Şimdi Ara

Arkadaslar Bi Bakarmisiniz :p

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya simdi extreme ye girmek istiyorum arkadaslar yalvariyo gel die :) guzel pvp varmis ama bi sroun var;;

Simdi extreme ye uye oldum patch i indirdim ve calistirdim 1 dakika sonra update dosyasi geldi onuda calistirdim update yapmaya basladi yarim saat 1 saat sonra finish cikti bastim bitirdim masa ustune l2.exe geldi ordan da denedim system icinden de denedim critical eror verdi bi turlu anlamadim bunu bana derin mevzulariyla anlatacak arkadaslar lutfen yazin ya bu extreme ye giremezsem geberirim valla bide extreme de kac tane server var ve en cok turk hangi server da saygilarimi arz eder cevaplarinizi beklerim

• O konuda YArdimci Olamam Ama Oynicaksana Titan da Oynicaksin veya KAsTien Ama En İyisi Genede TiTAn Genelde Titan Tercih Edilio
  • Bide tempestmi vardi ne ole biseydi. lol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruudy_41

O konuda YArdimci Olamam Ama Oynicaksana Titan da Oynicaksin veya KAsTien Ama En İyisi Genede TiTAn Genelde Titan Tercih Edilio

Ya birader iyi oyniyayimda nerden acc aliyoz nerden patch indiriyoz onu sole adres ver geliim hemen
  • yoq extreme külliyen yalan arkadas!
    acc aldim onay maili geldi onayladim sitede acc istenen yerlere giremiom
    neyse salla dedim mirror pacth indirdim seninde deiin gibi aynen error werdi!!
    sora sordum "yaw dedim nedir bu olay?" dediler "patch bazi
    dosyalari indirmio onlar lasim"
    dedim "nerden bulcam bn o c4 dosyalarini?"
    dediler "60 mb bizde netcafeden aldik"
    işte orda benim elim kolum balandi yapcak bişey kalmadi we bnde wazgeçtim tum o hayallerimden
    ama yardim eden olursa yinede oynarim l2extremede :)
  • Arkadas lar madem oynamak istiyosunuz bulucam o linki sizin icin bi yarim saat lik isi var sorun olursa o topic ten cevaplarim.
  • Bende bir ara almıştım acc hala onu kullaniyom bir sürü arkadaş istio onlarada alamadık Galiba önce forum a üye oluyon Sonra oyun için acc aliosunbenim bildiğim öyle gerisini bilmiorum Ama BEnce Siz Birakin Extereme yi falan World e gelin Beklerim Tempest Falan Hikaye Yani Boşver Hiç ığraşmana Değmez
  • exnadia walla hll derim url yi bulursan!bende biliom yarım saat ama şu war ki sanırsam o linkler l2extreme.com da game cp de we ben oraya giremiyorum acc um yok diye!!!
    aslinda war acc aq ama nedense bana gelen mail den active ettikten sora acc umun gerekli olduu yerlere giremiyorum (game cp midir nedi oralara falan=)
    yani kisa we oz olarak iaL2 de 2. ye gumledi c4 olayina yeni patch cıkarmişlar patch çalişmio acc ler silinmiş ebele gubele... anlicaniz dımdızlak kaldım ortada serverim yok oynicak
  • bir ara bendede critical error hatası verıyodu sonra l2extremenin sitesine girdim forum girişi yaptım forumları araştırdım bir tane bu konuya dair bir forum konusu açmışlardı bir tane resim altına birde link koymuşlardı resimde bu critical error hatasını gösteren bir resımdı altındaki linke tıkladım o linkten bir dosya çıktı çok küçük kb değerinde bir dosya "user.ini" onu indirdim oyunun klasör içine attım o hatayı vermeden oyunu açtı... forumları araştırın derim
  • bende de ayni hata vardi... oyunu sildim bastan kurdum. pacth'ini yukledim... sonra yine hata verdi. oyunun kurulu oldugu dizindeki system klasörünü sildim. sonra tekrar patch update'ini yaptım. çalıştı. bir deneyin isterseniz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.