Şimdi Ara

arkadaşlar bi yardım edin oyuna giremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben bu hanni mu la tam1mu ya girmeye çalıştım ikisindede patch i falan attım serveri seçiyom run diyom hata geliyo jevelofharmonyoptions.bmd ve jevelofsmelt.bmd yok bulunamadı diyo ne yapacam

• arkadaşlar 2 sorum daha olacak
    1.ben frienz mu yu indirdim oynuyorum kasmasıda kolay ama daha yeni başladım mu ya item nasıl basılır bilmiyorum bi anlatırmısınız üst konuya baktım ama orda item basma yok kanat yapma gibi yüksek şeyler var.
    2.ben 75 lvl im ama sadece dungeon,noria,devias,bi de lorencia da kasabildim.atlans a daha sonra da tarkan a falan gitcem ama nerden gidilcek bulamadım bi söyleseniz yerini sevinirim
  • arkadasım yukarida ust konu var Mu Online oyun Rehberi diye oradan herseyi ogrenebılırsın. SabroN okdar emek cektı hazırladı oradan okusan ıyı olur.
  • abi orayada baktım orda kanat yapımı ,pet yapımı ve +9 üstü silahların chaostan yapılacağı falan var nereye nerden gidilir, +4 +5 e nasıl neyle basılır yok orayı okuyup açtım bu konuyu zaten
  • he tmm o zmn +0 dan +6 ya kadar bless( mor olan elmas) le basarsan patlama riski yoktur fakat soul (pembe renklı elmas) ile basarsan patlama riski vardir.

+6dan +9 a kadar sadece soul ile basilir.ondan sonrasini okumussun saten.
  • sağol bunları nerde bascaz ama direk üstüne falan mı koycaz bi de yaklaşık herkes biliyodur bu atlans a falan nerden gidiliyo söyleyin lütfen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Patchı içinde attığın clientin versiyonunuz 1.03N olduğundan emin ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: owen45

sağol bunları nerde bascaz ama direk üstüne falan mı koycaz bi de yaklaşık herkes biliyodur bu atlans a falan nerden gidiliyo söyleyin lütfen

evet itemin uzerine tikliyacaksin

haritadan , haritaya ışınlanmak icinde M tusuna basip veya / move xxx seklinde ışınlanabilirsin.
  • sağol abi valla çok işe yaradı.abi bu pembe elmas yani soul dediğini nerde bulcam bu mor satıcıda vardı aldım da bi de ben mesala devias dan aldığım giysileri giyiyim orda satıcıda vardı ama atlans da falan öyle satıcı yok heralde onları almanın yeri yok mu canavar öldürüp mü çıkarmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: owen45

sağol abi valla çok işe yaradı.abi bu pembe elmas yani soul dediğini nerde bulcam bu mor satıcıda vardı aldım da bi de ben mesala devias dan aldığım giysileri giyiyim orda satıcıda vardı ama atlans da falan öyle satıcı yok heralde onları almanın yeri yok mu canavar öldürüp mü çıkarmak lazım

Ana şehirler Devias-Noria-Lorencia dır. diğerlerinde satıcı olmaz genelde(potion girl falan olur bazen) Güzel item istiyosan Box Of Kundun(BOK) diye bir kutu wardır.+1den+5 e kadar bunlardan excellent dediğimiz Normallerinden daha güçlü olan itemler çıkar.Örneğin, normal short sword 3-7 arasında vuruyorsa excellent 10-15 arası wurur(sadece bir örnek-yanlış olabilir)Bu boxlardan +1 den +5 e gittikçe daha iyi itemler düşer
    Eğer yeni başlamışsan ve serverda box satılmıyorsa canavarları öldürüp bulman en iyi yol item bulmak için zaten zamanla oynaya oynaya çözersin

iyi oyunlar...

• bana ......(hatırlamadım) kundun +1 çıktı üstünde 1/5 yazıyodu 4 tane topladım 5. yi almıyo nedense bu chaos çok kullanılıyor chaos ve soul u nerden bulabilirim
  • bilmem servera göre değişir o özellikler

chaosun çok kullanılma sebebi Ençok kullanılan NPC lerden biri olan Chaos Goblinin(chaos machine in) Jewel OF chaos olmadan bi işe yaramamasıdır...
  • benim dediğim kundun bark mış 5 tane topladım lost map diye bişi çıktı ne işe yarıyo bilmiyom şu andada scroll of emperor çıkarmaya çalışıyom atlens de canavar öldürüp ama bu jewel of chaos nerde bulunuyo bi bilginiz yok mu bi de soul
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.