Şimdi Ara

Arkadaşlar bakayayken yakalandım ne yapmalıyom?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konuyu şöyle izah edeyim. Askerlik erteleme bitiş tarihim 01.07.2013 muhtemel sevk tarihim ise 30.11.2013. Sanırım kasım, şubat celplerini bakaya olarak geçirdim. Ocak ayının 12'sinde ise gbt kontrolleri sonrası askerlik şubesine götürüldüm ve hakkımda tutanak tutuldu. 15 gün içerisinde askerlik şubeme başvuru yapmam söylendi. Sorularım ise şunlar olacak;

1- 15 gün içerisinde bu başvuruyu yapmayı düşünmüyorum. Şubatın 16sını bekleyip Ağustos celbi için başvuru yapıcam. Bu durum sonrası hakkımdaki yasal sürecin nasıl işleyeceğini ve para cezasının ne kadar olacağını merak ediyorum.

2- Bu 15 gün süreyi atlattım diyelim Şubat'ın 15'ine kadar olan bakaya süremde de yakalanırsam yasal süreç nasıl ilerler?

• şubenin hiçbir şey dediği yok yakalandığın için 258 lira cezan kesinleşti dediler.15 gün içinde gelirsen sevkin mayısa çıkar kaçıp şubat 16 da başvuru yaparsan ağustosta gidermişim.peki yaptırımı ne olur die sordum bilemem dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktasruhu

Arkadaşlar konuyu şöyle izah edeyim. Askerlik erteleme bitiş tarihim 01.07.2013 muhtemel sevk tarihim ise 30.11.2013. Sanırım kasım, şubat celplerini bakaya olarak geçirdim. Ocak ayının 12'sinde ise gbt kontrolleri sonrası askerlik şubesine götürüldüm ve hakkımda tutanak tutuldu. 15 gün içerisinde askerlik şubeme başvuru yapmam söylendi. Sorularım ise şunlar olacak;

1- 15 gün içerisinde bu başvuruyu yapmayı düşünmüyorum. Şubatın 16sını bekleyip Ağustos celbi için başvuru yapıcam. Bu durum sonrası hakkımdaki yasal sürecin nasıl işleyeceğini ve para cezasının ne kadar olacağını merak ediyorum.

2- Bu 15 gün süreyi atlattım diyelim Şubat'ın 15'ine kadar olan bakaya süremde de yakalanırsam yasal süreç nasıl ilerler?

Hocam kağıt imzalatmadılar mı sana GBT sonrası ? Hemen seni askerlik şubesine mi götürdüler?
    Şehir neresi ve saat kaç gibi GBT kontrolüne girdin hocam ?

• güncel...
    bilen arkadaşlar konuyu cevaplarsa seviniriz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.