Arkadaşlar bende age of empires 3 ün cd si var arkadaştan aldım esoya girmek için orjinal gibi duruo ama orjinalmı nasıl anlıcam içinde kendisine özel cd key olurmu ben bulamadım?
yardm plz
Arkadaşım CD veya DVD'nin orjinali olmaz, İnternetten indirdiğin veya gidip mağazadan aldıgın oyunun içindeki dosylar aynıdır. Oyunun orjinal olması demek CD-KEY'in sadece sana ait olması ve sadece senin kullanman demektir.
hım anladım ya arkadaş bana verdi yurt dışından akrabaları getirmiş ama içinde cd key bulamadım ben çocuklar hiç kullanmamış varsa cd keyi nerededir hangi dosyada yani
Yükleme sırasında crack yaptıysan orjinal değildir.Yapmadıysan orjinaldir
yükledim crack yapmadım ama oynarken cd 1 takın dio işde okadar crack yapmadım ayrıca cd keyide bulamadım içinde o yüzden netten buldugum cd keyle kurdum orjinalmidir orjinalse esoda kullanılmamış çünkü ark oynamasını bılmıo neti de yok bunun cd keyini nası bulcam nerden isticem?
quote:
Orijinalden alıntı: burgerking
yükledim crack yapmadım ama oynarken cd 1 takın dio işde okadar crack yapmadım ayrıca cd keyide bulamadım içinde o yüzden netten buldugum cd keyle kurdum orjinalmidir orjinalse esoda kullanılmamış çünkü ark oynamasını bılmıo neti de yok bunun cd keyini nası bulcam nerden isticem?
CD-Key'i netten bulduysan orijinal olsa bile orijinalliğini yitirdi şu anda.CD-Key ise genelde oyunun kutusunun içinde olur eğer orijinalse tabi.
Kutuyu açtığında kitapçığı varsa kitapçığın arka sayfalarındadır cd key orda da yoksa kutunun içinde yazılmıştır cdkey.Bunların hiçbiri yoksa oyun orjinal deyil.(Kitapçiğı vs..)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme