Şimdi Ara

ARKADAŞLAR ARANIZA YENİ KATILDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet dün ps3 slim250gb +killzone2+gow3+fifa10+ ek dualshock3 gamepad =1150liraya vatan bilgisayardan sipariş ettim yarın gelir.

öncelikle uygun fiyata mı almışım sizce?
    ilk yapmam gerekenler nedir?
    ilk etapta 1080p 23" lcd monitörde oynayacağım samsung2333sw de. ses sistemi olarak z5500 bağlayacağım optikten. hdmi>dvi kablo da sipariş ettim problem olur mu?
    yıllar yılı pc oyuncusuyum gamepadle oynamaya ne kadar sürede alışırım? özellikle fps oyunlarında alışma süresi nedir?

hepinize teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokata -- 8 Haziran 2010; 1:05:58 >

• Psn hesabı alma
    http://www.playstationturk.net/ps3/psn/312-psn-hesabi-almak-psn8217e-kayit-olmak.html
    Ben normal lcd hedmi to hdmi ile bağlanıyorum o yüzden bağlantın hakkında yorum yapmayacağım ama
    Fiyak olarak süper fiyata almışsın yaw sırf oyunlar ve jopad 250-300 lira eder bide 250 gblık almışsın bence fiyat fenda değil. umarım spot değildir.

tavsiyelerim olacak:
    -joy padlarini 6-7 saat aralıksız şarj et ilk kulllanmaya başlamadan önce
    -normal oyunlara joy pad ile alışman çok çabuk olacak belkide saatler içerisinde heleki gow 3 te falan sanki yıllardır oynuyor gibi pro davranacaksın bir süre sonra.
    Fps ye alışman zaman alacak Kz2 alarak çok zor bir başlangın yapmışsın Kz2 multide her baba yigidin harcı değil adam vurmak öyle kolay değil keşke MW2 alsaydın ama madem kz2 yi almşsın azıcık sabırlı ol alışman bir haftanı alır ustalaşman bir ayını ama bir süre sonra klavye ve fare olayını aramayacaksın bile

Onun haricinde güle güle kullan ve COD:mw2 alırsan beni ekle bu forumun en iyi oyuncusu benim
    PSN:serhatbaran

• Hayırlı olsun.İyi paket,iyi fiyat.

quote:

Orijinalden alıntı: serhat_ps3

Psn hesabı alma
    http://www.playstationturk.net/ps3/psn/312-psn-hesabi-almak-psn8217e-kayit-olmak.html
    Ben normal lcd hedmi to hdmi ile bağlanıyorum o yüzden bağlantın hakkında yorum yapmayacağım ama
    Fiyak olarak süper fiyata almışsın yaw sırf oyunlar ve jopad 250-300 lira eder bide 250 gblık almışsın bence fiyat fenda değil. umarım spot değildir.

tavsiyelerim olacak:
    -joy padlarini 6-7 saat aralıksız şarj et ilk kulllanmaya başlamadan önce
    -normal oyunlara joy pad ile alışman çok çabuk olacak belkide saatler içerisinde heleki gow 3 te falan sanki yıllardır oynuyor gibi pro davranacaksın bir süre sonra.
    Fps ye alışman zaman alacak Kz2 alarak çok zor bir başlangın yapmışsın Kz2 multide her baba yigidin harcı değil adam vurmak öyle kolay değil keşke MW2 alsaydın ama madem kz2 yi almşsın azıcık sabırlı ol alışman bir haftanı alır ustalaşman bir ayını ama bir süre sonra klavye ve fare olayını aramayacaksın bile

Onun haricinde güle güle kullan ve COD:mw2 alırsan beni ekle bu forumun en iyi oyuncusu benim
    PSN:serhatbaran

Sırf senle kapışmak için MW2 alacam göreceğiz bakalım kim daha iyiymiş 10 kasımdan beri Xbox live'den oynuyorum live'de rakibim yoktu PS3'ede alayim ilk işim vs atacaz.

