Bildirim
ARKADAŞLAR ACİLL YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: okuru61
arkadaşlar lg g3 tel aldım alalı daha 1 gün olmadı ama bildirim paneliyle alttaki dokunmatik tuşlardan sadece geri tuşu çalışıyor diğer tuşlar çalışmıyor bişeyimi kapalı acaba bilen varsa lütfen yardım
Google playden multi-touch test indirin veye telefonun kendi menusunden dokunmatik testine girin,diger tuslarin olduğu bolgelere basin algilamiyorsa panelde sorun vardir servise gidecek -
quote:
Orijinalden alıntı: HomeScreen
quote:
arkadaşlar lg g3 tel aldım alalı daha 1 gün olmadı ama bildirim paneliyle alttaki dokunmatik tuşlardan sadece geri tuşu çalışıyor diğer tuşlar çalışmıyor bişeyimi kapalı acaba bilen varsa lütfen yardım
Google playden multi-touch test indirin veye telefonun kendi menusunden dokunmatik testine girin,diger tuslarin olduğu bolgelere basin algilamiyorsa panelde sorun vardir servise gidecek
panelde sorun olduğunu sanmıyorum çünkü geri tuşunu diğer taraflara alıncada çalışıyor diğer tuşlar çalışmıyor -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: HomeScreen
quote:
Google playden multi-touch test indirin veye telefonun kendi menusunden dokunmatik testine girin,diger tuslarin olduğu bolgelere basin algilamiyorsa panelde sorun vardir servise gidecek
panelde sorun olduğunu sanmıyorum çünkü geri tuşunu diğer taraflara alıncada çalışıyor diğer tuşlar çalışmıyor
Siz bence testi yapin onun bildigim kadariyla bi ayari yok,aktif deaktif etme gibi.
-
Cihazın yazılımı tam yüklenmemiş, tekrar yazılım atmanız gerekiyor.
TeamViewer'dan yardımcı olabilirim bunun için -
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
TeamViewer'dan yardımcı olabilirim bunun için
bu garantiyi bozarmı acaba yada yeni güncelleme gelince sorun çözülürmü şuanda 5.0 var bende en güncel bu gösteriyo ? -
Riske girme bence servise gönder. -
quote:
Orijinalden alıntı: 13th Patronus
Riske girme bence servise gönder.
zaten başda telefonu kurarken nete bağlanmadan kurunca çalışıyor herşeyi böyle kullanıyorum bi sıkıntı yok şuanda yeni güncelleme gelince çözülürmü acaba ? en son güncelleme hangi sürüm acaba biliyormusun ? -
quote:
quote:
bu garantiyi bozarmı acaba yada yeni güncelleme gelince sorun çözülürmü şuanda 5.0 var bende en güncel bu gösteriyo ?
Hayır garantiyi bozmaz, yazılım tam yüklenmediği için zaten güncelleme de alamazsınız. -
quote:
quote:
quote:
bu garantiyi bozarmı acaba yada yeni güncelleme gelince sorun çözülürmü şuanda 5.0 var bende en güncel bu gösteriyo ?
Hayır garantiyi bozmaz, yazılım tam yüklenmediği için zaten güncelleme de alamazsınız.
Peki bunu nasil duzelticez bi video falan varmi yada ben nasil arastirip yapayim bunu servisemi goturim yada ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Hayır garantiyi bozmaz, yazılım tam yüklenmediği için zaten güncelleme de alamazsınız.
Guncelleme alamicam konusunda eminmisin bide ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Guncelleme alamicam konusunda eminmisin bide ?
Evet, alamazsınız.
Kısaca yapmanız gereken şey; bilgisayarınıza LG Mobile Support Tool programını indirip açın. Telefonu kapatıp download modda bilgisayara bağlayın. LG Mobile Support Tool programının telefonunuzu tanımasını bekleyin. Telefonunuzu tanıdıktan sonra "Ek Özellikler" bölümünden "Yazılım yükseltme hatası kurtarma" yı seçin. Program geri kalanını halledecektir.
LG Mobile Support Tool için;
http://tool.xcdn.gdms.lge.com/client/app/B2CAppSetup.exe
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X