selam arkdaşlar önümüzdeki aylığım ile ilk arabamı alıyorum. ilk arabam olacağı için arabalar hakkında pek bilgili değilim.22 bin bütçe yaptım. bin lirasını masrafa çıkarıyorum. acaba o fiyata az km yapmış albea sole 2010 ve üstü multijetin dibinimi alayım yoksa 1.4 benzinlisinin premio olanınımı? bu ikisi arasında büyük fark var mıdır?hangisi dik yokuşu daha iyi çıkar? hangisi daha güçlüdür? hangisi daha uzun ömürlüdür? karanenizde yaşıyorum. yollar dik ve engebe. bunları bilmek istiyorum
Merhaba arkadaşım bende 2007 1,3 multijet palio var gerçekten motor çok güçlü tam bir yokuş canavarıdır yakıtıda çok iyidir şu an 100 tlilik mazotla ş.içi s.dışı 520 km gidiyor geçenlerde aydından bergamaya gittim geldim 440 km+aydın içi 200km daha toplam 640 km yol yaptım 100 tl mazot ile ve dizellerde tork yüksek olduğu için çok güçlüdür birde benim araba 6000 devir ve 100 km den 160 a çıkması çok kısa artı izmir otobanda 190 km yi rahat görüyor birde sahibinden internet sitesine gir 500.000 km ile 1000.000 km arası arabaları listele de bak ne çıkıyor 600 700 binde dolu albea var yani motor ömrü çok uzun tabi bakım zamanını kesinlikle aksatmayacaksın