Şimdi Ara

Arkadaşlar bende age of 3 ün cd si var ama orjinalmi nasıl anlıycam?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende age of empires 3 ün cd si var arkadaştan aldım esoya girmek için orjinal gibi duruo ama orjinalmı nasıl anlıcam içinde kendisine özel cd key olurmu ben bulamadım?

• yardm plz
  • Arkadaşım CD veya DVD'nin orjinali olmaz, İnternetten indirdiğin veya gidip mağazadan aldıgın oyunun içindeki dosylar aynıdır. Oyunun orjinal olması demek CD-KEY'in sadece sana ait olması ve sadece senin kullanman demektir.
  • hım anladım ya arkadaş bana verdi yurt dışından akrabaları getirmiş ama içinde cd key bulamadım ben çocuklar hiç kullanmamış varsa cd keyi nerededir hangi dosyada yani
  • Yükleme sırasında crack yaptıysan orjinal değildir.Yapmadıysan orjinaldir
  • yükledim crack yapmadım ama oynarken cd 1 takın dio işde okadar crack yapmadım ayrıca cd keyide bulamadım içinde o yüzden netten buldugum cd keyle kurdum orjinalmidir orjinalse esoda kullanılmamış çünkü ark oynamasını bılmıo neti de yok bunun cd keyini nası bulcam nerden isticem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burgerking

yükledim crack yapmadım ama oynarken cd 1 takın dio işde okadar crack yapmadım ayrıca cd keyide bulamadım içinde o yüzden netten buldugum cd keyle kurdum orjinalmidir orjinalse esoda kullanılmamış çünkü ark oynamasını bılmıo neti de yok bunun cd keyini nası bulcam nerden isticem?

CD-Key'i netten bulduysan orijinal olsa bile orijinalliğini yitirdi şu anda.CD-Key ise genelde oyunun kutusunun içinde olur eğer orijinalse tabi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kutuyu açtığında kitapçığı varsa kitapçığın arka sayfalarındadır cd key orda da yoksa kutunun içinde yazılmıştır cdkey.Bunların hiçbiri yoksa oyun orjinal deyil.(Kitapçiğı vs..)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.