Şimdi Ara

Arkadaşlar Asrock Anakartı Hakkında Görüş ve Önerilerinize İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Öncelikle Herkese Merhaba

En Başta Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Özür Dilerim.

Sistemimi Anlatayım

İşlemci : İntel 3.0 Ghz 1 Mb Cache HT Technology 478p
    Anakart : İntel PerlD865 Dual DDR 400 Sata + Eth
    Hard Disk : Samsung 80 GB Sata 7200 RPM
    Ekran Kartı : Winfast 256Mb A340TD
    Ram : 2 x 512 Veritech 512 400Mhz Ram
    Cd Rom : Samsung 52X
    Cd Rw : Samsung 52x24x52
    Power Supply : Codegen 350W

Arkadaşlar Sorunum Şu : Öncelikle Bilgisayar Çalışır Haldeyken Photoshop, Adobe Audio Edition, Mozilla Firefox Gibi Yazılımları Kullanamıyorum. Makinam Acayip Derecede Kasıyor. Mecbur Bende Görevi Sonlandırmak Zorundayım. Zaten Ben İstemesemde Zorla Sonlandırttırıyor Bana. O Kadar Format Denedim. Başka İşletim Sistemi Yükledim Hep Bana Aynı Hareketi Yapıyor Bu Makina Bana. Geçenlerde Makinam Açılmamaya Başladı. Makinam Açıldığında İse Makinayı Kapatıp Power Supply'ın Arkasındaki Kapama Tuşuna Basmak Zorunda Kalıyorum. Açmak İstediğimde Power Supply'in Düğmesini Açıp Açtığımda Çalışıyor. Bu Sefer İse Makinamdaki Arızalardan Biride. Açma Tuşuna Bastığımda Makina Açılırken Dos Ekranı Gelmeden Makina Kendine Durmadan Restart Atıyor. Bazen Kafasına Esince Açılıyor. Şimdide Hiç Açılmamaya Başladı..

Arkadaşlar Bu Makinanın Sorunu Ne? Ne YTaptım Ne Ettim Ben Bu Makinayı Adam Edemedim. Bir Bilgisayarcıya Danıştım. O da Makinamı Getirmemi Söyledi. Orada Gözüme Bir Anakart Takıldı.

Anakartın Markası: ASROCK P4I65G I865G DDR SES+VGA+LAN+SATA 8X 478p

Bu Sorunun 400W'lık Bir Power Supply ile Yukarıda Vermiş Olduğum Anakartı Almam Halinde Vermiş Olduğum Sorunlar Çözülürmü?

Yardımlarınızı Bekliyorum. Şimdiden Teşekkür Ederim.

• Eğer sorun anakartda ise çözülür muhtemelen bana da anakarda gibi geldi ama sen yinede denemelik bir anakart bul ve onla dene boşu boşuna para verme
  • power suppy yetersiz geliyor olabilir.

ve bide biosu güncelle.denediğin anakarta çalışırsa.yani sorun bu karttaysa yenisini almadan önce bios update yap.

biosun pili bitmiş gibi sanki.sorun biosdaymış gibi gözüküyor ancak. . .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.