Şimdi Ara

arkadaşlar apartman duyurusuna ihtiyacım var yardım edin (lütfen)hadi gösterin kardeşliğinizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
29.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az önce yöneticimiz geldi bana apartman için bir duyuru hazırlamamı istedi mesela bina içerisinde sigara imariti kabuklu yiyecek yeeyin kapıyı yavaş kapatın aidatların gününde gelmesi gibi her binada panoda olur ya bi zahmet onları bi tarayıcıdan çıkartıp koyabılırmısnız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.1.1.1 -- 2 Şubat 2010; 14:06:46 >

• arkadaslar lutfen up
  • up
  • E yazsana sen word de falan sigara izmariti atmayın falan diye
  • yazarımda bir yerden örnek görmem lazım
  • yere izmarit atanın ...
  • mesela başlığı ne olarak atmalıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerek yok kartuşuna yazık asansöre yapıştırırlardı hep sökerdim. En sonunda yazdılar bunu sökmek ayıp ve çok günah onuda söktüm bidaha yapıştırmadılar
  • Arkadaşlar hadi binanızdaki şu duyuruları bi tarayıcıda taratsak lütfen
  • APARTMANI SAKİNLERİNİN DİKKATİNE!

*KORİDORLAR, MERDİVENLER, DIŞ KAPI ÖNÜ, GÖREVLİ TARAFINDAN HAFTADA BİR KEZ SÜPÜRÜLÜP TEMİZLENECEK, PAS PAS EDİLECEKTİR...

*KORİDORLARA, APARTMAN BOŞLUKLARINA, MERDİVENLERE, KAPI ÖNLERİNE KOKULU MADDELER, SİGARA İZMARİTİ, ÇÖP... ATMAYINIZ !...

* DUVARLARI TAHRİP EDENLERİ, KİRLETENLERİ, APARTMANA ZARAR VERENLERİ GÖRÜRSENİZ, GEREKLİ UYARILARI YAPINIZ!

*PENCERELERDEN, BALKONLARDAN SOKAĞA ÇÖP ATMAYINIZ; HALI, SOFRA ÖRTÜSÜ SİLKMEYİNİZ. MERDİVENLERİ KİRLETEN, SIZDIRAN ÇÖP POŞETLERİ KULANMAYINIZ!

*OTURDUĞUNUZ DAİREDE, APARTMANA ZARAR VERECEK ARIZALAR VARSA (ELEKTRİK-SU-BACA-AKARLAR…) MUTLAKA TAMİR ETTİRİNİZ.

*EŞYA TAŞIRKEN, DUVARLARIN ÇİZİLMEMESİNE DİKKAT EDİNİZ!

* GENEL GÖRÜNÜM, TEMİZLİK VE DÜZEN AÇISINDAN, KAPI ÖNLERİNDE AYAKKABI, POŞET, ÇUVAL VB. ŞEYLER BIRAKMAYINIZ.

*DIŞ KAPI ÖNÜNDEKİ YOLA KÂĞIT, ÇÖP, İZMARİT ATMAYINIZ!

*APARTMAN İÇİNDE, KORİDORLARDA GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ YAPMAMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ: GECE GEÇ SATLERDE, ALT YA DA ÜST KOMŞULARI RAHATSIZ EDECEK GÜRÜLTÜLER YAPMAMAYA DİKKAT EDİNİZ...

*YANGIN OLASILIĞINA KARŞI, AİLECE DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUNUZ.

*APARTMANIMIZDAKİ TEMİZLİK VE DÜZENE UYMAYANLARI GÖRÜRSENİZ UYARINIZ. !

*APARTMANIMIZIN BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİNİN DÜZGÜN YÜRÜMESİ İÇİN AİDATLARINIZI, VARSA BİRİKMİŞ AİDAT BORÇLARINIZI GECİKTİRMEDEN ÖDEYİNİZ...

