Şimdi Ara

Arkadaşlar bi taktik verin istatistik arasınavdan 62 aldım 10 gün kala sınava nası geçebilirim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi taktik verin istatistik arasınavdan 62 aldım 10 gün kala sınava nası geçebilirim??
    45 almam gerekiyo arkadaşlar bunun bi taktiği varmı lütfen yardım???

• kimse yokmuuuuu
  • ilk sınavda 62 yi nasıl aldıysan finaldede aynı yöntemle yakın puan alıp geçiceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

ilk sınavda 62 yi nasıl aldıysan finaldede aynı yöntemle yakın puan alıp geçiceksin

Aynen öyle hocam , vizede maliyet muhdan. 54 aldım. 9 gün kalmış sınava vizedede oluğu gibi sınavda çıkmış soruları çözüp giricez yine yapıcak bişey yok.
  • hocam finalde arasınavdan yarısı çıkarmı acaba çıkarsa rahat geçerim:))) 26 sorudan 12 tanesini yapsam tamam dır....45 almam lazım çünkü-:))

• 26/12 yapman gerekiyor .
    Eğer 9 ya da 10 tane net yapabilirsen kesin bildiğin gerisini komple a /b/c/d/e diye sallayıp 13 doğruya ulaşman mümkün olacaktır.
    yaptıklarında 3a 2b 2c 1d 1e var diyelim ve bunlardan adın gibi eminsin.diğer tüm cevapları E yaptığın takdirde sana 4 tane daha net gelecektir.Böylece 13 doğruya ulaşacaksın ve 50 alacaksın .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.