelseydi ya sizin babanız bu duruma düşseydi? acil fikirleriniz lazım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caglar's -- 7 Ağustos 2013; 7:53:05 >

• Okumayın zebani var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

Okumayın zebani var

zebani yok arkadaşlar inanmayın lütfen acil yardımınız lazım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caglar's

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnız Yolcu

Okumayın zebani var

zebani yok arkadaşlar inanmayın lütfen acil yardımınız lazım .

Sondan bir önceki satırda zebani var okumayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaşlar acil bir sorum var !
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.