Şimdi Ara

ARkadaşlar artık kafayı yiyeceğim bir yardım edin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim iki tane modemim var.Biri airties wireless modem diğer ise taksuma adında basit,tıklayarak bağlandığım bir modem.Şimdi ben genellikle bu taksuma ile bağlanıyorum.Hiç bir sorun olmuyor.Fakat evde bir de ev arkadaşım var.Onunda laptopu var.Doğal olarak o da internete girmek istediğim zaman airtess wireless modemi takıyoruz.Gelin görün ki sorunda burda başlıyor.Normal airties modemi takmaya başladığım zaman diğer modem sürekli uyarı geliyor.İnternete airtess ile bağlı olduğum halde sürekli internete bağlan uyarısı çıkıyor.Ve bu uyarı çıktığı zaman interneti de kitliyor.Yani şöyle diyeyim.Benwww.google.com bağlanmak için tarayıcıma yazıyorum tam google bağlanacakken bu uyarı çıkıyor.İptal diyorum bu uyarıya bu seferde arkadaki internet sayfası açılmıyor.Kafayı yiyeceğim bu uyarı sürekli çıkıyor.Bu taksunami modem bilgisayara doğrudan bağlı bir usb kablo ile.Bu kabloyu çıkartıyorum yine aynı uyarı devam ediyor.Taksunami modemi komple kaldırıyorum bilgisayardan yine aynı uyarı devam.Tekrar kuruyorum yine aynı uyarıyı veriyor.Bilgisayarı virüs taramasından geçirdim avast pro ile bir kaç virüs buldu sildim ama aynı sorun devam ediyor.Acaba ne yapabilirim.Çıldırcam çünkü bilgisayar benim için tam bir eziyete dönüştü artık
    Nolur yardım edin.Bilgisayara format atamıyorum orjinal win kullanmıyorum.Tekrar format atacağım zamanda artık adam gibi çalışan key programı yok. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk466 -- 6 Nisan 2009; 15:16:52 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.