ben 7/24 silkroad oynuyorum ve 8 char açık oluyo genelde .. Aylık 29luk olandan.. Sizce silkroad oynuyorum diye kota aşarmı ? Lütfen yardım Şimdiden tşkler arkadaşlar
ben 5 char acıyordum gunde 260-300mb gidiyordu eger 7/24 acarsan aylık 9gb kota yaparsın sınırsıza gec rahat et
quote:
Orijinalden alıntı: Sweetkiller
ben 5 char acıyordum gunde 260-300mb gidiyordu eger 7/24 acarsan aylık 9gb kota yaparsın sınırsıza gec rahat et
O kadar abartı harcadıgını zannetmiyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: Thyk€
quote:
Orijinalden alıntı: Sweetkiller
O kadar abartı harcadıgını zannetmiyorum..
Bencede o kadar abartılacak bir kota yemiyor. Bu qüne kadar silkroad yüzünden kotayı aştıqmı hatırlamıyorum. Ama ben 1 charla oynuyordun char çoğaldıkça kota harcanımı artarmı bilemem
arkaslar 2 char ıle 24 saatte 100-120mb gidiyor sronun dışında herhangi bir şey açmaz isen 5 char ile oynuyorum 20 saatte 240mb gidiyor vodafone 3g modem ile baglanıyorum ne kadar harcadıgımı ordan gosterıyor pc sallamasyon rakamlar vermıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: hılmı
ben 7/24 silkroad oynuyorum ve 8 char açık oluyo genelde .. Aylık 29luk olandan.. Sizce silkroad oynuyorum diye kota aşarmı ? Lütfen yardım Şimdiden tşkler arkadaşlar
kotayi rahat gecersin heleki clientless yapmazsan
Kotayı geçeceğini sanmıyorum, sonuçta bilgisayar ile sunucu arasında komut alışverişi oluyor o kadar bunların da büyüklükleri baytlarla ifade edilir herhalde. Ama oyun güncellemelerinin bunu dışında tutuyorum büyük güncellemeleri.