• Şey ben öle demek istemedim ben amatörler içinde en iyisiyim demek istedim şaka bir yana %15 küsür ile oynuyorum isabetlilik oranım ona göre iyi sniper kullanan birinki 25 falan olur ben %15 im iyi düşün bana meydan okumadan önce, en son bi genç bana meydan okudu halen bulamıyorlar çocuğu
  • spot değil ürün garantili vatandan aldım. hepinize teşekkürler inşallah çabuk alışırım.

monitörün problem yaratacağını sanmıyorum şimdilik. ilerde iyi bir full hd led tv düşünürüz. çok borca girdim şu an
  • Dostum 250gb konsol+ çok kral oyunlar. Çok iyi fiyata almışın. Hayırlı olsun; hoşgeldin.
  • hayırlı olsun fiyatta paket olarak iyi güle güle kullan grafiğe önem veriyorsan gow3'ü seversin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız arkadaşlar
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat gerçekten güzel. Oyunlarda çok iyi. Aldığın fiyatı görünce keşke biraz bekleseydim demekten kendimi alıkoyamadım
  • Müthiş fiyat bence, hayırlı olsun.
  • bence çok para vermişsin ben 3 ay önce 600 tl ye 250 gb full kutu içeriği + shift+motorstorm 2 almıştım 2 aylık makina idi 2 el bölümünden fatura ve garantiside devam etmekte

ama genede hayırlı olsun güle güle kullan
  • Fiyata nerdeyse herkes süper demiş ama bence biraz pahalı.Gow 3 ;=60 , Fifa =50 , Kz2=30 tl olduğunu düşünrsek
    Bir kol da =100 tl

1150-240=910 tlye geliyor.Sırf 250 gb ps3 ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality94

Fiyata nerdeyse herkes süper demiş ama bence biraz pahalı.Gow 3 ;=60 , Fifa =50 , Kz2=30 tl olduğunu düşünrsek
    Bir kol da =100 tl

adamın midesini bulandırmayın almış işte hayırlı olsun demek düşer
  • kimseye bakma hayırlı olsun arkadaşım. 2 kol çok önemli arkadaş geldiğinde şarjı azaldığında lazım oluyor.

hayırlı olsun.

uncharted 1-2
    assasin creed 2
    gow collection
    heavenly sword
    red dead redemtionda yakışır o makineye
  • Öncelikle hayırlı olsun fiyat konusuna takma almışsın artık ucuzda alsan pahalıda alsan sonuçta almışsın geri dönüş yok. bence iyi almışsın garantili sonuçta.
  • vah vaaah pi es ci oldun hee yazık olmuş umarım doğru yolu bulursun
  • Garantili olduğu için fiyat iyi gibi.

Ben spot 250gb+dualshock 3 ekstra kol+pes 2010+gow3+little big planet game of the year-> toplam 950tl ye aldım.
    Garantiyi koyarsan birazcık pahalı diyebiliriz 1150tl ye.Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsnoztrk

quote:

Fiyata nerdeyse herkes süper demiş ama bence biraz pahalı.Gow 3 ;=60 , Fifa =50 , Kz2=30 tl olduğunu düşünrsek
    Bir kol da =100 tl

adamın midesini bulandırmayın almış işte hayırlı olsun demek düşer

Katılıyorum. Pahalı değil normal bir fiyat hayırlı olsun. 2 sene önce benim verdiğim parayı söylemeyim şimdi buradan. Üstelik oyun falan da yok. Sadece ekstra kol ve hdmi kablo vardı, of of :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluebest -- 8 Haziran 2010; 23:56:22 >
  • Sadece hayırlısı olsun demek düşer yüksek fiyattan almışsın falan gibi şeyler karşı tarafı üzer arkadaşlar ..

Giden gitmiştir..Ayrıca fiyat çok uygun bence.. Garantili 120 gb slim + uc2 + ekstra ds3 = 990 tl'ye almıştım ..

Hayırlı olsun ps3..Hoşgeldin aramıza..
  • cok iyi almissin abi zamaninda 80 gb fat makinaya 1.250 verdim heavenly sword + 2 ds ile. gerci taksitle olmasaydi ikna edemezdim bizimkileri,bulurdum bi kampanya iyi kotu
  • quote:

Bir kol da =100 tl

http://www.bimeks.com.tr/urun/1125/110860/sony-ps3-250-gb-konsol.aspx

844 lira. geri kalan 60 lira da sıfır aldığı 3 oyun düşünüldüğünde bence harika fiyat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.