Şimdi Ara

Arkadaşlar bi yardım eli uzatsanız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 haftaya kadar telefon alcam ama aklımda bi ton model var. Nokiacıyım. Şu anda 6680 kullanıyorum 8 aydan beri 6680 den önce her ay abartısız en az 5 telefon değiştiridim. 6680im şu anda birazcık yıprandı ve yaşlandı kısacası yenilenme vakti geldi. Aklımda nokia 6280 n70 n80 6233 ve 6234 var(6234 trde yok ama yabancı ülkedeki bi arkadaş yollucak istersem.) Telefonun artık üstüne fazla düşmüyorum canım sıkılırsa arada sırada müzik dinlerim msn ye bağlanırım. Bu telefonlar arasında almak istediğmin dandik sorunları olmayacak. Şimdi bu cihazlar arasındaki çekincelerimi yazayım. N70 Çok yavaş ve kamerası kalitesiz diyolar. 6280 kızağı oynuyo ön kamerası çalışmıo hafıza kartı takılınca yavaşlıo diolar. n80 kızağı sorunlu çabuk bozuluyo kendiliğinden açılıyo wi-fisi çalışmıyo tuşları dandik hemen bozuluyo kamerra 2 mp den dandik diyolar. 6233 telefon sorunsuz güzel ama sadece flaşı yok diolar. 6234 İÇİN BANA SÖYLENENLER: OLUM SEN DIŞ İŞLERİ BAKANIMISIN NASIL GETİRECEN ONU DİOLAR. Yardımlarınız bekliyorum.

• 6630'UM VAR ÇOK MEMNUNUM HEMDE BAYA UYGUN
    .
  • 6280 guzel olabılır ama 6233 tercihin olsun 6280de hafıza takılınca yavaslama oldugunu daha once hiç duymadım ılk senden duyuyorum. istersen n72 ve n73 modellerıne bak bi. ya da n91 ya da 92 93 (yurt dısından getırtebılırsen n92 n93 olabılır). ayrıca yurt dısından telefon getırtmeyle ne alakası var dış işleri bakanı olmak anlayamadım yanı bende getirtiyorum bakanlıkla alakam da yok öğrencıyım ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 13 Ekim 2006; 22:30:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ANDREİ

6630'UM VAR ÇOK MEMNUNUM HEMDE BAYA UYGUN
    .

Arkadaşın anlatmak istediği telefona servet harcamaman.Nokia 6260 derim her ihtiyaca cevap veriyo...
  • dostum senn hiç fazla düşünme git ibr tane 6233 al.yada getirtebiliyorsan 6234(tek olursun)..istediğin kritelere sadece o uyar.flaşı sorun etme çünkü kötü foto çekmiyor.istersen 6233 topic inde inceleyebilirsin.Şu an piyasadaki en sağlam telefonlardan birisi..Kesinlikle öneririm
  • Herşeyi denemişsin sana dur demenin vakti gelmiş artık ... N73 al .... bekle sonra N95 alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: over and under

Herşeyi denemişsin sana dur demenin vakti gelmiş artık ... N73 al .... bekle sonra N95 alırsın

ya da yurt dısında cıktıysa getırtebılırsın mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • GEL 10 GÜNLÜK N73 VAR GARANTİLİ FATURALI ONU VEREYİM SANA
    quote:

