Şimdi Ara

Volvo S80 T5 almayı düşünüyorum lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SE.exe Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Volvo S80 t5 150.000 de bir araç almayı düşnüyorum foruma sormadan almayım dedim tüpsüz alacam ne dir ne değildir kronik sorunları varmıdır rahatmıdır bilgilendirseniz çok minnettar kalırım yardım eden arkadaşlara
    şimdiden teşşekürler.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti_tek -- 25 Ağustos 2011; 9:59:03 >

• şöyle söyleyeyim , s80 t5 en güçlü modellerinden biri , performansı memnun eder , ben T modelini kullanmıştım , otoyolda çok rahat giden bir araç , volvo sahipleri genelde arabalarını zorlayan çabuk yıpratan insanlar değiller. daha orta yaş üzeri bir profili var. araba her ne kadar 150 bi dahi olsa çok yorgun olduğunu düşünmüyorum . yakıt konusu ve mtv baş ağrıtabilir , bunun haricinde 2. eli uygun bulabileceğiniz güzel bir araç. servis ücretleri merc bmw kadar abartı değildi en son ama şimdi nedir bilmiyorum
  • gayet sağlamdır parça fiyatları..
  • Aslında pek parça fiyatlarına takılmaya gerek yok.Sonuçta 3 aşağı 5 yukarı hepsi neredeyse aynı oldu.Alacağınız araç çok güzel ve sizi hem fiyat/performans hemde konfor konusunda tatmin edecektir.

Not : Türkiye de yedek parçadan korkuyorsanız Saab almayın yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisyilmaz79

şöyle söyleyeyim , s80 t5 en güçlü modellerinden biri , performansı memnun eder , ben T modelini kullanmıştım , otoyolda çok rahat giden bir araç , volvo sahipleri genelde arabalarını zorlayan çabuk yıpratan insanlar değiller. daha orta yaş üzeri bir profili var. araba her ne kadar 150 bi dahi olsa çok yorgun olduğunu düşünmüyorum . yakıt konusu ve mtv baş ağrıtabilir , bunun haricinde 2. eli uygun bulabileceğiniz güzel bir araç. servis ücretleri merc bmw kadar abartı değildi en son ama şimdi nedir bilmiyorum

teşşekürler...
  • amcamda s60 t5 modeli mevcut.gayet keyifli bir uzun yol arkadaşı olur size.konforu ve ses sistemi genel olarak çok iyidir.ancak tüketiminin allahı var;marşa bastığınız an bir kaç saniye boyunca 99.9 lt tüketim gözüküyor ani hızlanma isteklerini de iyi karşılayan fakat sizden karşılığını yakıt olarak isteyen 5 silindirli güzel makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

amcamda s60 t5 modeli mevcut.gayet keyifli bir uzun yol arkadaşı olur size.konforu ve ses sistemi genel olarak çok iyidir.ancak tüketiminin allahı var;marşa bastığınız an bir kaç saniye boyunca 99.9 lt tüketim gözüküyor ani hızlanma isteklerini de iyi karşılayan fakat sizden karşılığını yakıt olarak isteyen 5 silindirli güzel makine

banada tam böyle bişeylazm bastığım zaman talebimi karşılasın 1tl yaksın ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorması ayıp ne kadara alıyorsunuz? Ve kaç model?
  • Kronik sorunu yoktur.Sadece alırken amortisörlerine baktırın eğer çok sertlerse değişmeleri gerekir.
    150k-200k arasında şanzıman rektifiyesi isterler kullanıma bağlı olarak.
    Lpg'de 27-30kr arası yakıtı vardır.
    Derileri çabuk yıpranır eğer bakımları yapılmaz ise.
    Eğer tek kişi kullanıcaksanız s60 almanızı tavsiye ederim hem ikinci el satışı daha kolay olur,hem de şehir içi için s80 biraz büyük bir araç dönüş mesafesi problem çıkartabiliyor.
  • S80 T6 sahibi olarak yazayim...2005 model, 122.000'de.

Parçaları ucuz değil, bu sınıfta hiçbir arabanın ucuz değil.
    Geçen bakımın bana maliyeti 3.000 tl'yi gecti. Trigerler de değişmişti.
    Sorunsuz bir araç değil. Bende bir de 99 accord var, çok daha sorunsuz.

Performans harika, konfor iyi, iç mekan rahat, donanımı iyi, araç telefonu, hafızali koltuklar ve aynalar, vs.vs.
    Direksiyon çok rahat ve konforlu ama biraz hissiz. Çok ama çok yumuşak, hic yormuyor.
    Koltuklar konforlu.
    Tasarlanirken bence bütün detayları düşünülmüş bir otomobil. Aklınıza gelebileçek herseyi yapmışlar diyebilirim.
    Arka perde elektrikli olsa iyi olurdu. Yan perdeler kullanışlı.

On konsolda eşya gözü pek yok. Bardakligi da bu amaçla kullanmanız gerekiyor. kapı ici cepler dar.
    Ortalama tüketim LPG de 35-40 kuruş civarı. Yol bilgisayarına gore ortalama tüketim 14,5 lt/100km civarlarında. Hizlanirken ani tüketim olarak 47 litreleri görmek mümkün. Ama kesinlikle hakediyor. Performans olarak yollarda çok fazla rakibi yok. Bu konuda sizi hic üzmez.

S60'dan en buyuk farkı arka koltuk diz mesafesi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.