*YUKARIDA SIRALANAN UYARILARA, TÜM SAKİNLERİMİZİN UYMASINI BEKLER, HEPİNİZE SAĞLIKLI VE MUTLU BİR YAŞAM DİLERİZ.

itiraf ediyorum gogle amcadan çalıntı yapdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eşruhuum -- 2 Şubat 2010; 14:25:30 >

• Başlık: Lütfen
    Konu: Allah rızası için
    Şöyle birşey olabilir
    Lütfen

Sayın apartman sakinleri
    Allah rızası için apartman içinde sigara içmeyiniz, içirmeyiniz, içenleri uyarınız...
    Apartıman içersinde kuru yemiş ve türevlerini tüketip ortalığın ... içine etmeyiniz ...

Gibi dikkat çekici olursa süper olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cumhuriyet. -- 2 Şubat 2010; 14:26:44 >
  •  arkadaşlar apartman duyurusuna ihtiyacım var yardım edin (lütfen)hadi gösterin kardeşliğinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yasin Dayıoğlu
    gerek yok kartuşuna yazık asansöre yapıştırırlardı hep sökerdim. En sonunda yazdılar bunu sökmek ayıp ve çok günah onuda söktüm bidaha yapıştırmadılar

yonetıcının hatrı var sımdı adam kapıya kadar gelmiş şimdi geri çevirmek olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tulamistad
    APARTMANI SAKİNLERİNİN DİKKATİNE!

*KORİDORLAR, MERDİVENLER, DIŞ KAPI ÖNÜ, GÖREVLİ TARAFINDAN HAFTADA BİR KEZ SÜPÜRÜLÜP TEMİZLENECEK, PAS PAS EDİLECEKTİR...

*KORİDORLARA, APARTMAN BOŞLUKLARINA, MERDİVENLERE, KAPI ÖNLERİNE KOKULU MADDELER, SİGARA İZMARİTİ, ÇÖP... ATMAYINIZ !...

* DUVARLARI TAHRİP EDENLERİ, KİRLETENLERİ, APARTMANA ZARAR VERENLERİ GÖRÜRSENİZ, GEREKLİ UYARILARI YAPINIZ!

*PENCERELERDEN, BALKONLARDAN SOKAĞA ÇÖP ATMAYINIZ; HALI, SOFRA ÖRTÜSÜ SİLKMEYİNİZ. MERDİVENLERİ KİRLETEN, SIZDIRAN ÇÖP POŞETLERİ KULANMAYINIZ!

*OTURDUĞUNUZ DAİREDE, APARTMANA ZARAR VERECEK ARIZALAR VARSA (ELEKTRİK-SU-BACA-AKARLAR…) MUTLAKA TAMİR ETTİRİNİZ.

*EŞYA TAŞIRKEN, DUVARLARIN ÇİZİLMEMESİNE DİKKAT EDİNİZ!

* GENEL GÖRÜNÜM, TEMİZLİK VE DÜZEN AÇISINDAN, KAPI ÖNLERİNDE AYAKKABI, POŞET, ÇUVAL VB. ŞEYLER BIRAKMAYINIZ.

*DIŞ KAPI ÖNÜNDEKİ YOLA KÂĞIT, ÇÖP, İZMARİT ATMAYINIZ!

*APARTMAN İÇİNDE, KORİDORLARDA GÜRÜLTÜ KİRLİLİĞİ YAPMAMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ: GECE GEÇ SATLERDE, ALT YA DA ÜST KOMŞULARI RAHATSIZ EDECEK GÜRÜLTÜLER YAPMAMAYA DİKKAT EDİNİZ...

*YANGIN OLASILIĞINA KARŞI, AİLECE DİKKATLİ VE TEDBİRLİ OLUNUZ.

*APARTMANIMIZDAKİ TEMİZLİK VE DÜZENE UYMAYANLARI GÖRÜRSENİZ UYARINIZ. !

*APARTMANIMIZIN BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİNİN DÜZGÜN YÜRÜMESİ İÇİN AİDATLARINIZI, VARSA BİRİKMİŞ AİDAT BORÇLARINIZI GECİKTİRMEDEN ÖDEYİNİZ...

*YUKARIDA SIRALANAN UYARILARA, TÜM SAKİNLERİMİZİN UYMASINI BEKLER, HEPİNİZE SAĞLIKLI VE MUTLU BİR YAŞAM DİLERİZ.

itiraf ediyorum gogle amcadan çalıntı yapdım.

cok tsekkur ederım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.