Orjinalden alıntı: the_sniper

Arkadaşlar 1 haftaya kadar telefon alcam ama aklımda bi ton model var. Nokiacıyım. Şu anda 6680 kullanıyorum 8 aydan beri 6680 den önce her ay abartısız en az 5 telefon değiştiridim. 6680im şu anda birazcık yıprandı ve yaşlandı kısacası yenilenme vakti geldi. Aklımda nokia 6280 n70 n80 6233 ve 6234 var(6234 trde yok ama yabancı ülkedeki bi arkadaş yollucak istersem.) Telefonun artık üstüne fazla düşmüyorum canım sıkılırsa arada sırada müzik dinlerim msn ye bağlanırım. Bu telefonlar arasında almak istediğmin dandik sorunları olmayacak. Şimdi bu cihazlar arasındaki çekincelerimi yazayım. N70 Çok yavaş ve kamerası kalitesiz diyolar. 6280 kızağı oynuyo ön kamerası çalışmıo hafıza kartı takılınca yavaşlıo diolar. n80 kızağı sorunlu çabuk bozuluyo kendiliğinden açılıyo wi-fisi çalışmıyo tuşları dandik hemen bozuluyo kamerra 2 mp den dandik diyolar. 6233 telefon sorunsuz güzel ama sadece flaşı yok diolar. 6234 İÇİN BANA SÖYLENENLER: OLUM SEN DIŞ İŞLERİ BAKANIMISIN NASIL GETİRECEN ONU DİOLAR. Yardımlarınız bekliyorum.

• Düşündüm ve taşındım 6280 almaya karar verim herkes çok övüyo zaten 6680 in symbianını kullanmıyom. Ama 6280 de bi tek çekincem var oda kızağı oynama yapıomu? Ön kamerasıyla fotoğraf çekebiliyozmu.
  • quote:

Düşündüm ve taşındım 6280 almaya karar verim herkes çok övüyo zaten 6680 in symbianını kullanmıyom. Ama 6280 de bi tek çekincem var oda kızağı oynama yapıomu? Ön kamerasıyla fotoğraf çekebiliyozmu.

Ben 6280'i kızağı devamlı oynadığı ve elimde dahi sinir ettiği için satmıştım ama sen kararını vermişsin dostum zevkler ve renkler tartışılmaz
  • Çokmu oynama yapıyo seninki ne kadar sürede yapmaya başladı. Telefonun başka sorunlarıda oluyomu.
  • quote:

Çokmu oynama yapıyo seninki ne kadar sürede yapmaya başladı. Telefonun başka sorunlarıda oluyomu.

Şöyle ifade edeyim ... Kızaklı telefon olacaksa samsung gibi olmalı (samsungun telefonlarını sevmiyorum ama kızaklakrı sağlam oluyor Allah var) yerine oturdu mu oynamamlı ancak 6280 avucunun içinde bile yerinden oynayıp duran bir kızağa sahip. Tabi sinir olmayacaksan ayrı konu ama birde ilerleyen zamanla sorun çıkardıklakrını forumdaki diğer arkadaşlardan duydum
  • Nasıl oynuyo cepte duruken kendiliğinden açılıyomu küçük oynamamı var yoksa bi oyana bi bu yana tarzı bi oynamamı var.
  • quote:

quote:

Çokmu oynama yapıyo seninki ne kadar sürede yapmaya başladı. Telefonun başka sorunlarıda oluyomu.

Şöyle ifade edeyim ... Kızaklı telefon olacaksa samsung gibi olmalı (samsungun telefonlarını sevmiyorum ama kızaklakrı sağlam oluyor Allah var) yerine oturdu mu oynamamlı ancak 6280 avucunun içinde bile yerinden oynayıp duran bir kızağa sahip. Tabi sinir olmayacaksan ayrı konu ama birde ilerleyen zamanla sorun çıkardıklakrını forumdaki diğer arkadaşlardan duydum

ilave olarak ekran kısa sürede tozla doluyor..devamlı temizlemen lazım.sırf kızak ve ekranın toz dolması yüzünden ben 6233 aldım.Bence bir bak

• quote:

Orjinalden alıntı: SeRo^73

quote:

quote:

ilave olarak ekran kısa sürede tozla doluyor..devamlı temizlemen lazım.sırf kızak ve ekranın toz dolması yüzünden ben 6233 aldım.Bence bir bak

Bence inat etme bak arkadaş ne güzel demiş... Bu arada biraz daha kasıp neden K790 almıyorsun ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.