Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ARABA ALMAYI DÜŞÜNENLERE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bi araba aldık ford sierra 2.0 gls harika bi araba gece mavisi cd çalar elektirikli cam abs eps airbag klima yeni 4 lastik çelik jant cms düz vites sis farları hidrolik direksiyon harika bi araç düşünenler beni arayın hem benzinliydi yeni tüp taktırdık ruhsata işli 05355176409 soner ertekin aydın plaka
    satmamızın nedenine gelince arabadan korkmayın araba temiz sadece bizde üç tane oldu birini satcaz.
    1992 model 2.0gls ford sierra 9500 ytl lütfen fazla demeyin bu fiyata bu araba zor bulunur geçen internette gezerken adam 12500 ytl istiyodu 92 sierra ya yani herşeyi uygun ilgileniyosanız arayın izmirdeyiz.

• EPS dediğin ne oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

EPS dediğin ne oluyor?

elektrohidrolik direksiyon galiba...
  • O zamanlar var mıydı ki? 1992'lerden bahsediyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Janjan

O zamanlar var mıydı ki? 1992'lerden bahsediyoruz

VARDI DOSTUM.
  • hocam kaç km ??
  • eps: elektronik stabilite programı olması gerek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar araba 50000 kilometrede valla bence güzel düşünen varsa kaçırmayın 240 km ibre var sonuna gelmezse vermiyom arabayı
  • aracın teknik verileri varmı bide donanımları daha geniş bir şekilde yazarsan sevinirim
  • model çok düşük araba güzel de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murr

eps: elektronik stabilite programı olması gerek

Ya cahilseniz susun ESP 10 yıllık bir teknolojidir ilk olarak Merso CL 600'de ardından SL sınıfında sunulmuştur, ayrıca ESP değil EPS bu ..
  • 50.000 mi?.. sayaç sıfırlamış olmayasın 50.000 92 model bi araba için çok az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morbid -- 20 Haziran 2005, 0:03:22 >
  • biraz kolpa var galiba
  • soner_yakışıklı fiyat yüksek bence arkadaşım , elinde olan arabaya çok yakın bir araba edindi tanıdık 8 milyara yakın tarihte ihtiyacınız var ise fiyatı kırarsan daha rahat satarsın , tabi 8 milyara sat demiyorum yanlış anlama

Not : İzmir'de ...
  • sierra alacak arkadaşa hayırlı olsun diyor, sanayinin yolunu iyi ezberlemesini tavsiye ediyorum. muhahaha...
  • arkadaşlar esp muhabbetini geçin 1 ikincisi araba düşük model değil 8 milyara o arabayı satcağıma hiç satmam kendim kullanırım daha iyi bizde üç araba var diğerlerini satarım yani o araba için pahalı değil üzerinde ne isterseniz var siz bilirsiniz ama gene
  • 98 pego 106 alırım o paraya canavar gibi binerim :)
  • 1992 model ford sierra 2.0i gls siyah aracım vardı. 06 RPP 55 satana kadar göbeğim çatladı.
    2002 yılında 4.500.000.000 Tl ye satmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasok -- 5 Temmuz 2005, 0:14:53 >
  • [Deleted by Admins]
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.