< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar ben çok mu mükemmelliyetçiyim?
-
-
Güzellik olsa tabi iyi olurdu ama güzel olmaması sorun olmamalı.
Çok güzel birini bulsan ve sevsen, sonrada evlensen. 3-5 sene sonra bir kaza geçirse ve yüzünde onarilamayacak bozulmalar olsa yani güzelliği gitse ne olacak. Hemen bırakıp gidecekmisin?
O nedenle sevmek ve iyi anlaşmak daha önemli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sevdiğim biri vardı, onun için sıkı takip ettiği bir müzik grubunu ikna edip onun için özel bir şeyler yaptım. Gerçekten büyük bir olaydı ve başardığım için baya gururluydum. Sonunda bunca heves, bunca emek boşa çıktı tabi. Sonrasında senin yaşadığın duruma düştüm bende. Kendime söylediğim şey ben diğer kıza yaptığım onca şeyi bu kız için yapmaya hevesli değilim. Kız hem güzel hem anlaşıyoruz her şey mükemmel ama kıza ilgim yok, tetiklenmiyorum yani. Bu durum kız için inanılmaz haksızlık bu arada yani her şey doğruyken bile neden bu ilişki gerçekleşmiyor diye yakınsa haklı. Ama benim açımdan içimde bir heves yok ve bu ilişkiye başlamak ikimiz içinde haksızlık olacaktı çünkü kendimi biliyorum. Kıza karşı umarsızım ve kızın bu ilişkiye karşı olan tutkusuna karşılık veremeyerek hem onu üzücem hemde kendi vicdanımı sızlatacağım dedim ve kızı reddettim. Üzücüydü ama doğrusu buydu.
-
seni seviyorsa karşılığını ver pişman olmazsın. Ama onun çirkinliğinden utanmaman lazım OFFFFFFFFFFF benim başımada geldi değerini bilemedim çok pişmanım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X